• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ilk denememi Şeyma hocada yaptım ama maalesef bir hüsran. Tekrardan tedaviye başladım İstanbul'da bahçeci ve Memorialde görüşmeye gittik iki doktorumda bu tüplerle en iyi kalite embriyo koysak bile tutmaz dedi. Halbuki Şeyma hoca tüplerimde hiçbir sıkıntı görmemişti. Gittiğimiz iki doktor da normal bı rahim filmiyle benimkini Karsilastirdi dedikleri gibi benim filmimde bı soru vardı sıvı birikmesiymis. O sıvı rahmime akarak oradaki canlı organizmaları öldürüyormus. Ayrıca tutmamasina genetik demişlerdi ama genetiklerimiz de temiz çıktı. Evet sakin yapısından dolayı tercih edilebilir ama labaratuvar olarsk çok iyi olduğunu düşünmüyorum yaşayan biri olarak. Negatiften sonra ne aradilr ne sordulwr istersen şeyma hocayla gorusterelim dediler gerek yok dedim orda 3 embriyom var 3bb ve 3cc . 3 bb transfer edilmişti. Şeyma hocanın görmezden gelmesiyle negatif sonuç aldık yaşım çok genç belkide denemek istedi. Ama bana çok pahalıya patladı maddi manevi olarak. Yeni bir rshim filmi cektiricem eğer aynıysa tüplerim alınacak maalesef ve bir daha normal yolla gebe kalamaiycam belki o zaman bu durumu gormezden gelmeseydi antibiyotikle falan geçerdi bu tüplerdeki enfeksiyon. Size tavsiyem İstanbul'a bahçeci ya da Memorial tercih edin labaratuvarlari belgeli ve çok daha köklü. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back