• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Bence Aşılamayla zaman kaybetmeyin iki kere denedim . Eşim için hemen gittik canım görüşmenin haftasına randevu aldık doktor herşeye baktı bize bakıp bu sonuçlarla olmadı mı dddi bizde olmadı deyince degerler normal dedi. Bize ek takviye verdi herşeye ragmen canlılık yol demişti arzu hanım 0 demişti %75 çıktı biz bu testleri farklı farklı yerde de yaptırdık hadi düzeldi sonradan diyelim ben 3. Güne zor gelmiş bir embriyoyla transfer olmuştum. Şimdi ki tedavimde 10 tane 5. Gün embriyom donduruldu aradaki fark dağlar kadar tabiki size farklı gelebilir başkalarıda memnun kalabilir ama ben hiç memnun kalmadım . Şimdi ki doktorumdan çok memnunum mesela olmasa bile Allah ondan razı olsun aldıgı para helali hoş olsun
Anladım canım haklısın tabi nasıl o değerlere öyle der.. ben bide bayan doktor istiyorum yoksa acıbademi bende düşünürdüm..

Anladım canım haklısın tabi nasıl o değerlere öyle der.. ben bide bayan doktor istiyorum yoksa acıbademi bende düşünürdüm..

Ben acıbadem de bi doktora gitmiyorumki magnette doktorum işlemlerim orda oluyor sadece erkek doktorlar bu işin daha çok ehli diye düşünüyorum

Ben acıbadem de bi doktora gitmiyorumki magnette doktorum işlemlerim orda oluyor sadece erkek doktorlar bu işin daha çok ehli diye düşünüyorum
Karıştırdım ben demek ki..hayırlısı olsun h
inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım 33 yaşımdayım 8 yaşında bir çocuğum var iki yıldır ikinci bebeği deniyoruz ama yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek dedi doktor.istanbul avrupa yakasında merkez yada hastane araştırıyorum sizler nereye yaptırıyosunuz fiyat olrak bilginiz var mı?

Canım yeni gordum msjını cok şükür kanamam duruyor azaldı baya inşallah iğne bitince devam etmez geri .
4 haftalık hamileyim cuma kese gormeye gıdecez ve kalp inşallahhhh bunlarıda gorur içim rahat eder.. sizlerin nasıl gıdıyor
Canımmmm çoook sevindimmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gittiniz mi bugün doktora kalp atışı kese nasıldı ☺️

Back