Tüp bebekte en sıkıntılı süreç hangisiydi

Bize üroloji doktoruda kadın doğum doktoruda bu sonuçlarla aşılama tutmaz direk tüp bebek yapın dedi bide benim yaşım 35 2 yıllık evliyiz
Bizim de iki yıl olacak yaza 1,5 yıldır istiyorz bize aşılama ile olur demişti eşimin üroloji doktoru ama kadın doğumcu direk tüp bebek yapalım yaşında var dedi 32 yaşındayım siz hangi şehirde yaptıracaksınz

Amin inşallah 🙏 sizde 2 denemede negatif oldu galiba yanlış anlamazsanız sizin rahatsızlığınız neydi bende pkos varda ilk denemede tutacağını ve hemen transfer yapacaklarını düşünmüyorum açıkçası
Benim yaş 40 37 de başladım tedaviye pcos bendede var ama yeni ogrendim hiç bir belirtisi olmadı bende ben dört yıldır lupus hastasıyım belki onun etkiside var.onun dışında eşimde morfoloji çok az sıkıntılı genel olarak yasa bağlıyorlar bizimkini başka bir sorun yok dediler.En önemlisi de yaş hücreler yarıya iniyormus ve sağlıklı hücre azaliyormus .Tabiki moral çok çok önemli ben hep diplerde yaşadım üç aşılama iki transferdede psikolojik olarak iyi değildim olmadı olamayacak derken olmadı gerçekten bu sefer moralim iyi Allah büyük bende elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenip dikkat ediyorum.Kendinize çok iyi bakın pcos için şeker ilacı mutlaka vermişlerdir sağlıklı beslenin nar avakoda meysim meyveleri bağışıklık için bitkisel çözümler bunları deneyin inşallah herşey yolunda gider ve sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız sevgiler

Benim yaş 40 37 de başladım tedaviye pcos bendede var ama yeni ogrendim hiç bir belirtisi olmadı bende ben dört yıldır lupus hastasıyım belki onun etkiside var.onun dışında eşimde morfoloji çok az sıkıntılı genel olarak yasa bağlıyorlar bizimkini başka bir sorun yok dediler.En önemlisi de yaş hücreler yarıya iniyormus ve sağlıklı hücre azaliyormus .Tabiki moral çok çok önemli ben hep diplerde yaşadım üç aşılama iki transferdede psikolojik olarak iyi değildim olmadı olamayacak derken olmadı gerçekten bu sefer moralim iyi Allah büyük bende elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenip dikkat ediyorum.Kendinize çok iyi bakın pcos için şeker ilacı mutlaka vermişlerdir sağlıklı beslenin nar avakoda meysim meyveleri bağışıklık için bitkisel çözümler bunları deneyin inşallah herşey yolunda gider ve sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız sevgiler
Teşekkürler inşallah sizde alırsnz inşallah

Bende de pcos var, benim transfer sürecim şöyle oldu yarı ilaçlı siklus şeklindeydi yani femara ile yumurtalarım büyüdü ve çatlatma iğnesi yaptık böylece transfere hazırlandım.

Ama mesela doktorların çoğu tam ilaçlı siklus yapıyor full ilaç veriyorlar o işte bana ağır gelendi, dondurulmuş transfer ve yarı ilaçlı siklus gibi tedavileri araştırmanızı öneririm size
Bu durumun tek farkı psikolojik olarak mı etkisi yoksa tutunmaya etkisi var mı? Doğal siklus veya ilaçlı hazirlanmanin

Bu durumun tek farkı psikolojik olarak mı etkisi yoksa tutunmaya etkisi var mı? Doğal siklus veya ilaçlı hazirlanmanin
Ben araştırdığımda ikisinin de tutunma oranlarının benzer olduğunu , doğalın bi tık daha tutunmaya faydalı olabileceğini bulmuştum , sadece doğal siklusta ya da yarı ilaçlı siklusta ilaçlı siklusa kıyasla gebeliğin ilerleyen aylarında gebelik zehirlenmesinin daha az gerçekleştiği kanıtlanmış.

Her şeyi geçtim doğal ya da yarı ilaçlı siklus gerçekten hasta dostu. Örnek veriyorum ben transferden önce sadece femara içtim 5 gün. Sonra yumurtalarım büyüyünce çatlatma iğnesi oldum ve progestana başladım bu kadar.

Ama ilaçlı da östrojen bantları estrofem kullanırken hem her gün düzenli kullanmak beni yormuştu hem de bana ağır gelmişti öyle diyim. Zaten o ay transferim iptal olmuştu. Kendi doktoruma yarı ilaçlı siklus istiyorum dedim başta önermiyoruz ama istiyorsan deneyelim dedi tamam dedim. Ve transferim tuttu, hem de transfere ilaçlardan bunalmadan başlamış oldum. Tabii ben önceden vücudumda femeranın etkili olduğunu zamanında yumurtalarımı geliştireceğini bildiğim için bunu önermiştim, elbette her kadın ve süreci aynı olmuyor.

Back
X