Cnm merhaba bebegini saglikla kucagina al cok mutlu oldum anlatamam bizlerede dua etKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm merhaba bebegini saglikla kucagina al cok mutlu oldum anlatamam bizlerede dua etKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Cnm merhaba bebegini saglikla kucagina al cok mutlu oldum anlatamam bizlerede dua et
Canım bende transfer hazırlığına geçtim sen kac kutu estrofem ictinCanım çok teşekkür ederim dualarımdasınız hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Allahım
Canım bende transfer hazırlığına geçtim sen kac kutu estrofem ictin
Evet okudum devam ediliyormus benimkide Allahin izniyle 10gun falan kaldi seninki ikiside tutunmismu1 kutuyu bitirmiştim şu an 3. Kutuyu içiyorum doktor 10 12. Haftaya kadar devam dedi
Evet okudum devam ediliyormus benimkide Allahin izniyle 10gun falan kaldi seninki ikiside tutunmismu
Evet doktor 25i gibi transfer olur dedi 4.de regl oldum adetin 21.günü falan transfer olur demi öyle okudum bide öyle soylendiYok bitanesi tutunmuş benimde :) transfere mi 10 gün kaldı
Evet doktor 25i gibi transfer olur dedi 4.de regl oldum adetin 21.günü falan transfer olur demi öyle okudum bide öyle soylendi
Benim embriyo besinci gun bide transfer icin embriyolarin hepsinmi cozuyorlar hani hangisi daha iyiyse o transfer olsun diyeO hem rahim kalınlıgına hemde embriyonuzun kaçıncı gün olduguna baglı birazcık benimde 20. Gün mü ne olmuştu
Benim embriyo besinci gun bide transfer icin embriyolarin hepsinmi cozuyorlar hani hangisi daha iyiyse o transfer olsun diye
Evet doktor baştan belli iki diyor ama bakaim Rabbim neyi nasip edecekEn iyi kalitedekini çözüyolar çözüldügünde canlıysa transfer ediyolar büyük ihtimalle de canlı çıkıyolar 5. Günse 20. Günde olur 22 tane mi konulacak
Evet doktor baştan belli iki diyor ama bakaim Rabbim neyi nasip edecek
Amin valla bekliyorum heyecanim yok diyorum ama icten ice sabirsizlaniyorum2 olur o zaman beni son günler belli oldu 2 olacagı ama teki tutundu işte olsun Rabbime şükürler olsun
Amin valla bekliyorum heyecanim yok diyorum ama icten ice sabirsizlaniyorum
İlk 2 3gun yat gerisinde fazla uzanmak çünkü uzanmakta iyi degilmis ama ağır aktivitelerden uzak dur isin çok otur kalksa 1hafta izin almanın oneririmMerhaba arkadaşlar benim dün oldu transfer orta kalite 3. Gün tutma ihtimali var mı bilmiyorum ama nolur nolmaz diye istirahat modundayim yalnız uzanmak çok sıkıcı kaç gün böyle yatış durumu olması gerekiyor acaba? Bir de İznim pazar bitiyor haftaya için izin alsam mı işe mi başlasam? İşim çok yorucu değil ama otur kalk çok oluyor.
Ben rahatim simdi ama ben bidefa normal la yolla dusuk yaptim ondan korkuyorum ya yine giderse diyeBende öyleydim günler geçmiyordu olmazsa naparım diyodum olacagını hiç düşünmedim o ladar umutsuz gittim ki teste görünce şok oldum aglaya aglaya öldüm
Allah razı olsun canım Rabbim emeklerimizi boşa vermez inşallah hayırlısıyla tabi..İlk 2 3gun yat gerisinde fazla uzanmak çünkü uzanmakta iyi degilmis ama ağır aktivitelerden uzak dur isin çok otur kalksa 1hafta izin almanın oneririm
Amin Amin. En hayirlisi olsun bana da 10 gun falan kaldiA
Allah razı olsun canım Rabbim emeklerimizi boşa vermez inşallah hayırlısıyla tabi..
Transfer oldu mu canım ona mı 10 gün kaldı?Amin Amin. En hayirlisi olsun bana da 10 gun falan kaldi