- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 33
- 35
çok haklısın ilk tedavi de böyle geçti bu kez dedim iyi olucm kafama takmıcm mutlu olucam ama süreç seni öyle bi içine çekio ki iğnelerimi yaparken bile stres oluorum yanlış olacak die ağlıorm stres olduğumdan eşimin bana yardım etmesini bile istemiyorum dua etmek de istiyorum ama bu ara sanki dua da edemiyorm bişey engel oluo keşke başlamasaydım dedim dün tedaviye bilmiorm umutsuz ve bitik durumdayım evlilik hayatı zormuş gerçkten 7 aylık evliyim evlendiğimden bu zamana kadar ağlamkla geçti hep bi engel çıktı önümüze Rabbim hayırlısını versin umarım yawrum olur da kötü giden herşey bianda düzelir..Merhaba canım öncelikle Rabbim hepimize kolaylıklar versin.Böyle üzülüp ağlayarak kendini hormonlarını yumurtalarını olumsuz yönde etkiliyorsun büyüyecekleri varsa da büyümeyecek.Ayrıca hepimiz herkesten önce kendimizin doktoruyuz bu psikolojini düzeltmen lazım o yüzden kendine ne iyi gelecekse onu yap hem de acilen tedavini güzel atlatman için biraz da olsa odaktan uzaklaşman ve kafanı dağıtman lazım.Benim 10tane yumurtam gelişti 6sı döllenebilecek durumdaydı 6sı da döllendi hepsi üçüncü güne ilerledi ikisini dondurdular gerisini beşinci gün için beklettiler embriyolog çok iyi durumları diyordu ama hiçbiri devam etmedi.Yani diyeceğim o ki 10tane vardı da ne oldu 2tane kaldı ve zaten bir tane sağlam yetecek bize Allahın izniyle sayılara takılma kafanı dağıt duanı et gerisi Allahtan biz elimizden geleni yapalım da