Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Anladım canım haklısın tabi nasıl o değerlere öyle der.. ben bide bayan doktor istiyorum yoksa acıbademi bende düşünürdüm..

Anladım canım haklısın tabi nasıl o değerlere öyle der.. ben bide bayan doktor istiyorum yoksa acıbademi bende düşünürdüm..

Ben acıbadem de bi doktora gitmiyorumki magnette doktorum işlemlerim orda oluyor sadece erkek doktorlar bu işin daha çok ehli diye düşünüyorum

Ben acıbadem de bi doktora gitmiyorumki magnette doktorum işlemlerim orda oluyor sadece erkek doktorlar bu işin daha çok ehli diye düşünüyorum
Karıştırdım ben demek ki..hayırlısı olsun h
inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım 33 yaşımdayım 8 yaşında bir çocuğum var iki yıldır ikinci bebeği deniyoruz ama yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek dedi doktor.istanbul avrupa yakasında merkez yada hastane araştırıyorum sizler nereye yaptırıyosunuz fiyat olrak bilginiz var mı?

Canımmmm çoook sevindimmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gittiniz mi bugün doktora kalp atışı kese nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…