Anladım canım haklısın tabi nasıl o değerlere öyle der.. ben bide bayan doktor istiyorum yoksa acıbademi bende düşünürdüm..Bence Aşılamayla zaman kaybetmeyin iki kere denedim . Eşim için hemen gittik canım görüşmenin haftasına randevu aldık doktor herşeye baktı bize bakıp bu sonuçlarla olmadı mı dddi bizde olmadı deyince degerler normal dedi. Bize ek takviye verdi herşeye ragmen canlılık yol demişti arzu hanım 0 demişti %75 çıktı biz bu testleri farklı farklı yerde de yaptırdık hadi düzeldi sonradan diyelim ben 3. Güne zor gelmiş bir embriyoyla transfer olmuştum. Şimdi ki tedavimde 10 tane 5. Gün embriyom donduruldu aradaki fark dağlar kadar tabiki size farklı gelebilir başkalarıda memnun kalabilir ama ben hiç memnun kalmadım . Şimdi ki doktorumdan çok memnunum mesela olmasa bile Allah ondan razı olsun aldıgı para helali hoş olsun
Anladım canım haklısın tabi nasıl o değerlere öyle der.. ben bide bayan doktor istiyorum yoksa acıbademi bende düşünürdüm..
Karıştırdım ben demek ki..hayırlısı olsun hBen acıbadem de bi doktora gitmiyorumki magnette doktorum işlemlerim orda oluyor sadece erkek doktorlar bu işin daha çok ehli diye düşünüyorum
Bugun mu test gününBen acıbadem de bi doktora gitmiyorumki magnette doktorum işlemlerim orda oluyor sadece erkek doktorlar bu işin daha çok ehli diye düşünüyorum
Bugun mu test günün
Maşallah cnm hayirlisiyla kucağına al bebisleri ni. burda aynı yolda yurudugumuzu bildiğim birilerinin mutlu haberini duyunca kendim olmuş gibi seviniyor um. Bizlerede dua et olur mu.Kızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Amin cnm çok teşekkürler.Her zaman dua ediyorum burda isteyen zorluk çeken tüm arkadaşlarıma Allah kolaylık versin hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Demiştim sana cnm benim yanılmadım çok şükür darısı olmayanlara kucağına aldığın günüde görürsün İNŞALLAHKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Demiştim sana cnm benim yanılmadım çok şükür darısı olmayanlara kucağına aldığın günüde görürsün İNŞALLAH
gözün aydin canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bak o kadar zorluklardan sonra mutluluğa erdinKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bak o kadar zorluklardan sonra mutluluğa erdin
Canm hayırlı olsn çok sevindim Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah bgn de bnm yumurta toplama günüm dua edr msn bana daKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Gözün aydın canım Allahim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah :) cok sevindim senin adinaKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Kızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Canımmmm çoook sevindimmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gittiniz mi bugün doktora kalp atışı kese nasıldıCanım yeni gordum msjını cok şükür kanamam duruyor azaldı baya inşallah iğne bitince devam etmez geri .
4 haftalık hamileyim cuma kese gormeye gıdecez ve kalp inşallahhhh bunlarıda gorur içim rahat eder.. sizlerin nasıl gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?