Amin cnm ya hamile kalırsan benim dua et lütfen ben balık Burcu’yum hislerim çok yüksek çoğu çıkar sende de yanılmam inşallah
Ay inşallah canım çok teşekkür ederim ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm ya hamile kalırsan benim dua et lütfen ben balık Burcu’yum hislerim çok yüksek çoğu çıkar sende de yanılmam inşallah
Canim benim de bugün adet sancısi gibi sancim oldu. Cok korktum. Sinavda gorevliydim ve biraz yoruldum. Adet olacakmişim gibi asiri sancim var. Normalde yarin adet gunum. Inşallah tutunma belirtileridir. Sıkma canını. Iyi düşünelim.
Transferin 6. günü bugün. Yarın adet gunüm normalde. Bugün öğleden sonra çoktu sancım. Eve gelip dinlenince geçti. Benim önceki hamileliğimde de kan testiyle hamileliğimi öğrenmiştim. Ilk adet dönemimde çok sancım olmuştu adet sancısı. Hatta kesin adet oldum diye lavaboya koşmuştum kaç kere ama kanamam olmamışti. Şimdiki de inşallah adet sancısı değildir. Kan testi için erken diye düşünüyorum.Aynen bende de öyle oluyor az ayakta durup uzandıgım zaman bacaklarım çekiliyor kramp giriyor aynı adet belirtileri. Sizin transferin kaçıncı günü ki adetiniz yakınsa belli olmadı mı
Transferin 6. günü bugün. Yarın adet gunüm normalde. Bugün öğleden sonra çoktu sancım. Eve gelip dinlenince geçti. Benim önceki hamileliğimde de kan testiyle hamileliğimi öğrenmiştim. Ilk adet dönemimde çok sancım olmuştu adet sancısı. Hatta kesin adet oldum diye lavaboya koşmuştum kaç kere ama kanamam olmamışti. Şimdiki de inşallah adet sancısı değildir. Kan testi için erken diye düşünüyorum.
arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?
peki bülent bey tüp bebek işlemlerine başlamadan önce dna hasarı ve pıhtılaşma sorununa bakıyor mu biliyor musunuzBülent tıraş her zaman söylüyorum İstanbul da yaşasaydım kesinlikle ona giderdim
peki bülent bey tüp bebek işlemlerine başlamadan önce dna hasarı ve pıhtılaşma sorununa bakıyor mu biliyor musunuz
Canim sakın canını sıkma. 3 yumurtanin da kaliteli olma ihtimali var. Benim de en başindan beri 3 yumurtam görülmüştü. 3ünun de boyutu farkliydi seninki gibi. 3ü de gelişmeye devam etti ve 3ü de içi doluydu ve döllendiler. Ama diğer taraftan daha fazla yumurtasi olup da toplandiktan sonra hiçbiri sağlikli olmayan ya da hiçbiri dollenmeyen bir sürü insan vardi benim transferimin olduğu gun. Ben de ultrasona giderken kötü bir şey duyacak miyim diye endişeleniyordum. Sadece biri iyi durumda diyorlardi. Diğerleri de gelişebilir de gelişmeyebilir de demişlerdi. Ben o birine sadece bel bağlamiştim. Diğerlerinden ümitli degildim ama onlar da beni birakmadi hatta üçü de döllenmiş cok şaşirdim. Büyük olani transfer ettiler sadece. Bugün 8. günüm test günümu bekliyorum. Cakin umutsuzluğa kapilma. Bu sürecte moral çok onemli. Ben önceden çok ağliyordum ve değerlerim de hep kötu cikiyordu ama tedaviye başlayinca hiç canimi sıkmadım ve hiç ağlamadım. Sadece kendimi iyiye de kotüye de hazirladim. Sonu olumsuz olursa zaten ister istemez üzulup ağlayacağiz. O yuzden şuan iyi düşun. Belki o 3 yumurta ile mucize olacak. Doktorlar bebek icin bir yumurta bir sperm yeter diyorlar. Cok olmasi onemli degil kaliteli olmasi önemli. Bol bol dua et, birbirimize dua edelim. Tek yumurtasi gelisip ve onunla da hamile kalsn çkk insan var inanki...bugün ilaç sonrası ilk muayenemi oldum 6 yumurtdan 3 yumurta büyüyomuş 3 ü de farklı boyutlarda 13 12,5 9,5 mm ilk denememde 4 taneydi şimdi 3 şansım gittikçe azalıo sanırım iyi düşünmek istiyorum ama artk yaşadıklarımdan dolayı hiç bişeye iyi bakamıyorum sürekli korku tedirginlik var içimde yine aynı şeyi yaşarsam die ne kadar da hassas bi durumdayız aslında çaresiz doktorun önüne yatıoruz canın yansa da önemli değil diebiliosnz bi noktadan snra tek sığınacak yerim dualrım ALLAHIM YARDIM ET....
Canim bu arada beslenmene dikkat et. Bol bol kuruyemiş ye. Ceviz, badem, fistik, kuru incir vb. Bol bol meyve sebze ye. Sigara kullaniyorsan bu donem kullanma. Ari sütü polen karisimi kullandim ben transfere kadar. Onceden sivi halinde kullanmiştim sonra da hap şeklinde olanı kullandim. Balik yaği, folik asit, vitamin kullan. Et, yumurta, peynir, süt yoguet tüket.Canim sakın canını sıkma. 3 yumurtanin da kaliteli olma ihtimali var. Benim de en başindan beri 3 yumurtam görülmüştü. 3ünun de boyutu farkliydi seninki gibi. 3ü de gelişmeye devam etti ve 3ü de içi doluydu ve döllendiler. Ama diğer taraftan daha fazla yumurtasi olup da toplandiktan sonra hiçbiri sağlikli olmayan ya da hiçbiri dollenmeyen bir sürü insan vardi benim transferimin olduğu gun. Ben de ultrasona giderken kötü bir şey duyacak miyim diye endişeleniyordum. Sadece biri iyi durumda diyorlardi. Diğerleri de gelişebilir de gelişmeyebilir de demişlerdi. Ben o birine sadece bel bağlamiştim. Diğerlerinden ümitli degildim ama onlar da beni birakmadi hatta üçü de döllenmiş cok şaşirdim. Büyük olani transfer ettiler sadece. Bugün 8. günüm test günümu bekliyorum. Cakin umutsuzluğa kapilma. Bu sürecte moral çok onemli. Ben önceden çok ağliyordum ve değerlerim de hep kötu cikiyordu ama tedaviye başlayinca hiç canimi sıkmadım ve hiç ağlamadım. Sadece kendimi iyiye de kotüye de hazirladim. Sonu olumsuz olursa zaten ister istemez üzulup ağlayacağiz. O yuzden şuan iyi düşun. Belki o 3 yumurta ile mucize olacak. Doktorlar bebek icin bir yumurta bir sperm yeter diyorlar. Cok olmasi onemli degil kaliteli olmasi önemli. Bol bol dua et, birbirimize dua edelim. Tek yumurtasi gelisip ve onunla da hamile kalsn çkk insan var inanki...
çok haklısın cnm bunları bnde okudum duydum ama ilk tedavi tecrübe oldu ya yine aynısı olacak diye bu korkum aslında ilaç dozu daha fazla olmasına rağmen 3 tane büyümüş diğerinde daha düşük 4 yumurta gelişti ve hepsi döllendi ama tek transfer oldu yine aynısı olacak diye korkuyorum aklımdan atamıyorum ve sürekli ağlıyorum sürekli şimdi işteyim masamda otrdm ağlıyorum...Canim sakın canını sıkma. 3 yumurtanin da kaliteli olma ihtimali var. Benim de en başindan beri 3 yumurtam görülmüştü. 3ünun de boyutu farkliydi seninki gibi. 3ü de gelişmeye devam etti ve 3ü de içi doluydu ve döllendiler. Ama diğer taraftan daha fazla yumurtasi olup da toplandiktan sonra hiçbiri sağlikli olmayan ya da hiçbiri dollenmeyen bir sürü insan vardi benim transferimin olduğu gun. Ben de ultrasona giderken kötü bir şey duyacak miyim diye endişeleniyordum. Sadece biri iyi durumda diyorlardi. Diğerleri de gelişebilir de gelişmeyebilir de demişlerdi. Ben o birine sadece bel bağlamiştim. Diğerlerinden ümitli degildim ama onlar da beni birakmadi hatta üçü de döllenmiş cok şaşirdim. Büyük olani transfer ettiler sadece. Bugün 8. günüm test günümu bekliyorum. Cakin umutsuzluğa kapilma. Bu sürecte moral çok onemli. Ben önceden çok ağliyordum ve değerlerim de hep kötu cikiyordu ama tedaviye başlayinca hiç canimi sıkmadım ve hiç ağlamadım. Sadece kendimi iyiye de kotüye de hazirladim. Sonu olumsuz olursa zaten ister istemez üzulup ağlayacağiz. O yuzden şuan iyi düşun. Belki o 3 yumurta ile mucize olacak. Doktorlar bebek icin bir yumurta bir sperm yeter diyorlar. Cok olmasi onemli degil kaliteli olmasi önemli. Bol bol dua et, birbirimize dua edelim. Tek yumurtasi gelisip ve onunla da hamile kalsn çkk insan var inanki...
Canim yaşadigimiz seyler kolay degil cok haklisin anliyorum seni ama sabirli olmaktan başka caremiz yok. Sen hangi hastanede tedavi göruyorsun? Tek embriyo transferini sen mi istedin ilk tedavinde?çok haklısın cnm bunları bnde okudum duydum ama ilk tedavi tecrübe oldu ya yine aynısı olacak diye bu korkum aslında ilaç dozu daha fazla olmasına rağmen 3 tane büyümüş diğerinde daha düşük 4 yumurta gelişti ve hepsi döllendi ama tek transfer oldu yine aynısı olacak diye korkuyorum aklımdan atamıyorum ve sürekli ağlıyorum sürekli şimdi işteyim masamda otrdm ağlıyorum...
Merhaba canım öncelikle Rabbim hepimize kolaylıklar versin.Böyle üzülüp ağlayarak kendini hormonlarını yumurtalarını olumsuz yönde etkiliyorsun büyüyecekleri varsa da büyümeyecek.Ayrıca hepimiz herkesten önce kendimizin doktoruyuz bu psikolojini düzeltmen lazım o yüzden kendine ne iyi gelecekse onu yap hem de acilen tedavini güzel atlatman için biraz da olsa odaktan uzaklaşman ve kafanı dağıtman lazım.Benim 10tane yumurtam gelişti 6sı döllenebilecek durumdaydı 6sı da döllendi hepsi üçüncü güne ilerledi ikisini dondurdular gerisini beşinci gün için beklettiler embriyolog çok iyi durumları diyordu ama hiçbiri devam etmedi.Yani diyeceğim o ki 10tane vardı da ne oldu 2tane kaldı ve zaten bir tane sağlam yetecek bize Allahın izniyle sayılara takılma kafanı dağıt duanı et gerisi Allahtan biz elimizden geleni yapalım daçok haklısın cnm bunları bnde okudum duydum ama ilk tedavi tecrübe oldu ya yine aynısı olacak diye bu korkum aslında ilaç dozu daha fazla olmasına rağmen 3 tane büyümüş diğerinde daha düşük 4 yumurta gelişti ve hepsi döllendi ama tek transfer oldu yine aynısı olacak diye korkuyorum aklımdan atamıyorum ve sürekli ağlıyorum sürekli şimdi işteyim masamda otrdm ağlıyorum...
Transferi olan arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor var mı belirtiler heycanla bekliyoruz Mine3203 senin durumlar nedir? Hummey diğer arkadaşlar hangi aşamalardasınız?Benim geçen hafta alındı polip o günden beri kanamam geçmedi bir iltihap görmüş doktorum antibiyotik de başladık endometriyumda bir sıkıntı vardı ona da müdahale ettik çok iyi oldu histereskopi yapmamız dedi bakalım bir adet daha göreceğiz transfer için heycanla gün sayıyoruzSizlerde durumlar neler
Ayyy kolay gelsin inşallah ikizleri taşımak zordur tabi annesiiiiiIyi canım yatışa devam ya bugün 6. Günümdü günlerdir belirtilerim var ilk günler kasık ağrılarım son 4 gündür de adet agrısı bacaklarım agrıyor gögüslerim şiş agrıyor belim agrıyor ayakta duramıyorum hemen ağrılar başlıyor
cnm öncelikle ALLAHIM HİÇ BAYANI EVLAT SEVGİSİNDEN MAHRUM ETMESİN İNŞALLAH CNM BİDE NİYE BU KADAR KARAMSARSIN İÇİNİ FERAH TUTKİ BEBEĞİNDE SANA TUTUNSUN TEK YUMURTA BİLE HAMİLE KALAN ARKADAŞLAR VAR İYİ Bİ ANNE OLMAK İÇİN ÖNCELİKLE İYİ Bİ ANNE ADAYI OL VE GÜÇLÜ OL BEBEĞİNİ AL..bugün ilaç sonrası ilk muayenemi oldum 6 yumurtdan 3 yumurta büyüyomuş 3 ü de farklı boyutlarda 13 12,5 9,5 mm ilk denememde 4 taneydi şimdi 3 şansım gittikçe azalıo sanırım iyi düşünmek istiyorum ama artk yaşadıklarımdan dolayı hiç bişeye iyi bakamıyorum sürekli korku tedirginlik var içimde yine aynı şeyi yaşarsam die ne kadar da hassas bi durumdayız aslında çaresiz doktorun önüne yatıoruz canın yansa da önemli değil diebiliosnz bi noktadan snra tek sığınacak yerim dualrım ALLAHIM YARDIM ET....
şimdi gürgan klinikteyim cnm ilk tedavide yaşımdan dolayı ve ilk denememen dolayı 3. güne 2 yumurtam olmasına rağmen çift koymadı yasal değilmiş ama bnm durumum çok farklı ekstra durumlar var 3 yıllık gibi bir süreden bahsediolar menopoza girmem için o yüzden bnm kaybedecek vaktim yok bunu anlatamdm 5. güne çıkarsa dondururuz dediler ama çıkmadı o da malesef...Canim yaşadigimiz seyler kolay degil cok haklisin anliyorum seni ama sabirli olmaktan başka caremiz yok. Sen hangi hastanede tedavi göruyorsun? Tek embriyo transferini sen mi istedin ilk tedavinde?