- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 33
- 35
çok haklısın ilk tedavi de böyle geçti bu kez dedim iyi olucm kafama takmıcm mutlu olucam ama süreç seni öyle bi içine çekio ki iğnelerimi yaparken bile stres oluorum yanlış olacak die ağlıorm stres olduğumdan eşimin bana yardım etmesini bile istemiyorum dua etmek de istiyorum ama bu ara sanki dua da edemiyorm bişey engel oluo keşke başlamasaydım dedim dün tedaviye bilmiorm umutsuz ve bitik durumdayım evlilik hayatı zormuş gerçkten 7 aylık evliyim evlendiğimden bu zamana kadar ağlamkla geçti hep bi engel çıktı önümüze Rabbim hayırlısını versin umarım yawrum olur da kötü giden herşey bianda düzelir..Merhaba canım öncelikle Rabbim hepimize kolaylıklar versin.Böyle üzülüp ağlayarak kendini hormonlarını yumurtalarını olumsuz yönde etkiliyorsun büyüyecekleri varsa da büyümeyecek.Ayrıca hepimiz herkesten önce kendimizin doktoruyuz bu psikolojini düzeltmen lazım o yüzden kendine ne iyi gelecekse onu yap hem de acilen tedavini güzel atlatman için biraz da olsa odaktan uzaklaşman ve kafanı dağıtman lazım.Benim 10tane yumurtam gelişti 6sı döllenebilecek durumdaydı 6sı da döllendi hepsi üçüncü güne ilerledi ikisini dondurdular gerisini beşinci gün için beklettiler embriyolog çok iyi durumları diyordu ama hiçbiri devam etmedi.Yani diyeceğim o ki 10tane vardı da ne oldu 2tane kaldı ve zaten bir tane sağlam yetecek bize Allahın izniyle sayılara takılma kafanı dağıt duanı et gerisi Allahtan biz elimizden geleni yapalım da
inşallah dediğin gibi cnm bian önce kendmi toplamam lazım biliorm ama ilk tedaviden snra 2. ye başlamak da zormuş tam anlamıyla hazır değilmişim belkide ama bana 3 yıl gibi bi süre verdi doktorlar erken menepoza girckmişim o yüzden psikolojimi maddiyatı düşünmeden tedaviye devam edelim dedik ama yıprattı hepsi inşallah sonuç iyi olur eşin desteği de çok önemli bu aşamda ama bnde o da yok malesef...Cnm öyle dü
cnm öncelikle ALLAHIM HİÇ BAYANI EVLAT SEVGİSİNDEN MAHRUM ETMESİN İNŞALLAH CNM BİDE NİYE BU KADAR KARAMSARSIN İÇİNİ FERAH TUTKİ BEBEĞİNDE SANA TUTUNSUN TEK YUMURTA BİLE HAMİLE KALAN ARKADAŞLAR VAR İYİ Bİ ANNE OLMAK İÇİN ÖNCELİKLE İYİ Bİ ANNE ADAYI OL VE GÜÇLÜ OL BEBEĞİNİ AL..
şimdi gürgan klinikteyim cnm ilk tedavide yaşımdan dolayı ve ilk denememen dolayı 3. güne 2 yumurtam olmasına rağmen çift koymadı yasal değilmiş ama bnm durumum çok farklı ekstra durumlar var 3 yıllık gibi bir süreden bahsediolar menopoza girmem için o yüzden bnm kaybedecek vaktim yok bunu anlatamdm 5. güne çıkarsa dondururuz dediler ama çıkmadı o da malesef...
çok ısrar ettim bnde senin sağlığını tehlikeye atmayalım gibi saçma sapan tam açıklaması yapamadıkları bir durum oldu her işlemi paraya çevirmk istedikleri için eğer 5. güne çıksaydı dondurup para alacaklardı bnde ama yumurtamı öldürdülerYemişim yasalını 26 yaşındayım 2. Denememdi ve 2 tane koydular ilkinde de 3. Gün kaliteli degillerdi 2 sinide koydular Hepsinide özelde yaptırdım devlet belki bunu yapmaz ama özeller koyuyorlar
Canım yeni gordum msjını cok şükür kanamam duruyor azaldı baya inşallah iğne bitince devam etmez geri .Transferi olan arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor var mı belirtiler heycanla bekliyoruzMine3203 senin durumlar nedir? Hummey diğer arkadaşlar hangi aşamalardasınız?Benim geçen hafta alındı polip o günden beri kanamam geçmedi bir iltihap görmüş doktorum antibiyotik de başladık endometriyumda bir sıkıntı vardı ona da müdahale ettik çok iyi oldu histereskopi yapmamız dedi bakalım bir adet daha göreceğiz transfer için heycanla gün sayıyoruz Sizlerde durumlar neler
inşallah dediğin gibi cnm bian önce kendmi toplamam lazım biliorm ama ilk tedaviden snra 2. ye başlamak da zormuş tam anlamıyla hazır değilmişim belkide ama bana 3 yıl gibi bi süre verdi doktorlar erken menepoza girckmişim o yüzden psikolojimi maddiyatı düşünmeden tedaviye devam edelim dedik ama yıprattı hepsi inşallah sonuç iyi olur eşin desteği de çok önemli bu aşamda ama bnde o da yok malesef...
insanları hiç sorma aynı şeyler bana da oluo ama bn patladım hamileyim de saklıyorum size söylemiyorum diye çıkıştım ama nafile yine soruolar yine sabırdan duadan başka da çaremiz yok ztn Allah yardımcımız olsun böyle burda düşüncelerimizi paylaşmak da insanı kndne gtriyor Allah razı olsun cnm inşallah sen de isteyen hepimiz de yawrumuzu kucağımıza alınca unutrz yaşadığımız kötü şeyleri8 aylık evliyim diyorsun ben 7 yıl oldu ama hiç umudum u kesmedim. Derdi veren Allah dermanini da verir sen merak etme. Bu evrede sabır çok önemli ben zamanında çok agladim çok gozyasi döktüm stres yaptim ama baktım hersey daha kötü oluyor. Değişen bişey yok.iyi olacagim dua edicem ve ayakta kalacağım dedm suan cok daha iyiyim. Kaderimizde varsa olacak zaten .insanların neden çocuk yapmiyorsun yasin da geçmeden yap bi tane demesi de yok mu zaten ken dimi zor tutuyorum bazen.
çok ısrar ettim bnde senin sağlığını tehlikeye atmayalım gibi saçma sapan tam açıklaması yapamadıkları bir durum oldu her işlemi paraya çevirmk istedikleri için eğer 5. güne çıksaydı dondurup para alacaklardı bnde ama yumurtamı öldürdüler
işte
çok ısrar ettim bnde senin sağlığını tehlikeye atmayalım gibi saçma sapan tam açıklaması yapamadıkları bir durum oldu her işlemi paraya çevirmk istedikleri için eğer 5. güne çıksaydı dondurup para alacaklardı bnde ama yumurtamı öldürdüler
işte
Canım yeni gordum msjını cok şükür kanamam duruyor azaldı baya inşallah iğne bitince devam etmez geri .
4 haftalık hamileyim cuma kese gormeye gıdecez ve kalp inşallahhhh bunlarıda gorur içim rahat eder.. sizlerin nasıl gıdıyor
ankara cnm anatolia da yaptım ilk denememi daha yolun başındasın yaşın küçük yasal değil gibi kaçamak cvplar aldım hep sonuç negatif olunca da yüzümüze bakmadılar iki gün sonra aradılarHangi şehirdesiniz.. Çok ilginç ya özel de ısrar
Çok ısrar elinde koyuyorlar çok ilginç valla hele embriyo kalitesi düşükse mutlaka hepside transfer oluyor şans artırmak adına doktor bu konuda karışanım demekki 5. Günde tutma şansı yüksek olunca tek konıyor saçma buldum doktorun düşüncesini
Bildiğin adet belirtileri dedım olmadı kesin olmadı belim gogsum kasıklarım agrıyodu7.gün test yaptım negatıf cıkınca agladım hungur hungurBak gördün mü deger düşük diye korkmuştun lekelere falan yok yere üzgünüm bebegini canım. Bu arada belirtilerin var mıydı ☺ kendimle karşılaştırayım
Bildiğin adet belirtileri dedım olmadı kesin olmadı belim gogsum kasıklarım agrıyodu7.gün test yaptım negatıf cıkınca agladım hungur hungurboşaymıs üzdüm bizi rabbim herkese nasip etsin pozitif gormekle bıtmıyor yalnız bunun kesesı kalb atısı yok boş gebelık kımyasal dış gebelık allah kımseyı karsılastrmasın bu durumla
Hummey baştan beri okudum sayfayı inşallah pozitifle sonuçlanır zor süreçler yaşamışsın..
Rabbim burdaki herkese nasip etsin en yakın zamanda bende artık tüp bebek düşünmeye başladım kayseri memorial arzu hanıma gitmek istiyorum ama sen ordan memmun kalmamışsın galiba sebebini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
Eşinin testleri Sonradan düzelmiş olabilir mi? Görüşmeden Ne kadar zaman sonra ürolaga gittiniz..iyi ölsün ne demekMerhaba canım teşekkür ederim inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım. Ben aslında mehmet tayyar diye bi prof a gidiyordum o arzu hanımla anlaşmalı yapıyor tüp bebegi Ikiside para için yaptı. Arzu hanım tedavimi yaparken % 80 hamile kalacaksın dedi beni inandırdı sonra çok kaliteli embriyon var dedi kesin hamilelik bekliyoruz dedi sonuç hüsran sonra görüşmeye gittik eşime kaliteli sperminiz hiç yok dedi sizin imaknsız dedi. Ürolog a gittik herşeyi bakıldı eşimin ve normal yoldan çocugu olabilir dendi problem bendeki pkoydu demem o ki yanlış teşhis koyuyor. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben muayene olurken bi hastadan konuşuyordu iyi ölsün bebegi o zaman diyerek bagırdı bir tüp bebek doktoru bu şekilde konuşaöaz tabiki tedavi oldugum için yarıda bırakamadım. Ben onları Allaha havale ettüm
Eşinin testleri Sonradan düzelmiş olabilir mi? Görüşmeden Ne kadar zaman sonra ürolaga gittiniz..iyi ölsün ne demek
Bende birilerinden duydum iyi diye 5 yıldır bebeği olmuyomuş arzu hanima gitmiş olmuş..başka kişileride yonlendirmiş oolumlu dedi..bilmiyorum ney yapacam ben de çok kararsızım.. aşılama mı yaptırsam yoksa beklesem mi biraz daha direk tüp bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?