Ben görüşmeye gittigim gün baslattı doktorum coraspin ve folik asite. 14 ekimde gittim bu iki ilaca basladım, transferim 21 kasımda oldu.
Bencede oyle ama yanlıs birşey soylemekte istemem. :)O zaman salı sabah olduysan demekki opu günü 1.gün sayılıyor. Ben oyle anladım
Rica ederim canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın :)Çarşamba verir belki bakalım
Hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim canım
Sorularımı cevapladığın için
Nasıl 5.gün canım anlayamadım? Ben dün opu oldum ama
İnşallah canım çok sağolRica ederim canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın :)
Benim iki yumurtam vardı ikiside 3. gündü ikiside cok sükür tuttu öyle düşünmeyin :)Dün toplama oldun
Hergün arayıp bilgi veriyorlar
Kaç tane yumurta toplandı ?
3 yada 5.gün embriyosu oluyor
5.gün daha sağlıklı
Birde donduralacak mı sizin ?
İnşallah canım inşallah tek dileğim oİnşallah canım çok sağol
Sende güzel gelişmeler ile gel
Bebeğin sağlıklı olur inşallah
Maşallah canımBenim iki yumurtam vardı ikiside 3. gündü ikiside cok sükür tuttu öyle düşünmeyin :)
Fazla kalırsa dondurulacak ama taze transfer yapılacak insallah banaDün toplama oldun
Hergün arayıp bilgi veriyorlar
Kaç tane yumurta toplandı ?
3 yada 5.gün embriyosu oluyor
5.gün daha sağlıklı
Birde donduralacak mı sizin ?
İnşallah annişİnşallah canım inşallah tek dileğim o
Fazla kalırsa dondurulacak ama taze transfer yapılacak insallah bana
Evet canım ikiz olduğunu 9. haftada öğrendik göstermemiş kendisiniMaşallah canım
İkiz olacak o zaman
Hayırlı olsun hamileymissin yeni farkettim.Bencede oyle ama yanlıs birşey soylemekte istemem. :)
Benim iki yumurtam vardı ikiside 3. gündü ikiside cok sükür tuttu öyle düşünmeyin :)
Maşallah canım maşallahEvet canım ikiz olduğunu 9. haftada öğrendik göstermemiş kendisini
5 tanesi döllenmiş bugun oyle dediler banaKaç tane toplanmıştı ?
Senin transfer ne zaman canım ?Hayırlı olsun hamileymissin yeni farkettim.
Hayırlısı artık beklicez canım
Amin canım inşallah seninde bebişlerin olsunMaşallah canım maşallah
Darısı bana
5 tanesi döllenmiş bugun oyle dediler bana
İnşallah canım benimAmin canım inşallah seninde bebişlerin olsun