2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bende crinone jel kullanıyorum günde iki kez :) evin içinde geziniyomusunuz kzlar jelden sonra

Progestan kolaydı
ilaç gibiydi koyup uyuyordum
Bu nasıl bakalım
Bunun ucu biraz uzun, ne kadar içeri dogru itersen o kadar iyi demiştir doktorum. Birde kullandıktan sonra 10 dakika yürümek gerekiyor.

Daha cumartesi başlayacağım
Nasıl kullanacağım bilmiyorum
Canım aslında hemşire ya da doktorun anlatması lazımdı. Böyle beyaz uzun birşey bir ucunu kuruyorsun vajinadan içeri sokuyorsun alt kısmında da biryer var orayı sıktıgında jel içeri gidiyor. Ben bir kaç kez sıkıyorumki jelin hepsi gitsin diye. Canın acımaz korkma zaten herkes kullanıyor.

Diğer iğneleri anlatmıştı
Ama bugün anlatım olmadı
Eczaneci de anlatmadı

Diğer iğneleri anlatmıştı
Ama bugün anlatım olmadı
Eczaneci de anlatmadı
Jeli gördügünde zaten tahmin edersin nasıl yapıldıgını kimisi yatarak koyuyormuş ben ayakta yapabiliyorum. Sen artık nasıl rahat edersen oyle kullanırsın.

Jeli gördügünde zaten tahmin edersin nasıl yapıldıgını kimisi yatarak koyuyormuş ben ayakta yapabiliyorum. Sen artık nasıl rahat edersen oyle kullanırsın.

Cumartesi başlayacağım
Bakalım inşallah becerebilirim

Kızlar bişey soracam opu gününde embriyolar 1.gün embriyosu mu oluyor?
Mesela dün ben opu oldum.
Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum

Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum

5.gün oluyor diye biliyorum

Cok merak ediyorum
Canım benim opum cumartesi, transferim salı günü sabah olmustu 3. gün embriyosuydu. Ama hangi günü saymadıkladını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…