Ben hala ikisini de kullanıyorum canım devam et dedi Dr.. Gidinceye kadar keseyi görene kadar kullanacağım galiba
12. haftaya kadar ya da daha fazla kullanılmaya devam ediliyor genelde crinone jele. O kadar erken bıraktırmaz doktorunuz.Ben hala ikisini de kullanıyorum canım devam et dedi Dr.. Gidinceye kadar keseyi görene kadar kullanacağım galiba
Bunun ucu biraz uzun, ne kadar içeri dogru itersen o kadar iyi demiştir doktorum. Birde kullandıktan sonra 10 dakika yürümek gerekiyor.Progestan kolaydı
ilaç gibiydi koyup uyuyordum
Bu nasıl bakalım
Bunun ucu biraz uzun, ne kadar içeri dogru itersen o kadar iyi demiştir doktorum. Birde kullandıktan sonra 10 dakika yürümek gerekiyor.
Bende crinone jel kullanıyorum günde iki kez :) evin içinde geziniyomusunuz kzlar jelden sonra
Canım aslında hemşire ya da doktorun anlatması lazımdı. Böyle beyaz uzun birşey bir ucunu kuruyorsun vajinadan içeri sokuyorsun alt kısmında da biryer var orayı sıktıgında jel içeri gidiyor. Ben bir kaç kez sıkıyorumki jelin hepsi gitsin diye. Canın acımaz korkma zaten herkes kullanıyor.Daha cumartesi başlayacağım
Nasıl kullanacağım bilmiyorum
Canım aslında hemşire ya da doktorun anlatması lazımdı. Böyle beyaz uzun birşey bir ucunu kuruyorsun vajinadan içeri sokuyorsun alt kısmında da biryer var orayı sıktıgında jel içeri gidiyor. Ben bir kaç kez sıkıyorumki jelin hepsi gitsin diye. Canın acımaz korkma zaten herkes kullanıyor.
Jeli gördügünde zaten tahmin edersin nasıl yapıldıgını kimisi yatarak koyuyormuş ben ayakta yapabiliyorum. Sen artık nasıl rahat edersen oyle kullanırsın.Diğer iğneleri anlatmıştı
Ama bugün anlatım olmadı
Eczaneci de anlatmadı
Jeli gördügünde zaten tahmin edersin nasıl yapıldıgını kimisi yatarak koyuyormuş ben ayakta yapabiliyorum. Sen artık nasıl rahat edersen oyle kullanırsın.
Youtube de videolar var canım bir bak istersen uygulamalı gösteriliyor belki işine yarar :)Cumartesi başlayacağım
Bakalım inşallah becerebilirim
Youtube de videolar var canım bir bak istersen uygulamalı gösteriliyor belki işine yarar :)
Evet altındaki kısmı sıkınca öyle oluyor ben bir kac kez sıkıyorum.İzledim şimdi
enjektör gibi sanırım
Fışkırıyor
Kızlar bişey soracam opu gününde embriyolar 1.gün embriyosu mu oluyor?
Mesela dün ben opu oldum.
Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum
Becerebilirim inşallah canımEvet altındaki kısmı sıkınca öyle oluyor ben bir kac kez sıkıyorum.
Canım benim opum cumartesi, transferim salı günü sabah olmustu 3. gün embriyosuydu. Ama hangi günü saymadıkladını bilmiyorum.Kızlar bişey soracam opu gününde embriyolar 1.gün embriyosu mu oluyor?
Mesela dün ben opu oldum.
Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum
Ben görüşmeye gittigim gün baslattı doktorum coraspin ve folik asite. 14 ekimde gittim bu iki ilaca basladım, transferim 21 kasımda oldu.Becerebilirim inşallah canım
Folik asit ne zaman alınıyor ?
Transferden sonra mı ?
O zaman salı sabah olduysan demekki opu günü 1.gün sayılıyor. Ben oyle anladımCanım benim opum cumartesi, transferim salı günü sabah olmustu 3. gün embriyosuydu. Ama hangi günü saymadıkladını bilmiyorum.
Nasıl 5.gün canım anlayamadım? Ben dün opu oldum ama5.gün oluyor diye biliyorum