Ama kaç tanesi devam edecek acaba bilemiyorum beklicezNe güzel canım
Ama kaç tanesi devam edecek acaba bilemiyorum beklicez
Hayırlısı canım
Canim opu günü sayılmiyor.Eyer dün opu olduysan bugün 1.gün oluyoNasıl 5.gün canım anlayamadım? Ben dün opu oldum ama
Evet canım oyleymis bende yeni ögrendimCanim opu günü sayılmiyor.Eyer dün opu olduysan bugün 1.gün oluyo
Amin canımm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlısı olsun
Bir tane kaliteli embriyo yeterli
İnşallah nasip olur bize de
Rabbim "künfeyekun" der ve olurAmin canımm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnnnnnnn inşalalhhhhjRabbim "künfeyekun" der ve olur
İnşallah o zaman bu zamandır . .
Aynen canım transfer öncesi başladım bende aman aksatmadan içmeye çalışBenim transfere daha 15 gün var
Başladım bugün
Hadi ya daha gitmediğimiz için doktora bilmiyorum canım. Sen kullanıyor musun hala 11.ci haftadasın galiba12. haftaya kadar ya da daha fazla kullanılmaya devam ediliyor genelde crinone jele. O kadar erken bıraktırmaz doktorunuz.
Aynen bende oradan bakmıştım hatta açamadım ilkYoutube de videolar var canım bir bak istersen uygulamalı gösteriliyor belki işine yarar :)
Onu şimdiden başlaman lazım canım ben tedaviden 2 ay önce başladımBecerebilirim inşallah canım
Folik asit ne zaman alınıyor ?
Transferden sonra mı ?
Sanırım pazartesi olmuşsun dimi opu o zaman bugün çarşamba günü yani 2.ci gün oluyor canım. Opu günü sayılmıyor diye biliyorum bende öyle olmuştu çünkü. Cumartesi toplandı perşembe 5.ci gün embriyosu denildi transfer edildiKızlar bişey soracam opu gününde embriyolar 1.gün embriyosu mu oluyor?
Mesela dün ben opu oldum.
Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum
Evet canım crinone jeli kullanmaya devam ediyorum :)Hadi ya daha gitmediğimiz için doktora bilmiyorum canım. Sen kullanıyor musun hala 11.ci haftadasın galiba
Ay ne güzel sağ salim kucağına alırsın inşallah ikisini de.Evet canım ikiz olduğunu 9. haftada öğrendik göstermemiş kendisini
Evet canım oyleymis bugun 2.günüm olmus oluyorSanırım pazartesi olmuşsun dimi opu o zaman bugün çarşamba günü yani 2.ci gün oluyor canım. Opu günü sayılmıyor diye biliyorum bende öyle olmuştu çünkü. Cumartesi toplandı perşembe 5.ci gün embriyosu denildi transfer edildi
Hayırlı olsun canım.Benimde 5.gün embriyosuyduKızlar beni aradılar demin cuma günü transfer yapacaz dediler. 4.gün olmus oluyor