Yaaaaaaa çok sevindim canımmmm geriside cok güzel sekilde gelsin inşallahKızlar test yaptım şimdi ikinci kırmızi çizgiyi gordüm şükür bugün daha belirgin.Hamisim anlıycağınızFotoyu buraya nasıl atabilirim
Amin canım inşallah.Sağlıklı bi şekilde ilerler.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinYaaaaaaa çok sevindim canımmmm geriside cok güzel sekilde gelsin inşallahbu cevap yazdığımız kısımda dosya yükle yazıyor oradan yükleyebiliyorsun
Amin canm hayırlısıHayırlı olsun canım.Benimde 5.gün embriyosuydu
Oy oy oy, canım benim hayırlısı olsun aramızdaydın ama hamiş olarak aramıza hoşgeldinKızlar test yaptım şimdi ikinci kırmızi çizgiyi gordüm şükür bugün daha belirgin.Hamisim anlıycağınızFotoyu buraya nasıl atabilirim
Valla öyle oldu hoş buldum :) CansınızOy oy oy, canım benim hayırlısı olsun aramızdaydın ama hamiş olarak aramıza hoşgeldin
Amin canım saol.Darisı senin başına.Senden de inşallah güzel haberler duyarızAmin canm hayırlısı
Hayırlı olsun hamilesin sende sanırım sağlıkla kucağına da alırsın insallah
Hayırlı olsun Allah kanda da pozitifi göstersin kucağına aldırsın inşKızlar test yaptım şimdi ikinci kırmızi çizgiyi gordüm şükür bugün daha belirgin.Hamisim anlıycağınızFotoyu buraya nasıl atabilirim
Amin canım.Allah razı olsun .Hepimiz sag salim bebislerimize kavusalım insallahHayırlı olsun Allah kanda da pozitifi göstersin kucağına aldırsın inş
Amin canım insallah!Amin canım saol.Darisı senin başına.Senden de inşallah güzel haberler duyarız
Aynen canım transfer öncesi başladım bende aman aksatmadan içmeye çalış
Onu şimdiden başlaman lazım canım ben tedaviden 2 ay önce başladım
Onu şimdiden başlaman lazım canım ben tedaviden 2 ay önce başladım
Süper ve uykulu çok uykum varKızlar nasılsınızzzzz
Ben de baş ağrılı, bulantılı ve uykulu canımSüper ve uykulu çok uykum varSen nasilsın canım
Eee o kadar da olucak.Senin ikiz olduğu için biraz daha zor olur ama herseye değer bence sonundaki güzellikBen de baş ağrılı, bulantılı ve uykulu canım
Ne zaman gidiceksin canım.15 günde bir mi gidiyosunİnşallah iyidir minnoşlarım kontrole az kaldı hem korku hem heyecan var
Pazartesi günü canım evet benim doktorum 15 günde bir cagırıyor hep.Ne zaman gidiceksin canım.15 günde bir mi gidiyosun
Bende pazartesi ilk kan testimi vericem bakalım değerim kaç çıkıcakPazartesi günü canım evet benim doktorum 15 günde bir cagırıyor hep.