Merhaba canım bol kaliteli yumurtaların olur insallahMerhaba kızlar perşembe günü yumurtalarım toplancakmış çok heycanlıyım
Hayırlı olsun canım :)Merhaba kızlar perşembe günü yumurtalarım toplancakmış çok heycanlıyım
Evet canım normal akıntı olması yumurtalar büyüdükçe öyle oluyoKızlar sizdede tumurta toplamaya yakın akıntı artmışmıydı
Ayy iyi ya korktum bi an:)Evet canım normal akıntı olması yumurtalar büyüdükçe öyle oluyo
İyi canım tv izliyom ufak tefek cinayetlerin yeni bölümünü bekliyorum.Sen nasilsın napıyosunİyi akşamlar kızlar nsılsınız? Nolmuş böle tüm gün kimse girmemiş :)
Bende aynı diziyi izliyorum :) yorucu bir gündü benim için.İyi canım tv izliyom ufak tefek cinayetlerin yeni bölümünü bekliyorum.Sen nasilsın napıyosun
Merhaba :) Crinone jel düşüğü önlemek için kullanılıyor. Estrofemde embriyonun rahime tutunması için.Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?
İyi canım sen nasılsın? Biraz azaldık sanki inşallah güzel haberlerle tekrar cogalırız.İyi akşamlar kızlar nsılsınız? Nolmuş böle tüm gün kimse girmemiş :)
Merhaba :) Crinone jel düşüğü önlemek için kullanılıyor. Estrofemde embriyonun rahime tutunması için.
İnşallah canım. Ben estrofem kullanmadım ama crinone jele opu oldugum gün başlamıştım.İnşallah şifa olur canım
15 gün öncesinden başlattı bana
İyi canım sen nasılsın? Biraz azaldık sanki inşallah güzel haberlerle tekrar cogalırız.
İnşallah canım. Ben estrofem kullanmadım ama crinone jele opu oldugum gün başlamıştım.
İlk basta belki biraz zor gelir ama sonra sonra alışıyorsun.Estrofem 2 kutu 2 haftalık
Jel nasıl kolay mı kullanmak
Ona cumartesi başlayacağım
İlk basta belki biraz zor gelir ama sonra sonra alışıyorsun.
Ben hala ikisini de kullanıyorum canım devam et dedi Dr.. Gidinceye kadar keseyi görene kadar kullanacağım galibaEstrofem 2 kutu 2 haftalık
Jel nasıl kolay mı kullanmak
Ona cumartesi başlayacağım