2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Amin inşallah
Pazartesi toplama var çok heyecanlıyım
O zaman cok az kalmıs :) İnsallah cok güzel yumurtalar olur ve döllenirler. Pozitif yazdıgın günleride görürüz :)

Amin inşallah
Pazartesi toplama var çok heyecanlıyım
Benimde bugun toplama oldu canım.Bi kaç güne transfer olucam inşallah.Ama nedense üstümde bi ümitsizlik var hamiş kalamıycakmışım gibi geliyo.Nasip hayırlısı artık ...

Benimde bugun toplama oldu canım.Bi kaç güne transfer olucam inşallah.Ama nedense üstümde bi ümitsizlik var hamiş kalamıycakmışım gibi geliyo.Nasip hayırlısı artık ...

Toplama zor bir işlem mi ?
Ben korku , heyecan ve meraklıyım şuan . .

İnşallah rabbimin izniyle olacak ben hissediyorum
Umudunu asla kaybetme

Nereye yaptırdınız ?
İlk deneme mi sizin de ?

Toplama zor bir işlem mi ?
Ben korku , heyecan ve meraklıyım şuan . .
Canım hiç bi zorluğu yok ALLAH'IN izniyle herşey anestezi verilene kadar sonra ağrı sizida çok olmuyo INŞAALLAH bol bol yumoşlarin toplansın sonra kaliteli embryo olsun sonra gelsin sıkı sıkı annesine tutunan bebişler ALLAH'IN izniyle sonra sende bizim gibi gece ekmek arasi yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…