2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım bebeğin tutunduğu yer haftası ve ultrasound cihazı kalp atımının duyulmasında çok etkilidir. Senin çok normal derinden gelmesi bende ilk duyduğumda derindendi hatta dedim kendi kendime bir sorunmu var acaba diye ama iki hafta sonra gittiğimde gümbür gümbürdü oda yıkılıyodu :) bende kiloluyum ilk karın muayenemde bebeği önceki gibi net göremedik tabi yağlar izin vermedi :) bu gidişimizde artık baya ilerlemiş oluruz daha ner görürüm heralde. Kısaca canım hiç kafana takma bunu gereksiz bir stres olur senin için üzme bebişi annesi.
Saol kuzum ya iyiki varsınız her kafama takıldığında benim içimi rahatlatan yorumlarda bulunuyosunuz RABBIM gümüşlerimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hamiş adaylarınıza en kısa zamanda yavrularına kavuştursun sağlıklı sıhhatli stresli bi dönem olsa bile yine hamile olduğunu bilmek insanı rahatlarıydı RABBIM isteyen herkese nasip etsin

Aynen canım hala unutamıyor bir de ölü dogum yaptı onun icin cok zor. Doktorda cok bilindik bir hastanede bilindik bir doktor maalesef ablama bir gecmis olsun bile demedi.
Bazı doktorlar anlamıyorlar insanların ruh hallerinden duygusuz oluyorlarbenim o günkü gittiğim dr gibi

Merhaba
26 aralık da transferim oldu bugün test sonucum pozitif çok şükür.tedavi süreci zorlu burada yapmamız gereken tek şey doktorun tavsiyelerine uymak ve sabırlı olmak.umarım 2018 tüm çocuk isteyenler için umut yılı olur.
Hayirlı olsun canim.Allah tamamına erdirsin.Sorun neydi sizde merak ettim ozel deilse cevap verirsen sevinirim

P purple81 Canım balık ye tabi ki ama internetten bakabilirsin sığ su balıklarını tercih et hamsi alabalık falan ben çok severdim balık bebisten beri çok kötü kokuyor herşey bana o yüzden yiyemiyorum :KK51:

Hayirlı olsun canim.Allah tamamına erdirsin.Sorun neydi sizde merak ettim ozel deilse cevap verirsen sevinirim
Teşekkürler amin inşallah canım.Bende pkos eşimde sperm sayısında düşüklük vardı am
Teşekkür ederim canım.
Bende pkos eşimde sperm azlığı

P purple81 Canım balık ye tabi ki ama internetten bakabilirsin sığ su balıklarını tercih et hamsi alabalık falan ben çok severdim balık bebisten beri çok kötü kokuyor herşey bana o yüzden yiyemiyorum :KK51:
Normalde levrek yada çupra yiyorum zaten canım ama yiycek bişey bulamadım bu akşam buzdolabındada mezgit fish finger vardı onu pişirdim fırında yedim vallahi napıyim bi daha yemiycem ama :) :KK43:

Normalde levrek yada çupra yiyorum zaten canım ama yiycek bişey bulamadım bu akşam buzdolabındada mezgit fish finger vardı onu pişirdim fırında yedim vallahi napıyim bi daha yemiycem ama :) :KK43:
Canım balıgı haftada kac kere yiyorsun ben haftasonları yiyorum sadece. Doktor bana hergün agzından et girsin dedigi icin et daha cok tüketmeye çalışıyorum.

Canım balıgı haftada kac kere yiyorsun ben haftasonları yiyorum sadece. Doktor bana hergün agzından et girsin dedigi icin et daha cok tüketmeye çalışıyorum.
Haftada iki yemeye çAlışıyorum canım. Doktor bana kırmızı et çok tüketmememi söyledi. Sık yesemde az yiyorum o yüzden. Bulantılar yüzünden zaten yemem gereken herşeyi yiyemiyorum daha. Ama üç aylığı yavaş yavaş dolduruyorum doktor önümüzdeki kontrolde yemen gerekenleri konuşucaz artık uyucaksın listene dedi. Süt içmiyorum daha , öğle ve akşam ıkışer kaşık yoğurt yiyorum sadece.

Haftada iki yemeye çAlışıyorum canım. Doktor bana kırmızı et çok tüketmememi söyledi. Sık yesemde az yiyorum o yüzden. Bulantılar yüzünden zaten yemem gereken herşeyi yiyemiyorum daha. Ama üç aylığı yavaş yavaş dolduruyorum doktor önümüzdeki kontrolde yemen gerekenleri konuşucaz artık uyucaksın listene dedi. Süt içmiyorum daha , öğle ve akşam ıkışer kaşık yoğurt yiyorum sadece.
Yaa canım evet artık senin cok güzel beslenmen lazım sen 3. Ayını doldurmus olacaksın :) ben de canım istemeye istemeye yiyorum simdilik dedigin gibi çoğu şeyi yiyemiyorum. Şuan karnım acıktı yedim hiç yememişim gibi midem kazınıyor ve bulanıyor :KK43:

X