2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım hiç bi zorluğu yok ALLAH'IN izniyle herşey anestezi verilene kadar sonra ağrı sizida çok olmuyo INŞAALLAH bol bol yumoşlarin toplansın sonra kaliteli embryo olsun sonra gelsin sıkı sıkı annesine tutunan bebişler ALLAH'IN izniyle sonra sende bizim gibi gece ekmek arasi yemeye :halay:

Ben şimdide yiyorum gerçi ya
Ayyy inşallah Aminnnnnn
Çoookkkkkk sağolun kızlar
İçime su serptiniz
Rabbim hayırlı bebisler versin

Toplama zor bir işlem mi ?
Ben korku , heyecan ve meraklıyım şuan . .
Benim ağrı eşigim düşük olmasına rağmen bana bile zor gelmedi.Biraz gaz sancisı gibi bi sancı oluyo_Onun dışında korkacak bişey yok canım

Ben şimdide yiyorum gerçi ya
Ayyy inşallah Aminnnnnn
Çoookkkkkk sağolun kızlar
İçime su serptiniz
Rabbim hayırlı bebisler versin
Transferde hiç acı hissetmiyosun bitanem zaten seni transfere hazırlayıp embiryolarini getirmelerini söylediği anda bütün herşey yerini mutlu bi göz yaşına bırakıyo zaten hepsi 10 dk ya sürüyo ya sürmüyo kısa bi işlem INŞAALLAH pozitifi alır sende ALLAH'IN izniyle bebeğine kavuşursun bitanem

Evet canım.İlk denemem olucak ve son olur inşallah.Bi daha bu kadar uğraşmak çok zor ve yorugucu olur diye düşünüyorum şimdiden gözümde büyüyo.Bursa acıbademde yaptırıyorum.Doktorum çok iyi bi doktor ama yinede çok korkuyorum elde deil
Nereye yaptırdınız ?
İlk deneme mi sizin de ?

Canım koyarken izliyorsun bildigin canlı canlı cok güzel bildigin mucize :) Dua etmistim ben bol bol. Doktorum konuşturuyordu zaten beni :KK48:
Aynen kuzum ben bi de transfere abdest alıp gittim ne biliyorsam okudum ALLAH'IN izniyle özellikle ayet-el kürsü okumuştum

Aynen kuzum ben bi de transfere abdest alıp gittim ne biliyorsam okudum ALLAH'IN izniyle özellikle ayet-el kürsü okumuştum
Ben de canım hep opu ya hem de transfere oyle gittim sabah dusumu abdestimi aldım yasin okudum. Dua edin bol bol kızlar o kadaer iyi geliyor ki o anda anlatamam. Ben tutunma sürecinde de cok okudum hala okuyorum.

Benimde bugun toplama oldu canım.Bi kaç güne transfer olucam inşallah.Ama nedense üstümde bi ümitsizlik var hamiş kalamıycakmışım gibi geliyo.Nasip hayırlısı artık ...
Sende bak böyle düşünme güzel düşün olacak diye motivasyon çok önemli bol bol dua edelim bide transferden sonra bebek resimlerine bak bebeğine alican eşyalara bak netten ben öyle yaptım motive oldum INŞAALLAH pozitifi görürsün ALLAH'IN izniyle bitanem sen zaten kendiliğindende hamile kalabiliyosun RABBIME şükürler olsun

Canım koyarken izliyorsun bildigin canlı canlı cok güzel bildigin mucize :) Dua etmistim ben bol bol. Doktorum konuşturuyordu zaten beni :KK48:
Ben şimdiden görmeden duygulandım.Heralde hüngür hüngür aglarım dayanamam :KK61:

Ben şimdiden görmeden duygulandım.Heralde hüngür hüngür aglarım dayanamam :KK61:
Aynı opu gibi oluyor zaten sadece uyumuyorsun izliyorsun :) Cok heyecanlı her anını izle ne yapalım bizlerede Allah böylesini nasip etmis biraz ugrasıyoruz ama değiyor :)

Evet canım.İlk denemem olucak ve son olur inşallah.Bi daha bu kadar uğraşmak çok zor ve yorugucu olur diye düşünüyorum şimdiden gözümde büyüyo.Bursa acıbademde yaptırıyorum.Doktorum çok iyi bi doktor ama yinede çok korkuyorum elde deil

İnşallah canım
ilk ve son olur
Tutunur

Sende bak böyle düşünme güzel düşün olacak diye motivasyon çok önemli bol bol dua edelim bide transferden sonra bebek resimlerine bak bebeğine alican eşyalara bak netten ben öyle yaptım motive oldum INŞAALLAH pozitifi görürsün ALLAH'IN izniyle bitanem sen zaten kendiliğindende hamile kalabiliyosun RABBIME şükürler olsun
Evet canım sükürler olsun oyle ama bazen çok fazla ümitsizliğe kapılıyoum.Sizde böyle oluyomuydunuz.Benim hormonlardan böyle galiba dengem bozuldu resmen

Transferde hiç acı hissetmiyosun bitanem zaten seni transfere hazırlayıp embiryolarini getirmelerini söylediği anda bütün herşey yerini mutlu bi göz yaşına bırakıyo zaten hepsi 10 dk ya sürüyo ya sürmüyo kısa bi işlem INŞAALLAH pozitifi alır sende ALLAH'IN izniyle bebeğine kavuşursun bitanem

İnşallah inşallah ❤

Ben de canım hep opu ya hem de transfere oyle gittim sabah dusumu abdestimi aldım yasin okudum. Dua edin bol bol kızlar o kadaer iyi geliyor ki o anda anlatamam. Ben tutunma sürecinde de cok okudum hala okuyorum.
Benimde öyle bitanem günlük bir yasin-i şerif okuyorum 313 ayet-el kürsü okuyorum bol bol esma-ül-hüsna çekiyorum elimden geldiğince bi şeyler yapıyorum RABBIM INŞAALLAH kabul etsin cümlemizinkini herşeyden öte insanı ferahlatiyo INŞAALLAH RABBIM yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle beraber

X