Saol kuzum ya iyiki varsınız her kafama takıldığında benim içimi rahatlatan yorumlarda bulunuyosunuz RABBIM gümüşlerimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hamiş adaylarınıza en kısa zamanda yavrularına kavuştursun sağlıklı sıhhatli stresli bi dönem olsa bile yine hamile olduğunu bilmek insanı rahatlarıydı RABBIM isteyen herkese nasip etsinCanım bebeğin tutunduğu yer haftası ve ultrasound cihazı kalp atımının duyulmasında çok etkilidir. Senin çok normal derinden gelmesi bende ilk duyduğumda derindendi hatta dedim kendi kendime bir sorunmu var acaba diye ama iki hafta sonra gittiğimde gümbür gümbürdü oda yıkılıyodu :) bende kiloluyum ilk karın muayenemde bebeği önceki gibi net göremedik tabi yağlar izin vermedi :) bu gidişimizde artık baya ilerlemiş oluruz daha ner görürüm heralde. Kısaca canım hiç kafana takma bunu gereksiz bir stres olur senin için üzme bebişi annesi.
Bizim gibileri anca o paklar zatenAynen bitanem tam unuttum diyorum gene geliyo aklıma eve portatif ultrason alaşım var her sabah babası ölçümleri yapar kalbi dinlettirirdi
Bazı doktorlar anlamıyorlar insanların ruh hallerinden duygusuz oluyorlarbenim o günkü gittiğim dr gibiAynen canım hala unutamıyor bir de ölü dogum yaptı onun icin cok zor. Doktorda cok bilindik bir hastanede bilindik bir doktor maalesef ablama bir gecmis olsun bile demedi.
Hayirlı olsun canim.Allah tamamına erdirsin.Sorun neydi sizde merak ettim ozel deilse cevap verirsen sevinirimMerhaba
26 aralık da transferim oldu bugün test sonucum pozitif çok şükür.tedavi süreci zorlu burada yapmamız gereken tek şey doktorun tavsiyelerine uymak ve sabırlı olmak.umarım 2018 tüm çocuk isteyenler için umut yılı olur.
Canım benim aldığım kilo tartıda 500 600 gram ama koptum gidiyorum gibi geliyor bana....Aynaya baktığımda karın bölgemin belimin genislemesine sevineyim mi üzüleyim mi
Bana da oyle geliyor canımCanım benim aldığım kilo tartıda 500 600 gram ama koptum gidiyorum gibi geliyor bana....
Avrupa yakasında şahika vardı hani bunların hepsi gazdan mütevellit şişkinlik diyen ben de geçen eşime dedim bunlar gaz gaz diye dalga geçti benle sonra bende güldümBana da oyle geliyor canımben her muayeneye gidisimde zayıflamıs oluyorum ama genişlediğiminde farkındayım anlayamadım
Teşekkürler amin inşallah canım.Bende pkos eşimde sperm sayısında düşüklük vardı amHayirlı olsun canim.Allah tamamına erdirsin.Sorun neydi sizde merak ettim ozel deilse cevap verirsen sevinirim
Teşekkür ederim canım.Hayirlı olsun canim.Allah tamamına erdirsin.Sorun neydi sizde merak ettim ozel deilse cevap verirsen sevinirim
Yaa evet bizimkide kesin gazdır benceAvrupa yakasında şahika vardı hani bunların hepsi gazdan mütevellit şişkinlik diyen ben de geçen eşime dedim bunlar gaz gaz diye dalga geçti benle sonra bende güldüm
Normalde levrek yada çupra yiyorum zaten canım ama yiycek bişey bulamadım bu akşam buzdolabındada mezgit fish finger vardı onu pişirdim fırında yedim vallahi napıyim bi daha yemiycem ama :)
Canım balıgı haftada kac kere yiyorsun ben haftasonları yiyorum sadece. Doktor bana hergün agzından et girsin dedigi icin et daha cok tüketmeye çalışıyorum.Normalde levrek yada çupra yiyorum zaten canım ama yiycek bişey bulamadım bu akşam buzdolabındada mezgit fish finger vardı onu pişirdim fırında yedim vallahi napıyim bi daha yemiycem ama :)
Haftada iki yemeye çAlışıyorum canım. Doktor bana kırmızı et çok tüketmememi söyledi. Sık yesemde az yiyorum o yüzden. Bulantılar yüzünden zaten yemem gereken herşeyi yiyemiyorum daha. Ama üç aylığı yavaş yavaş dolduruyorum doktor önümüzdeki kontrolde yemen gerekenleri konuşucaz artık uyucaksın listene dedi. Süt içmiyorum daha , öğle ve akşam ıkışer kaşık yoğurt yiyorum sadece.Canım balıgı haftada kac kere yiyorsun ben haftasonları yiyorum sadece. Doktor bana hergün agzından et girsin dedigi icin et daha cok tüketmeye çalışıyorum.
Canım ben uykumdan uyanıyorum mide bulantısı ile biseyler yiyince geçiyor sonra uyumaya devam ediyorumKızlar gece birşeyler atıştırmak istiyeniniz var mi bende bi kaç gündür başladı zor tutuyorum kendimi
Ananasında faydası olduğu söyleniyorGünaydın kızlar bugün transferin 2.günü benim
Transfer olduğundan beri hergün kabak çekirdeği yiyorum.
Onun dışında tutunmaya yardımcı olan başka neler yemeliyimm
Canım daha şimdi ekmekmarası peynir koyup yedimKızlar gece birşeyler atıştırmak istiyeniniz var mi bende bi kaç gündür başladı zor tutuyorum kendimi
Yaa canım evet artık senin cok güzel beslenmen lazım sen 3. Ayını doldurmus olacaksın :) ben de canım istemeye istemeye yiyorum simdilik dedigin gibi çoğu şeyi yiyemiyorum. Şuan karnım acıktı yedim hiç yememişim gibi midem kazınıyor ve bulanıyorHaftada iki yemeye çAlışıyorum canım. Doktor bana kırmızı et çok tüketmememi söyledi. Sık yesemde az yiyorum o yüzden. Bulantılar yüzünden zaten yemem gereken herşeyi yiyemiyorum daha. Ama üç aylığı yavaş yavaş dolduruyorum doktor önümüzdeki kontrolde yemen gerekenleri konuşucaz artık uyucaksın listene dedi. Süt içmiyorum daha , öğle ve akşam ıkışer kaşık yoğurt yiyorum sadece.