Evet catala yatıyorsun yine :) sonra vajinal temizlik yapılıyor. Ondan sonra hazır oldugunda yumoşlarını yolluyorYaa kolay demek :)
Muayene gibi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet catala yatıyorsun yine :) sonra vajinal temizlik yapılıyor. Ondan sonra hazır oldugunda yumoşlarını yolluyorYaa kolay demek :)
Muayene gibi mi ?
İnsallah canım seninde öyle olur.Daha fazla beklemeden kavusalim artık bebişlerimize.Allahım duy sesimiziİnşallah canım
ilk ve son olur
Tutunur
Evet catala yatıyorsun yine :) sonra vajinal temizlik yapılıyor. Ondan sonra hazır oldugunda yumoşlarını yolluyor
İnşallah canım teşekkür ederimİnsallah canım seninde öyle olur.Daha fazla beklemeden kavusalim artık bebişlerimize.Allahım duy sesimizi
Oluyodu olmaz mı ama hemen güzel şeyle düşünmeye çalışıyosun ama şuan dediğin gibi sende hormonlar tavan oda etkiliyo insaniEvet canım sükürler olsun oyle ama bazen çok fazla ümitsizliğe kapılıyoum.Sizde böyle oluyomuydunuz.Benim hormonlardan böyle galiba dengem bozuldu resmen
Amin canım benim İnşallah Ben tefriciyye, ya şafi, ya musavvir, inşirah okuyorum birde.Benimde öyle bitanem günlük bir yasin-i şerif okuyorum 313 ayet-el kürsü okuyorum bol bol esma-ül-hüsna çekiyorum elimden geldiğince bi şeyler yapıyorum RABBIM INŞAALLAH kabul etsin cümlemizinkini herşeyden öte insanı ferahlatiyo INŞAALLAH RABBIM yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle beraber
Çok utanıyorum bazen ben.Bacaklarım titriyo.Yani yine yolumuz çataldan geçiyo desene kurtuluş yokEvet catala yatıyorsun yine :) sonra vajinal temizlik yapılıyor. Ondan sonra hazır oldugunda yumoşlarını yolluyor
RABBIM kabul etsin kuzum INŞAALLAH bide birbirimize bol bol dua edelim birbirimize ettiğimiz dualar günahsız ağızla oluyo ya INŞAALLAH kabul eder RABBIMAmin canım benim İnşallah Ben tefriciyye, ya şafi, ya musavvir, inşirah okuyorum birde.
Ben daha hic karından muayene olmadımÇok utanıyorum bazen ben.Bacaklarım titriyo.Yani yine yolumuz çataldan geçiyo desene kurtuluş yok
Ben oldum olduğuma pişman oldum biraz karnım büyüsün INŞAALLAH ondan sonra bakar herhaldeBen daha hic karından muayene olmadım
Vajinal daha net gösteriyor ya o yuzden oyle bakıyormus bir zararı yok zaten. Belki 3 ayımız dolunca bakarlar karından :)Ben oldum olduğuma pişman oldum biraz karnım büyüsün INŞAALLAH ondan sonra bakar herhalde
ALLAH'IN izniyle sağlıklı sihhatli doğana kadar yavrularımız bize rahat yok artık gerçi doğuncaya bitmiyo bu sefer rahat nefes aliyomu niye emmiyo doydu mu ana m bize rahat yok bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda bekleriz biz be başlarında INŞAALLAHDerdimiz bitmiyor ki :) Tedaviye başlıyoruz yumurtam olacak mı? Oldu, döllenecek mi? Tutunca, kan testi nasıl cıkacak? Olumlu oldu, ikinci acaba yüksek cıkacak mı? Sonra kese gözükecek mi? Sonra kalp atısı duyulucak mı? Bir daha muayeneye gidince tekrar duyacak mıyız
Seni bilmiyorumda kuzum ben kilolu olduğum için sanırım öyle olucakVajinal daha net gösteriyor ya o yuzden oyle bakıyormus bir zararı yok zaten. Belki 3 ayımız dolunca bakarlar karından :)
Valla canım saglıklı kucagımıza alalım da onu cekeriz napalımALLAH'IN izniyle sağlıklı sihhatli doğana kadar yavrularımız bize rahat yok artık gerçi doğuncaya bitmiyo bu sefer rahat nefes aliyomu niye emmiyo doydu mu ana m bize rahat yok bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda bekleriz biz be başlarında INŞAALLAH
Ederiz bitanem sen transfer gününü haber ver bizeKızlar transfer günü bol bol dualarinızı bekliyorum adım gülay bu arada kızlar.Isimle dua etmek gerekiyomuş
INŞAALLAH canım benimValla canım saglıklı kucagımıza alalım da onu cekeriz napalım
70 kilo olmustum tedaviye basladıgımdan beri şimdi 65 e düştüm canımSeni bilmiyorumda kuzum ben kilolu olduğum için sanırım öyle olucak
Benim doktorda hep alttan bakti ama önceki doktorum bayandı.Erkek doktor olduğu için bi türlü alısamadımBen daha hic karından muayene olmadım