Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ben ben 5 dakika sonra hic yememisim gibi midem kazınıyor amaKızlar gece birşeyler atıştırmak istiyeniniz var mi bende bi kaç gündür başladı zor tutuyorum kendimi
İnşallah size bol bol dua edelim o zamanİnşallah buraya üye olurum bende bu ay
İnşallah size bol bol dua edelim o zaman
Amin canım inşallah, Allah hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah canım
çok teşekkür ederim
Sizlerde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin canım inşallah, Allah hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
O zaman cok az kalmıs :) İnsallah cok güzel yumurtalar olur ve döllenirler. Pozitif yazdıgın günleride görürüz :)Amin inşallah
Pazartesi toplama var çok heyecanlıyım
O zaman cok az kalmıs :) İnsallah cok güzel yumurtalar olur ve döllenirler. Pozitif yazdıgın günleride görürüz :)
İnsallah canım.Beraber insallah hamisler arasina girerizİnşallah buraya üye olurum bende bu ay
İnşallah canımİnsallah canım.Beraber insallah hamisler arasina gireriz
Benimde bugun toplama oldu canım.Bi kaç güne transfer olucam inşallah.Ama nedense üstümde bi ümitsizlik var hamiş kalamıycakmışım gibi geliyo.Nasip hayırlısı artık ...Amin inşallah
Pazartesi toplama var çok heyecanlıyım
Benimde bugun toplama oldu canım.Bi kaç güne transfer olucam inşallah.Ama nedense üstümde bi ümitsizlik var hamiş kalamıycakmışım gibi geliyo.Nasip hayırlısı artık ...
Bende yeni ekmek arası yedim bitanem ondan bi soruyum bende mi bi problem var diye tamam herşey yolunda çok garip bişey hep içim kiyiliyo sabah bulantı akşam ekmek arasıCanım daha şimdi ekmekmarası peynir koyup yedim
Benimde bugun toplama oldu canım.Bi kaç güne transfer olucam inşallah.Ama nedense üstümde bi ümitsizlik var hamiş kalamıycakmışım gibi geliyo.Nasip hayırlısı artık ...
Demek hepimizde varmışCanım ben uykumdan uyanıyorum mide bulantısı ile biseyler yiyince geçiyor sonra uyumaya devam ediyorum
Eses07 @pastelkiz -Gul- pozitiflerinizi buraya yzın inşallah :) Başka kimse var mıydı sonuc bekleyen
Anestezi aldıgınız icin hissetmiyosunuz bile uyuyorsunuz zaten sonra bir uyanmışsınız yumurtalar toplanmıs hic korkmayın :)Toplama zor bir işlem mi ?
Ben korku , heyecan ve meraklıyım şuan . .
Canım hiç bi zorluğu yok ALLAH'IN izniyle herşey anestezi verilene kadar sonra ağrı sizida çok olmuyo INŞAALLAH bol bol yumoşlarin toplansın sonra kaliteli embryo olsun sonra gelsin sıkı sıkı annesine tutunan bebişler ALLAH'IN izniyle sonra sende bizim gibi gece ekmek arasi yemeyeToplama zor bir işlem mi ?
Ben korku , heyecan ve meraklıyım şuan . .