2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

kuzuuuuuuuu ccanim naptin dogum felan ne durumdasin .bizim bebis hsla yatiyo dsha iyiymis antibiyotik tedavisi bitmis pazartesi test yapilip ona göre taburcuu günü belli olacakmis
Oyyy çokk sevindim Sağlıkla kavuşun miniğinle :nazar:inşallah :dua:Pazartesi günü inşallah çıkar :dua:Bende 5 kasım da Allah izin verirse kavuşacağım minnoşuma:dua::nazar::KK200:Dualarım biz ve bizim gibi tüm herkesle:dua:

Oyyy çokk sevindim Sağlıkla kavuşun miniğinle :nazar:inşallah :dua:Pazartesi günü inşallah çıkar :dua:Bende 5 kasım da Allah izin verirse kavuşacağım minnoşuma:dua::nazar::KK200:Dualarım biz ve bizim gibi tüm herkesle:dua:
Allahim kolaylikla kurtarsin tabiki bende hep dua ediyorum allahim olmayanlara evlat hamişlerede kolay dogum nasip etsin.ben bu gun bebisimi doyasiya kokladim.emzirdim üç defa allahima şükürler olsun.

Çok şükür canım :dua:eve geçtiniz mi?Rabbim sağlıklı sıhhatli ve uzun bir ömür nasip etsin kuzucuğuna :dua::nazar:

Kızlar merhaba
Tüp bebekle hamile kaldım sukurler olsunki

Bugün transferimin 16.günü daha kese kalp atisi gorulmedi

Bu benim 3.tedavim
Transferden sonra surekli yatmadım çok cok özen göstermedim pozitifi gördüm
Ama simdi tuttugunu hamile kaldiğimi öğrenince hiç bi iş yapmiyorum surekli yatiyorum kendi kendime diyorumki en azından kese ve kalp atisina kadar hiç bisey yapmiyim sadece yatıyım
sizce doğrumu yapıyorum
Kalkınca bişey olucakmış gibime geliyor
Bana biraz akıl verir misiniz ?

Kızlar merhaba

Bu benim 3.tedavim
Ama simdi tuttugunu hamile kaldiğimi öğrenince hiç bi iş yapmiyorum surekli yatiyorum kendi kendime diyorumki en azından kese ve kalp atisina kadar hiç bisey yapmiyim sadece yatıyım
sizce doğrumu yapıyorum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım.Çok sıkma kendini rahat olmaya çalış normal hayatına devam et kendini yormadıktan sonra herşeyi yapabilirsin ben öyle yapmıştım

Kızlar merhaba

Bu benim 3.tedavim
sizce doğrumu yapıyorum
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağsağlim kucağında almanı da nasip etsin.Hareket kısıtlaması yapmana gerek yok.Hatta yürümek hareket kan akımı açısından çok önemli.Allah’a sığın :dua:bol bol dua et ve güzel düşün:nazar:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım.Çok sıkma kendini rahat olmaya çalış normal hayatına devam et kendini yormadıktan sonra herşeyi yapabilirsin ben öyle yapmıştım
-Gul- -Gul- nasılsın canım.Allah nasip ederse ben de yarın kavuşacağım minnoşuma :nazar:dualarınızı eksik etmeyin :dua: E emn523452 merak ediyorum özel msj attım cevap yok .İnşallah evde bebişle uğraşmaktan zaman bulamıyordur:dua:

-Gul- -Gul- nasılsın canım.Allah nasip ederse ben de yarın kavuşacağım minnoşuma :nazar:dualarınızı eksik etmeyin :dua: E emn523452 merak ediyorum özel msj attım cevap yok .İnşallah evde bebişle uğraşmaktan zaman bulamıyordur:dua:
İyim canım saolasın.Rabbim en kolay şekilde kavuştursun sizi çok sevindim :) Dualarımız seninle.Bizim de yarın 2.ay aşısı var bi kaç gün önce doktora gittik kan alındı minnoşum uykusunda sıçrıyo o olaydan sonra yarın ki aşı inşallah kolay olur sende bize dua et canım.Bu arada E emn523452 den ses seda yok canım nasılsın bebeginde sende iysinizdir inşallah

Kızlar merhaba

Bu benim 3.tedavim
sizce doğrumu yapıyorum
bezce kan dolasımın artsın markete falan git yürü biraz

İyiyim cok şükür ikizlerle uğraşıyorum:) bayadır giremiyordum fırsatım olmuyor hic :)
Aaa evet kızlar kaç gündür seni soruyolardı hatirladım gözün aydın canım ya
ikiz annesi olmak nasıl çok zevklidir :)

İyiyim cok şükür ikizlerle uğraşıyorum:) bayadır giremiyordum fırsatım olmuyor hic :)
Banada cift emriyo transferi oldu daha belli değil tek mi ikiz mi olcak

İnsallah benimde ikizim olur ya cok istiyorum

Yinede hayırlisi neyse o olsun tabi

Banada cift emriyo transferi oldu daha belli değil tek mi ikiz mi olcak

İnsallah benimde ikizim olur ya cok istiyorum

Yinede hayırlisi neyse o olsun tabi
İkizler cok güzel ama cok zor :) ahh nasıl beni uğraştırıyorlar:) benimde çift embriyoydu 10. Haftada İkiz oldukları anlasıldı :) bir kız bir erkek bebeklerim. Allah gönlüne göre versin canım.

İkizler cok güzel ama cok zor :) ahh nasıl beni uğraştırıyorlar:) benimde çift embriyoydu 10. Haftada İkiz oldukları anlasıldı :) bir kız bir erkek bebeklerim. Allah gönlüne göre versin canım.
Amin canim sağol

Kocaman iki maşallah canım yavrularına:nazar::nazar:
allah yardımcın olsun seninde

Kocaman kokla benim icin minnoşlarını:KK68::KK68:

X