2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar bugün transferimin 3.günü
Su gibi renksiz kokusuz bi akıntım oldu ilk defa böyle oldu aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
(İlk 2 tedavimde hiç böyle bişey yaşamamiştım)
Canım senin son tedavin pozitifti sanki tekrar mi denediniz hayırlı olsun umarım bu sefer olur.Akıntı olması normal progestandan olabilir

Seninde gözün aydın canım bebişin doğmuşta kırkı bile çıkmış maşallah:nazar:
Benim yerimede kocaman kokla kuzunu
Saol canım.Evet zaman çok çabuk geciyo cabuk büyüyolar senin minnoş olunca sende görüceksin :)Senin de bu sefer olur inşallah.Rabbim senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün minnoslarina bir an önce kavuştursun

Herkese günaydin bu aksam yatarken baa agrisiyla yattim bas agrisiyla uyandim .saat 5 te evin yanindaki acilde tansiyon ölçturdum aonuc 15 9 sonrasinda doktoru aradim idrarda protein kacagi testi yapri ve pozitif cikti .doktorum bi kac test daha yapip eger pozitifse sonuc bugun dogum olacak.negatifse yarin dogum icin Yatis yapacagim .gebelik zehirlenmesj oluyormus yuksek tansiyon ve protein pozolitif olunca.bana dua edin lutfen allahim once yavrumu aonrada beni korusun.simdiden yazmak isgedim belki zaman bulamam.

Herkese günaydin bu aksam yatarken baa agrisiyla yattim bas agrisiyla uyandim .saat 5 te evin yanindaki acilde tansiyon ölçturdum aonuc 15 9 sonrasinda doktoru aradim idrarda protein kacagi testi yapri ve pozitif cikti .doktorum bi kac test daha yapip eger pozitifse sonuc bugun dogum olacak.negatifse yarin dogum icin Yatis yapacagim .gebelik zehirlenmesj oluyormus yuksek tansiyon ve protein pozolitif olunca.bana dua edin lutfen allahim once yavrumu aonrada beni korusun.simdiden yazmak isgedim belki zaman bulamam.
Allah yardımcın olsun Canım
hiç korkma sanada bişey olmucak yavrunu sağlıklı sıhhatli kucagina alicaksin inşallah tüm dualarım seninle
Maşallah zaten 37 haftandaymişsin hiç problemsiz kuzunu alip evine dönüceksin
Kuzucuğun annesine gelmekte sabirsizlanmiş azcık

Canım benim dualarım seninle Rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun sizi birbirinize:dua:

Canım iy ki tansiyonunu ölçtürmüşsün inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Canım iy ki tansiyonunu ölçtürmüşsün inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Aynen canim ya bas agrisindan şüphelendim de gitttim arka sokagimda hemen devlet hastanesi ki bi sansimda pazar sabah olmasina rahmen saat 5 te sabah özel doktorum telefonjnu açti

Aynen canim ya bas agrisindan şüphelendim de gitttim arka sokagimda hemen devlet hastanesi ki bi sansimda pazar sabah olmasina rahmen saat 5 te sabah özel doktorum telefonjnu açti[/QUOTC
Canım ben de seni merak ettim.Doktorun ne dedi sabah sezeryana mı karar verdiniz.İyi ki protein baktırmışsın.Güzel haberler ver inşallah :dua:

Canım ben de seni merak ettim.Doktorun ne dedi sabah sezeryana mı karar verdiniz.İyi ki protein 8baktırmışsın.Güzel haberler ver inşallah :dua:[/QUO günaydin bugun saat 11 30 da ystis yapilyor hayirlisiyla dogumda iki uc saat sonra olacak insallah hayir dualarinizi bekliyorum. Bal10cukkk arkadasim sende dualarimda olacaksin dogum yaparken yapilan dualar kabul olurmus.allahim sanada isteyen digrr arkadaslarimizinda yuzunu guldursün

Dun saaat 3 tedogumum gerceklesti cok sukur ama bebegimde solunum sıkıntidi var kuveze aldikar yavtjmu dualarinizi esirgemeyin lutfen

Dun saaat 3 tedogumum gerceklesti cok sukur ama bebegimde solunum sıkıntidi var kuveze aldikar yavtjmu dualarinizi esirgemeyin lutfen
Korkma canım en kısa zamanda çıkar şükür ki çok erken haftalarda olmadı doğumun.Rabbim sifa versin bir an önce kavuştursun sizi.Ciğer geliştirici iğne vurmadılar mı

Sagol canim o kadar bilmiyorum serumla besleniuo suandda bugun sutum gelirde anne sutuvercekler ama sut gelmiyo aksamdan beri iki saat arayla sagdim iki damla sadece.senin nasil geldi sutun

X