2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar dün itibari ile kısçem benimle bin şükürHala hastanedeyim.Doğumda kordon boynuna dolanmış bebişimin hem de 5-6 tur.Gerçekten mucize bir şey doğum Rabbim hepimizin kuzularını korusun❤️

Kızlar dün itibari ile kısçem benimle bin şükürHala hastanedeyim.Doğumda kordon boynuna dolanmış bebişimin hem de 5-6 tur.Gerçekten mucize bir şey doğum Rabbim hepimizin kuzularını korusun❤️
Kuzucuk iyidir inşallah gözün aydın :) Hastaneden en kısa zamanda evinize gecersiniz inşallah.Allah analı babalı büyütsün

Cnm senin transfer olalı kaç gün oluyor kese gördünmü hiç kontrole gittinmi
21gün oldu transferim olalı
Normalde önümuzdeki pazartesi kese için doktoruma gidicektim ama
Doktorum izine cikicakmiş 1 hafta yok buyüzden
hem kese hem kalp atisi için 19 kasım pazartesi gidicem doktora

Doktorum istersem başka bi doktor olcaginı onada kontrol olabilecegimi söyledi ama ben kabul etmedim

21gün oldu transferim olalı
Normalde önümuzdeki pazartesi kese için doktoruma gidicektim ama
Doktorum izine cikicakmiş 1 hafta yok buyüzden
hem kese hem kalp atisi için 19 kasım pazartesi gidicem doktora

Doktorum istersem başka bi doktor olcaginı onada kontrol olabilecegimi söyledi ama ben kabul etmedim
Peki kaç kere kan testi yaptrdın canm ben cuma bi daha vercem ben bidaha vereyimmi Pazartesi falan

isimsiz871 isimsiz871 benimde 26 ekimde oldu transferim yarın dolu dolu 13 gün olcak kan değerimde yükselmeyi görünce bekleyip başka bi doktora muayene olsam olur mu ki sakaryadayım ben kocaelide yotrmıltım da daha gitmek istemiyom oraya uzak olurmuki başka doktora gitsemm

isimsiz871 isimsiz871 benimde 26 ekimde oldu transferim yarın dolu dolu 13 gün olcak kan değerimde yükselmeyi görünce bekleyip başka bi doktora muayene olsam olur mu ki sakaryadayım ben kocaelide yotrmıltım da daha gitmek istemiyom oraya uzak olurmuki başka doktora gitsemm
Sen bilir sin canım ama en azından kese ve kalp atışı içinde başladığın doktora git
Sonra başka istedigin doktora gidersin olmaz mı? Zaten en fazla 2 kere daha gidersin

Sen bilir sin canım ama en azından kese ve kalp atışı içinde başladığın doktora git
Sonra başka istedigin doktora gidersin olmaz mı? Zaten en fazla 2 kere daha gidersin
Aynen cnm oyle yapayım inşallah ben şimdi dolu dolu 12 gün 13 içindeyken kan verdim cumada versem bi daha vermeyeyim mi

Aynen cnm oyle yapayım inşallah ben şimdi dolu dolu 12 gün 13 içindeyken kan verdim cumada versem bi daha vermeyeyim mi
İnşallah ikiye katlanırsa eger vermene gerek yok canım
doktorunu ara sonuçları soyle zaten 10 gun sonra kese icin gel der yada hem kese hem kalp atisi icin biraz daha geç bi tarih te gel der

Herkese iyi geceler ses soluk yok @emn523452 canım merakta bırakma bizi dualarımdasınız:dua:
Canım mrb ben emn523452 benim telefon bozuldu şifreyi bulamadim.yeni üyelik actim.carsamba bebeğini aldım çok iyiyiz allah'ım bin sukur .sende doğuma girmişsin kordon dolanmış senin bebişim nasıl inşallah eve çıkmışsındır.dualarimdasin yazılarını okudum ama cevap veremedim ancak akşam fırsat bulup açtım üyeliği.sizi çok öpüyorum csnim

Canım çok geçmiş olsun ayrıca hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütür insallah

Gull sen nasılsın canım ponçik ve sen iyisindir insallh
Ben iyim şükür ama ponçik 2 gündür hiç iyi deil gündüz uyumuyo saatlerce kriz geçirir gibi aglıyo bende onunla birlikte ağliyorum çaresizlikten

Ben iyim şükür ama ponçik 2 gündür hiç iyi deil gündüz uyumuyo saatlerce kriz geçirir gibi aglıyo bende onunla birlikte ağliyorum çaresizlikten
Allah'ım yardım etsin canım benimde göğüslerim yara oldu ne yapacağım bilmiyorum.bide saatlerce emiyo ama doymuyor sanki

Allah'ım yardım etsin canım benimde göğüslerim yara oldu ne yapacağım bilmiyorum.bide saatlerce emiyo ama doymuyor sanki
Amin canım cümlemize yardım etsin anne olmak zormuş gögüslerini sagma makinasıyla sağsana canım belkide sütün azdır yetmiyodur.Benimde hala sol gögsümün ucu çok acıyo lansinoh krem kullanıyorum baya işe yariyo ama ben dogumdan önce kullanmaya başlamıştım

X