Allah razi olsun cnm.insallah cabuk gelir sutumde gelmiyo o yokkenCanım benim çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda yanına gelir küçük prensDualarım seninle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun cnm.insallah cabuk gelir sutumde gelmiyo o yokkenCanım benim çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda yanına gelir küçük prensDualarım seninle..
Allah razi olsun cnm.insallah cabuk gelir sutumde gelmiyo o yokken
Normal başta az gelmesi bide biz bir az erken doğum yaptığımız için vücut henüz süt üretmeye hazır değilken doğum olduğu için biraz daha zaman alıyo biz 45 günlük olduk daha yeni yeni yetmeye başladı sütüm.Mecburen mama veriyodum emzirmenin yanında inşallah sende bu kadar uzun sürmez canım pozitif ol karamsarlığa kapilma eminim daha hızlı artıcaktır sütünSagol canim o kadar bilmiyorum serumla besleniuo suandda bugun sutum gelirde anne sutuvercekler ama sut gelmiyo aksamdan beri iki saat arayla sagdim iki damla sadece.senin nasil geldi sutun
Canım merak etme gelir.ılık bir duş almana izin verilirse daha hızlı gelir vermezlerse havlu biraz ısıtılıp göğsünün üstüne koyun oda etkili olurSen merak etme stres yapma mutlaka sütün gelir.Şimdi nasıl minnoş doktorlar ne diyorAllah razi olsun cnm.insallah cabuk gelir sutumde gelmiyo o yokken
Bugun oksijen maskesini cikardilar deneme yspiyorlarmis eger adapte olursa gonderebilirlermis.dus almaya izin verirlermi bilmiyotum birazdan pansumana gelirler sorstim o zamanCanım merak etme gelir.ılık bir duş almana izin verilirse daha hızlı gelir vermezlerse havlu biraz ısıtılıp göğsünün üstüne koyun oda etkili olurSen merak etme stres yapma mutlaka sütün gelir.Şimdi nasıl minnoş doktorlar ne diyor
Insalkah csnim sagolNormal başta az gelmesi bide biz bir az erken doğum yaptığımız için vücut henüz süt üretmeye hazır değilken doğum olduğu için biraz daha zaman alıyo biz 45 günlük olduk daha yeni yeni yetmeye başladı sütüm.Mecburen mama veriyodum emzirmenin yanında inşallah sende bu kadar uzun sürmez canım pozitif ol karamsarlığa kapilma eminim daha hızlı artıcaktır sütün
Sagol canim 3735 dogdu sicaği herkes fiyorda insallah yarin cikinca dusa izin verirlerse yapacagimBir an önce gelsin anneciğinin yanına inşallah yavrun, hayırlı olsun doğumun canım. Kaç kilo doğdu? Bir de çevremde 3 kişiden duydum sıcak duş alınca, kanalların açıldığını, sütün bir anda gelmeye başladığını.
İnşallah hemen adapte olur kuzu maaşallah kilosu da çok iyi Eminim çok rahat uyum sağlayacak Annesi kim paşanın Biz ne zorluklar atlatarak anne olmak için elimizden geleni yapıyoruz .Dualarım kalbim sizinleBugun oksijen maskesini cikardilar deneme yspiyorlarmis eger adapte olursa gonderebilirlermis.dus almaya izin verirlermi bilmiyotum birazdan pansumana gelirler sorstim o zaman
Maşallah kilosu çok iymiş paşanın.O yüzden korkma canım yakında evinize gidersinizSagol canim 3735 dogdu sicaği herkes fiyorda insallah yarin cikinca dusa izin verirlerse yapacagim
Evt canim kilosu iyi bugun ciktim hastaneden oglum orda kaldi kilosunu soylediler.3600 e inmis bakalim haftsya cikabilirmi oglumMaşallah kilosu çok iymiş paşanın.O yüzden korkma canım yakında evinize gidersiniz
Sagol canim malesef cikamadi oglum bir hafta daha orda kslabilirmis iyiye gidiyor ama biraz daha zamani var dedi doktoru cok zormus onu orda birakmak .sutumde gelmedi kan geliyo pompayla cekmekten bi gelse hersey yoluna girecek ama hayirlisi evlstlarimiz iyi oldunda onemli degil gerisi senin doguma ne kadar kalmistiİnşallah hemen adapte olur kuzu maaşallah kilosu da çok iyi Eminim çok rahat uyum sağlayacak Annesi kim paşanın Biz ne zorluklar atlatarak anne olmak için elimizden geleni yapıyoruz .Dualarım kalbim sizinle
İnşallah çıkarsınız haftaya kalmadan.Rabbim tüm bebeleri korusun saglık sıhhat versinEvt canim kilosu iyi bugun ciktim hastaneden oglum orda kaldi kilosunu soylediler.3600 e inmis bakalim haftsya cikabilirmi oglum
Aminİnşallah çıkarsınız haftaya kalmadan.Rabbim tüm bebeleri korusun saglık sıhhat versin
Canım benim hastanedekiler en uzun süreyi söylüyor merak etme bir kaç güne kavuşursun kuzunlaBizim hiçbirşeyimiz kolay olmuyor ki Rabbime emanet meleğinAllah’ın gözetmesi yeter sen gönlünü ferah tut.Sütünü de dert etme mutlaka gelecektir evde duşunu al.Bol bol su iç.Stres yapma.Minnoşun yanına alıyorlar mı?Ben de iyice zorlanmaya başladığımı hissediyorum bu gün 37bitiyor.38’e gireceğim yarın kontrol var.5 Kasım diye gün aldık ama nasip Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sen ve meleğinle çar çabuk geçsin bu günler evde birlikte kucağında sarılıp sarmaladığın günler gelsinSagol canim malesef cikamadi oglum bir hafta daha orda kslabilirmis iyiye gidiyor ama biraz daha zamani var dedi doktoru cok zormus onu orda birakmak .sutumde gelmedi kan geliyo pompayla cekmekten bi gelse hersey yoluna girecek ama hayirlisi evlstlarimiz iyi oldunda onemli degil gerisi senin doguma ne kadar kalmisti
Sagol canim ben olmaya çalışıyorum ama bebeğim çıkmadı ne zaman çıkacağı belli değil. Iyiye gidiyor
İnşallah en kısa zamanda çıkar kuzucuk mutlaka haber ver canımDualarım sizinleSagol canim ben olmaya çalışıyorum ama bebeğim çıkmadı ne zaman çıkacağı belli değil. Iyiye gidiyor
Allah razi olsun canim haber veririmİnşallah en kısa zamanda çıkar kuzucuk mutlaka haber ver canımDualarım sizinle
kuzuuuuuuuu ccanim naptin dogum felan ne durumdasin .bizim bebis hsla yatiyo dsha iyiymis antibiyotik tedavisi bitmis pazartesi test yapilip ona göre taburcuu günü belli olacakmisİnşallah en kısa zamanda çıkar kuzucuk mutlaka haber ver canımDualarım sizinle