2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Amin canım cümlemize yardım etsin anne olmak zormuş gögüslerini sagma makinasıyla sağsana canım belkide sütün azdır yetmiyodur.Benimde hala sol gögsümün ucu çok acıyo lansinoh krem kullanıyorum baya işe yariyo ama ben dogumdan önce kullanmaya başlamıştım
amin bende kullanıyorum lansinoh ama fayda etmiyor sadece hafifletti.dogumdsn önce kullandım senin gibi.denemek içinmi sağayım sütü mu yoksa sureklimi

amin bende kullanıyorum lansinoh ama fayda etmiyor sadece hafifletti.dogumdsn önce kullandım senin gibi.denemek içinmi sağayım sütü mu yoksa sureklimi
Hem görmek için ne kadar sütün olduğunu hem de bebek emmeyince sagarsan artar sütün inşallah

Canım mrb ben emn523452 benim telefon bozuldu şifreyi bulamadim.yeni üyelik actim.carsamba bebeğini aldım çok iyiyiz allah'ım bin sukur .sende doğuma girmişsin kordon dolanmış senin bebişim nasıl inşallah eve çıkmışsındır.dualarimdasin yazılarını okudum ama cevap veremedim ancak akşam fırsat bulup açtım üyeliği.sizi çok öpüyorum csnim
Çok sevindim oğlunla senin adına canım:dua::halay:Ben de evdeyim çok şükür minnoşla :dua:Darısı bekleyen diğer arkadaşlara.

Günaydin kızlar
Dun transferimin 26 günüydü tek kese göründü çok şükür ama kalp atisi duyulmadı sizce daha erken mi 1 hafta sonra tekrar gidicem
Siz transferin kacinci günü kalp atisi duydunuz?
Cevaplar için Teşekkurler simdiden

Günaydin kızlar
Dun transferimin 26 günüydü tek kese göründü çok şükür ama kalp atisi duyulmadı sizce daha erken mi 1 hafta sonra tekrar gidicem
Erken canım hiç canını sıkma sen bebeğini yüzme 31 yada 32 günlüktü kalb atışını duyduk.

Günaydin kızlar
Bebisin hayirli olsun öncellikle Gun olarak hesaplamadım hiç 6 7 hafta da belli olur

Canım

Canim bende cok sevindim.nasilsin iyilesebildinmi birazda olsa .allahim minnoslara saglik sıhhat versin.allahim isteyen herkese de nasip etsin.
Çok sağol canım.Yeni yeni toparlandım.Sen nasılsın oğluşun nasıl:KK200:Rabbim Bebişlerimizi ve biz anneleri de korusun güç kuvvet versin:dua::nazar:

Mrb herkese kimseler yok artık burda.herkes genişlerle meşgul olmaktan fırsat bulamiyir sanırım benim gibi.bebislerimize allah'ım sağlık sıhhat versin

Mrb herkese kimseler yok artık burda.herkes genişlerle meşgul olmaktan fırsat bulamiyir sanırım benim gibi.bebislerimize allah'ım sağlık sıhhat versin
Cnm sorma aynen dediğin gibi:emir_bebek:fırsat bulamıyor insan:nazar:Rabbim sağlık sıhhat versin kuzularımıza.Sen nasılsın kuzu nasıl.Bizimki geceleri uyumuyor yanımda da kimse yok .Bide benim oğlum da ayrı ilgi bekliyor :KK76:Ödevleri falan :kahve:

Cnm sorma aynen dediğin gibi:emir_bebek:fırsat bulamıyor insan:nazar:Rabbim sağlık sıhhat versin kuzularımıza.Sen nasılsın kuzu nasıl.Bizimki geceleri uyumuyor yanımda da kimse yok .Bide benim oğlum da ayrı ilgi bekliyor :KK76:Ödevleri falan :kahve:
Mrb canım biz iyiyiz .bizimki de geceleri uyumuyor gündüz.uykuda bu ara iki günde bir büyük tuvaletini yalamıyordu. Şimdi düzeldi.ama sürekli ikinmasi var.suandada malesef uyutmaya çalışıyorum kaç saattir uyumadi

Arkadaslar merhaba 14. Gun degerim 840 ne diyorsunuz bana yuksek geldi bir sikinti yoktur degil mi desteğinize ihtiyacim var

Yoktur bi sıkıntı neden böyle düşündün canım
Maşallah
Çok guzel bi değer
12.gun test verdin mi
Yok canim vermedim bugun ilkkez verdim kan. Neden boyle dusundum bilmiyorum bana 100 200 falan cikarsa iyi demisti basindan hamilelik gecen bir arkadasim sanirim ondan birde 10 gundur ara ara sancilarim var kasiklarimda sanirim tedirgin oldum

Yok canim vermedim bugun ilkkez verdim kan. Neden boyle dusundum bilmiyorum bana 100 200 falan cikarsa iyi demisti basindan hamilelik gecen bir arkadasim sanirim ondan birde 10 gundur ara ara sancilarim var kasiklarimda sanirim tedirgin oldum
Canım benim de 14.gün değerim 585 ti
Seninde benimkinden çok çok fazla değil

İcini ferah tut sen
Tek mi çift mi transfer oldu

X