2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canim bendede oluyor artik bel agrilari gorenlerde karnimin düstügünu söylüyo geceleride kkasik agrim olutor bunlar yalanci agrilar galiba yakjnda geliyoruz sinyalini veriyorlar.balalim 38 i bekleyecekmi benimki 38 i dolmasini bekliyorlarmis normal sartlarda.annemlerde o zamana bilet aldi insallah sabirsiz davranmaz bizimki
İnşallah canım bekler kuzu :dua::emir_bebek:yavaş yavaş yerleşiyor artık ondan aşağıya iniyor minnoş zaman yaklaşıyor Allah’ın izni ile.Rabbim sağsağlim kucağımıza almamızı nasip etsin:dua:

EdilaH EdilaH canım nasılsın minnoşun nasıl senden güzel haberler bekliyorum.

Günaydın arkadaşlar :halay:Güzel haberler verecek kimse yok mu?:anneadayı:
Gunaydin benden yok guzel haber noröloji ve kulak burun bogaz doktoruna geldim.kulaklari temizlettim tikanmisti.simdide emg icin sira bekliyorum ellerimdeki uyusma ve agridan artik uyuhamaz hale geldim son 3 4 haftamiz ama artik dayanamiykrum.acaip derecede elim ayagimda sis benden bukadar canim sen napiyorsun dogum tarihin belli oldumu.bende sali tekrar kontrole gidecegim nst ye felan gircem sanirim belki o zaman belli olur

Gunaydin benden yok guzel haber noröloji ve kulak burun bogaz doktoruna geldim.kulaklari temizlettim tikanmisti.simdide emg icin sira bekliyorum ellerimdeki uyusma ve agridan artik uyuhamaz hale geldim son 3 4 haftamiz ama artik dayanamiykrum.acaip derecede elim ayagimda sis benden bukadar canim sen napiyorsun dogum tarihin belli oldumu.bende sali tekrar kontrole gidecegim nst ye felan gircem sanirim belki o zaman belli olur
Çok geçmiş olsun canım gebelikte olabiliyor uyuşma sinir sıkışması olabiliyor geçicidir diye düşünüyorum.Ama iyi yapmışsın gitmekle doktora .Ben de perşembe gideceğim canım doktora bakalım hangi güne karar vereceğiz.Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular inşallah:dua:

Günaydın kızlar:KK24:@emn523452 cnm nasılsın DR gittin mi kramp ve uyuşmalar için.Ben de bugünlerde çok daha fazla yoruluyorum uyku düzeni yok zaten :işsiz:Hayırlısıyla şu son günler geçse de minnoşları alsak kucağımıza:anne::nazar:Arada karnım öyle sertleşiyor ki baskı oluşuyor.Yalancı sancılar da var anlayacağın .@-Gul- cnm sen nasılsın kuzu nasıl ilk aşı zamanı geldi mi?Güzel bir hafta olsun hepimize:dua:

Günaydın kızlar:KK24:@emn523452 cnm nasılsın DR gittin mi kramp ve uyuşmalar için.Ben de bugünlerde çok daha fazla yoruluyorum uyku düzeni yok zaten :işsiz:Hayırlısıyla şu son günler geçse de minnoşları alsak kucağımıza:anne::nazar:Arada karnım öyle sertleşiyor ki baskı oluşuyor.Yalancı sancılar da var anlayacağın .@-Gul- cnm sen nasılsın kuzu nasıl ilk aşı zamanı geldi mi?Güzel bir hafta olsun hepimize:dua:
İyiz canım şükürler olsun.Bugün minnoşum doğalı 40 gün oldu bile.40ımızı da uçurduk perşembe günü.İlk aşıyı yaptıralı baya oldu kolaydı ateş falan yapmadı ama bundan sonraki aşılar ateş falan yapıyomuş inşallah sorunsuz atlatırız diyer aşıları da.Senin de baya az kalmış minnoşuna kavuşmana

İyiz canım şükürler olsun.Bugün minnoşum doğalı 40 gün oldu bile.40ımızı da uçurduk perşembe günü.İlk aşıyı yaptıralı baya oldu kolaydı ateş falan yapmadı ama bundan sonraki aşılar ateş falan yapıyomuş inşallah sorunsuz atlatırız diyer aşıları da.Senin de baya az kalmış minnoşuna kavuşmana
Maşallah canim 40 i da atattin. insallah diger vakitlerinizin her bizi birbirinden güzel geçer.bu aralar yopikte kuzuuu sen ve benden baska kimse yok herkez kayboldu sanki

Maşallah canim 40 i da atattin. insallah diger vakitlerinizin her bizi birbirinden güzel geçer.bu aralar yopikte kuzuuu sen ve benden baska kimse yok herkez kayboldu sanki
Amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizle mutlu sağlıklı günler geçiririz.Aynen cok sessiz bu aralar topik arada böyle oluyo.Ben EdilaH EdilaH ı minnoş kızını çok merak ediyorum inşallah evlerine çıkmışlardır

Canım maaşallah ya zaman ne de hızlı geçiyor 40 günlük mü olmuş paşa:nazar::halay:Nice mutlu sağlıklı yaşlarını göstersin yakışıklının.2.ay aşısı 3tane verem,karma,zatürre aşıları var.Daha çok karma ateş yapıyor.Ama belli olmaz inşallah yapmaz:dua:Ben de artık sğırlaştığımı hissediyorum artık inşallah :dua:sağlık sıhhatle biz de alalım kucağımıza kuzumuzu.Son zamanlar daha bir sabırsızlanıyorum.Bu gün hastane çantasını hazırlayacağım artık:KK73:Odasını hazırladım :emir_bebek::nazar:Rabbim utandırmasın.Öp minik kuzunu benim yerime süt kokusu mis gibi tüm evi sarmıştır.Özellikle enseleri çoooook güzel kokuyor:KK51:

Canım maaşallah ya zaman ne de hızlı geçiyor 40 günlük mü olmuş paşa:nazar::halay:Nice mutlu sağlıklı yaşlarını göstersin yakışıklının.2.ay aşısı 3tane verem,karma,zatürre aşıları var.Daha çok karma ateş yapıyor.Ama belli olmaz inşallah yapmaz:dua:Ben de artık sğırlaştığımı hissediyorum artık inşallah :dua:sağlık sıhhatle biz de alalım kucağımıza kuzumuzu.Son zamanlar daha bir sabırsızlanıyorum.Bu gün hastane çantasını hazırlayacağım artık:KK73:Odasını hazırladım :emir_bebek::nazar:Rabbim utandırmasın.Öp minik kuzunu benim yerime süt kokusu mis gibi tüm evi sarmıştır.Özellikle enseleri çoooook güzel kokuyor:KK51:
Amin canım Rabbim evlatlarımızın sağlıklı sıhhatli büyüdüğünü hepimize göstersin.Baya bi aşısı varmış desene ben 1 tane var zannediyodum.Tabi öperim teyzesi

Günaydın kızlar Allah izin verirse 5kasım’a Doğum tarihi aldım :emir_bebek::nazar:Çok şükür :dua:herşey yolunda Sağlıkla almamı nasip eder inşallah yaradan :dua:@emn523452 canım senin de gün belli olmuştur artık:nazar:Epeydir ses soluk yok yine topikte :110:Şöyle güzel güzel haberler gelse oysa bizim topik ne kadar bereketiydi pozitif haberleri çoğunluktaydı:KK76:Herkese musmutlu günler haftalar dilerim :halay:@-Gul- canım minnoşu da öp :KK39:benim için

Canim
Günaydın kızlar Allah izin verirse 5kasım’a Doğum tarihi aldım :emir_bebek::nazar:Çok şükür :dua:herşey yolunda Sağlıkla almamı nasip eder inşallah yaradan :dua:@emn523452 canım senin de gün belli olmuştur artık:nazar:Epeydir ses soluk yok yine topikte :110:Şöyle güzel güzel haberler gelse oysa bizim topik ne kadar bereketiydi pozitif haberleri çoğunluktaydı:KK76:Herkese musmutlu günler haftalar dilerim :halay:@-Gul- canım minnoşu da öp :KK39:benim için
Canim benim hayirli ugurlu olsun dogumun insallah .benim pazArtesi tekrar randevum var bu aralar tansiyonum yuksek cikiyor o yuzden bi netlik yok.ama önumuzdeki hafta bi aksilik olursa sogum olur olmazsa diger haftanin basinda dogum olacak .pazartrsi kesi lesir artik.allahim ikimizide bir cirpida kurtarsin insallah nizimle birlikte gun sayanlarida insallah .evet bakiyorumda kimse yazmiyor artik uc kisi kaldik malesef .cok heyecanliyim bu arada korkumu ykksa bilmiyirum ilk dogumum olacagindan .sanada mutlu huzurlu haftalar.gullll arkadasimizda slm olsun

Hayırlı olsun canım kalan günlerde cabucak sağlikla geçsin inşallah.Tabi öperim teyzesi.Bu saat oldu biz hala uyuyamadık yeni uyudu minnoş inşallah uyanmazsa bende uyuycam hemen.Cok gazı var kaç gündür bitik bi haldeyim bide üstüne grip oldum insallah minnoşuma bulaşmaz diye dua ediyorum.Maske falan takıyorum inşallah işe yarar

Kızlar bugün transferimin 3.günü
Su gibi renksiz kokusuz bi akıntım oldu ilk defa böyle oldu aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
(İlk 2 tedavimde hiç böyle bişey yaşamamiştım)

X