Hayırlısı canım olur inşallahhh ,benimde 2 deneme negatifti ,üçüncü çok şürük pozitif ,hiç canını sıkma pes etme37 yasindayim 2.denememiz.doktor ilaclari birakin yukselmez dedi. Bilemedim simdi. Ilaclara devam mi edeyim
Eve çıkamadık canım anne uyum odasındayım kızımla birlikte buna da çok şükür ne zaman çıkacağımız belli değil hala tedavileri var onlar bitsin ameliyat olup olmayacağı ona bağlı onu bekliyorum
Selam Kızlar 11.gun ve betahgc 1,20.yani negativ. Bir seruven daha sona erdi benim icin. Yarin sosyal hizmetlerden randevu alip evlat edinmeye basvurmaya karar verdik. Rabbim sizlere annelik duygusunu yasatsin insallah. Ben cok uzgunum.
Çok geçmiş olsun canım insallah daha iyi olacak minik kız. Bizi haberdar et sık sık.
Daha 2.deneme ve 37 yaşındasın neden bu kadar cabuk birakiyorsun ki?tamam evlat edinmek de çok guzel ve kutsal bisey ama bence bu kadar kolay pes etme
Çok geçmiş olsun canım insallah daha iyi olacak minik kız. Bizi haberdar et sık sık.
Sanki yillarca ugrasan olmayacak gibi geliyor. Pes etmek degil aslinda umutsuzluk.
Daha 2.deneme ve 37 yaşındasın neden bu kadar cabuk birakiyorsun ki?tamam evlat edinmek de çok guzel ve kutsal bisey ama bence bu kadar kolay pes etme
Rabbim yatdimciniz olsun canim allah saglik versin insallahMimik kızım yerinde duramayıp 25 hafta da dünya geldi 95 gündür yoğun bakım kuvöz derken şimdi hastanede de olsa yanımda çok şükür:))
Çok teşekkür ederiz teyzeleri yarın belli olur buraya da yazarım inşallah dualarınız eksik etmeyin kızımın üstünden ismi Sevde Asya ismiyle dua ederseniz çok minnettar olurumİnşallah ilaç tedavisi ile kapanır canımçok geçmiş olsun kuzunun evine gittiği günü heyecanla bekliyorum bizlere de haber ver olur mu?
AminRabbim yatdimciniz olsun canim allah saglik versin insallah
Canim Allah size bagislasin kuzunuzuÖmer asaf koyduk canım.Yalnız benim gaz hala çıkmadı ne yapıcam bilmiyorum
Hayırlı olur inşallah canım bende 9 haftalık hamileyim çok zor tüp bebek ve hala zor günler geçiriyorum doktor yüzünden iki doktor değiştirdim 6 haftadan itibaren bebeğimi bir görüyor bir görmüyorlar özel hastane kürtaj için iyi bir para yüklüyorlar araştırma hastanesi bekleyin dedi yarın randevum var hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebeğim bana tutunmuştur@Ssy8491 canım burdan devam edebiliriz
Mersinde misim canim?Hayırlı olur inşallah canım bende 9 haftalık hamileyim çok zor tüp bebek ve hala zor günler geçiriyorum doktor yüzünden iki doktor değiştirdim 6 haftadan itibaren bebeğimi bir görüyor bir görmüyorlar özel hastane kürtaj için iyi bir para yüklüyorlar araştırma hastanesi bekleyin dedi yarın randevum var hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebeğim bana tutunmuştur
Mersinde yaptırdım tüp bebeği ama şuan istanbuldayımMersinde misim canim?
Mersinde yaptırdım tüp bebeği ama şuan istanbuldayım
Rabbim yardımcın olsun umarım minnoşun seninledir.Güzel haberler verirsin umarımHayırlı olur inşallah canım bende 9 haftalık hamileyim çok zor tüp bebek ve hala zor günler geçiriyorum doktor yüzünden iki doktor değiştirdim 6 haftadan itibaren bebeğimi bir görüyor bir görmüyorlar özel hastane kürtaj için iyi bir para yüklüyorlar araştırma hastanesi bekleyin dedi yarın randevum var hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebeğim bana tutunmuştur
Amin saolasın canım.Darısı sana ve tüm isteyenlerin başınaCanim Allah size bagislasin kuzunuzu
Istanbulda benim drum sana adini yazdim. Antepte ogretmenim ben de mersinliyim. Burda nami cok meshur bicok arkadasim ona gitti taa buralardan. Ki sen istanbuldasin bi git derimMersinde yaptırdım tüp bebeği ama şuan istanbuldayım
Canım hiç mesaj gelmemiş gözükmüyorIstanbulda benim drum sana adini yazdim. Antepte ogretmenim ben de mersinliyim. Burda nami cok meshur bicok arkadasim ona gitti taa buralardan. Ki sen istanbuldasin bi git derim
Allahim gonlune gore versin canimMerhaba kızlarr :) Beni hatırlarsınız ocak ayında beraber sonuç bekledik ve maalesef negatifi görmüştüm.. Maşallah bir çoğunuz sağlıklı şekilde bebişlerinizi kucağınıza almışsınızAllah bahtlarını hayırlı etsin inşallah yavrularınızın
9 ay sonra 1 tanecik dondurulmuşumu transfere hazırlanıyorum bana duacı olursanız sevinirimm
Rabbim yardımcın olsun ben bugün kürtaj oldum tüpbebekti 5 haftadan sonra gelişmemiş kese boş 9 haftalık olmuştu şimdi evime geldim hastaneden rabbim kimseye yaşatmasınMerhaba kızlarr :) Beni hatırlarsınız ocak ayında beraber sonuç bekledik ve maalesef negatifi görmüştüm.. Maşallah bir çoğunuz sağlıklı şekilde bebişlerinizi kucağınıza almışsınızAllah bahtlarını hayırlı etsin inşallah yavrularınızın
9 ay sonra 1 tanecik dondurulmuşumu transfere hazırlanıyorum bana duacı olursanız sevinirimm
Rabbim yardımcın olsun ben bugün kürtaj oldum tüpbebekti 5 haftadan sonra gelişmemiş kese boş 9 haftalık olmuştu şimdi evime geldim hastaneden rabbim kimseye yaşatmasın
Evet canım hatırladım seni.Amin.İnşallah sende bu sefer pozitifi görürsün.Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versinMerhaba kızlarr :) Beni hatırlarsınız ocak ayında beraber sonuç bekledik ve maalesef negatifi görmüştüm.. Maşallah bir çoğunuz sağlıklı şekilde bebişlerinizi kucağınıza almışsınızAllah bahtlarını hayırlı etsin inşallah yavrularınızın