2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Eve çıkamadık canım anne uyum odasındayım kızımla birlikte buna da çok şükür ne zaman çıkacağımız belli değil hala tedavileri var onlar bitsin ameliyat olup olmayacağı ona bağlı onu bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım insallah daha iyi olacak minik kız. Bizi haberdar et sık sık.

Selam Kızlar 11.gun ve betahgc 1,20.yani negativ. Bir seruven daha sona erdi benim icin. Yarin sosyal hizmetlerden randevu alip evlat edinmeye basvurmaya karar verdik. Rabbim sizlere annelik duygusunu yasatsin insallah. Ben cok uzgunum.

Daha 2.deneme ve 37 yaşındasın neden bu kadar cabuk birakiyorsun ki?tamam evlat edinmek de çok guzel ve kutsal bisey ama bence bu kadar kolay pes etme

Çok geçmiş olsun canım insallah daha iyi olacak minik kız. Bizi haberdar et sık sık.

Daha 2.deneme ve 37 yaşındasın neden bu kadar cabuk birakiyorsun ki?tamam evlat edinmek de çok guzel ve kutsal bisey ama bence bu kadar kolay pes etme
Sanki yillarca ugrasan olmayacak gibi geliyor. Pes etmek degil aslinda umutsuzluk.

İnşallah ilaç tedavisi ile kapanır canım:dua: çok geçmiş olsun kuzunun evine gittiği günü heyecanla bekliyorum bizlere de haber ver olur mu?
Çok teşekkür ederiz teyzeleri yarın belli olur buraya da yazarım inşallah dualarınız eksik etmeyin kızımın üstünden ismi Sevde Asya ismiyle dua ederseniz çok minnettar olurum

@Ssy8491 canım burdan devam edebiliriz
Hayırlı olur inşallah canım bende 9 haftalık hamileyim çok zor tüp bebek ve hala zor günler geçiriyorum doktor yüzünden iki doktor değiştirdim 6 haftadan itibaren bebeğimi bir görüyor bir görmüyorlar özel hastane kürtaj için iyi bir para yüklüyorlar araştırma hastanesi bekleyin dedi yarın randevum var hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebeğim bana tutunmuştur:KK43:

Hayırlı olur inşallah canım bende 9 haftalık hamileyim çok zor tüp bebek ve hala zor günler geçiriyorum doktor yüzünden iki doktor değiştirdim 6 haftadan itibaren bebeğimi bir görüyor bir görmüyorlar özel hastane kürtaj için iyi bir para yüklüyorlar araştırma hastanesi bekleyin dedi yarın randevum var hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebeğim bana tutunmuştur:KK43:
Mersinde misim canim?

Rabbim yardımcın olsun umarım minnoşun seninledir.Güzel haberler verirsin umarım

Merhaba kızlarr :) Beni hatırlarsınız ocak ayında beraber sonuç bekledik ve maalesef negatifi görmüştüm.. Maşallah bir çoğunuz sağlıklı şekilde bebişlerinizi kucağınıza almışsınız :anne::anne: Allah bahtlarını hayırlı etsin inşallah yavrularınızın :dua:

9 ay sonra 1 tanecik dondurulmuşumu transfere hazırlanıyorum bana duacı olursanız sevinirimm :KK200:

Merhaba kızlarr :) Beni hatırlarsınız ocak ayında beraber sonuç bekledik ve maalesef negatifi görmüştüm.. Maşallah bir çoğunuz sağlıklı şekilde bebişlerinizi kucağınıza almışsınız :anne::anne: Allah bahtlarını hayırlı etsin inşallah yavrularınızın :dua:

9 ay sonra 1 tanecik dondurulmuşumu transfere hazırlanıyorum bana duacı olursanız sevinirimm :KK200:
Allahim gonlune gore versin canim

Rabbim yardımcın olsun ben bugün kürtaj oldum tüpbebekti 5 haftadan sonra gelişmemiş kese boş 9 haftalık olmuştu şimdi evime geldim hastaneden rabbim kimseye yaşatmasın:KK43:

Rabbim yardımcın olsun ben bugün kürtaj oldum tüpbebekti 5 haftadan sonra gelişmemiş kese boş 9 haftalık olmuştu şimdi evime geldim hastaneden rabbim kimseye yaşatmasın:KK43:

Sana da çok geçmiş olsun canım , Allah tez zamanda tekrar o güzel duyguyu yaşatsın sana sağlıklı bir gebelikle inşallah

Evet canım hatırladım seni.Amin.İnşallah sende bu sefer pozitifi görürsün.Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin

X