2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Geçtik canım hastanede 1 gün bile kalmadım şükür oğluşumda hiç bi sağlık sorunu olmadığı için bıraktılar.Onun dışında sadece gaz sorunumuz var bütün gece kriz geçirir şekilde ağladı oğlum malesef bu kadar erken gaz sancılarının başlamış olmasına annem bile şaşırıyo
Canım günaydın:KK25:Maaşallah size ben 2gece kalıp ertesi gün çıkmıştım:nazar:Aslında ilk 15gün kolik sancı olmaz ama istisnai durumlar var gibi o zaman.Ama sen rahat olmaya çalış bebek bizim tüm tedirginliğimizi hissedermiş.Ilık duş,su sesi,elektrik süpürgesi sesi,kurutma makinası sesi rahatlatır.Bide babasının göğsüne yatır böyle zamanlarda babada göğüs olmadığı için kalp seslerini daha net duyarmış.Anne karnındayken bizim kalp seslerini duyduğu gibi.Böylece kendini anne karnındaki gibi daha güvende hissedermiş:emir_bebek:

İlk kez duyuyorum maden suyu midesine zarar vermez mi.Kendimi rezeneye,kimyon çayına verdim yarin kontrolümüz var doktora sorucam bakalım ne diycek
Canım sakın maden suyu verme bebişlerin midesi ne o asitli maden suyu mahveder.Bebeklere anne sütü dışında bir şey vermeyin o rezene ve kimyonu da kendin tüket anne sütünden geçer bebişe.Bide kolik sancının bir açıklaması yok.Bebeğin bağırsak sistemi ve anne karnındaki güvenli ortamdan dünyaya gelişi olduğu söyleniliyor

Bencede canım doktor daha iyi bilir bu arada değer kaç oldu
Canım değerlerim normal gitti hep..10 gün sonra kese için çağırdı mehmet hoca..hayırlısı olur umarım. Bir acı daha yaşamam inş bu hamileliğimde..

Kızlar bizde iyiyiz çok sukur kizlarım yanımda ben daha ayaga kalkmadım inş bi kalkayım daha iyi olucam. Darisi hepinize olsun inş .

Tatlim hayirli olsun gozun aydın Rabbim anali babali buyutsun inş. Iyi olmaniza çok sevindim
Aaa filizcim, doğum yapmışsın. Maşallah, Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin:nazar::nazar::emir_bebek::anne::KK200:. Bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum:anne:

Inşallah canım rabbim görmedige döndürsun insallah
Canım değerlerim normal gitti hep..10 gün sonra kese için çağırdı mehmet hoca..hayırlısı olur umarım. Bir acı daha yaşamam inş bu hamileliğimde..

Canım günaydın:KK25:Maaşallah size ben 2gece kalıp ertesi gün çıkmıştım:nazar:Aslında ilk 15gün kolik sancı olmaz ama istisnai durumlar var gibi o zaman.Ama sen rahat olmaya çalış bebek bizim tüm tedirginliğimizi hissedermiş.Ilık duş,su sesi,elektrik süpürgesi sesi,kurutma makinası sesi rahatlatır.Bide babasının göğsüne yatır böyle zamanlarda babada göğüs olmadığı için kalp seslerini daha net duyarmış.Anne karnındayken bizim kalp seslerini duyduğu gibi.Böylece kendini anne karnındaki gibi daha güvende hissedermiş:emir_bebek:

Canım sakın maden suyu verme bebişlerin midesi ne o asitli maden suyu mahveder.Bebeklere anne sütü dışında bir şey vermeyin o rezene ve kimyonu da kendin tüket anne sütünden geçer bebişe.Bide kolik sancının bir açıklaması yok.Bebeğin bağırsak sistemi ve anne karnındaki güvenli ortamdan dünyaya gelişi olduğu söyleniliyor
Saol canım tavsiyelerini dinliycem.Rezeneyle kimyonu kendim tüketiyorum zaten.Normalde saraçoğlu bebek için tarifini vermiş kimyonlu suyun ama büyük bebekler için okduğunu tahmin etmiştim bende.Çocuk büyütmek emek istiyen bişeymiş.Allah hepimize kolayca büyütebilmeyi nasip etsin

Saol canım tavsiyelerini dinliycem.Rezeneyle kimyonu kendim tüketiyorum zaten.Normalde saraçoğlu bebek için tarifini vermiş kimyonlu suyun ama büyük bebekler için okduğunu tahmin etmiştim bende.Çocuk büyütmek emek istiyen bişeymiş.Allah hepimize kolayca büyütebilmeyi nasip etsin
Amin canım bizlere ve Bebişlerimize sağlık sıhat ve hakkıyla büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin:dua:Eminim burda anne olmak için emek veren anne olmak için gün sayan ve anne olmuş tüm arkadaşlar çok çok iyi bir anne olacak:anne:Bunu bütün kalbimle diliyorum ve hissediyorum :KK200::nazar:

İlk kez duyuyorum maden suyu midesine zarar vermez mi.Kendimi rezeneye,kimyon çayına verdim yarin kontrolümüz var doktora sorucam bakalım ne diycek
Valla onlar yapmis bi hemsire olarak ama ondan dolayimi gazlari olmadi bilmiyofum duyunca banada sacma geldi ama yapmislar bi cay kasigonin ucuyla

Bilemedim versekmi acaba migdelerine bişey olmasın ikiz benimkiler gazlı olmazlar diye dua ediyorum yazını görünce sevindim
Canım 12yıllık yenidoğan hemşiresiyim yeni doğan bebeğe anne sütün dışında bir şey verilmez doğaya aykırı.Yapan meslektaşımın ne mantıkla yaptığını anlamadım ama her söyleneni yapmayın.Çocuk gazlı olacaksa olacak engel olamazsınız.Sakin olup bebeklerimize destek verip sarıp sarmalamaktan başka kolik müzikleri bebek masajları vb.bir çok şey var.

Merhaba arkadaşlar
Pkos olup tüp bebek tedavisi ile fazla yumurtası toplanan hamile arkadaşlarda yumurta şişmesi sonucu çok keskin kasık ağrısı yaşayan var mı? yumurta dönmesi veya yarı yumurta dönmesinden şüphelenilse de usg sonuçları desteklemedi.

Canım 12yıllık yenidoğan hemşiresiyim yeni doğan bebeğe anne sütün dışında bir şey verilmez doğaya aykırı.Yapan meslektaşımın ne mantıkla yaptığını anlamadım ama her söyleneni yapmayın.Çocuk gazlı olacaksa olacak engel olamazsınız.Sakin olup bebeklerimize destek verip sarıp sarmalamaktan başka kolik müzikleri bebek masajları vb.bir çok şey var.
Tamam canım inşallah komik olmazlar

Canım bebeklerden biri sarılık oldu 2 gece hastanede yattı geldi bugun yine yukselmiş yine yatırdılar onun dısında iyiler çok sukur. Ben de iyiyim çok sukur ameliyatta iyi gecti çok sukur bu sefer çabuk ayakladım.
Tez vakitte atlatırsınız inşallah canım. Iyi olmanıza sevindim.:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar herkese mrb ben cuma günü doğum yaptım kavuştum prensesime darısı tüm isteyen dileyen herkese

Hayırlı olsun gözün aydın canım.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Bende gecen çarşamba sürpriz bi şekilde kavuştum minnoşuma :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun. Normal dogum mu yaptın?

Valla onlar yapmis bi hemsire olarak ama ondan dolayimi gazlari olmadi bilmiyofum duyunca banada sacma geldi ama yapmislar bi cay kasigonin ucuyla

Bana da ilk dogumumda soylemişlerdi yaptım ama hiç faydası olmadı. Gaz tamamen şans işi bence ne yaparsan yap olacaksa oluyor maalesef

X