Amin canım saolasın.Yok sezeryanla doğum yaptım.Benim minnoş biraz erken geldi sürpriz yumurta gibi birden gelmeye karar verdiGözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun. Normal dogum mu yaptın?
İnşallah vardır canım yarın bir kan testi yaptır istersen 9.gün oluyor,5.gün embriyosu diye hatırlıyorumKızlar erken gebelik testinde cok silik ikinci bir cizgi varmis Ben simdi farkettim. Arkasinin yansimasi olabilir mi acaba cok belli belirsiz var isik tutunca belli oluyor
Bunu duyduguma sevindim icimde kalacakti yoksaHayırlı olsun gözün aydın canım.
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun. Normal dogum mu yaptın?
Bana da ilk dogumumda soylemişlerdi yaptım ama hiç faydası olmadı. Gaz tamamen şans işi bence ne yaparsan yap olacaksa oluyor maalesef
Eve çıkamadık canım anne uyum odasındayım kızımla birlikte buna da çok şükür ne zaman çıkacağımız belli değil hala tedavileri var onlar bitsin ameliyat olup olmayacağı ona bağlı onu bekliyorum
Hayırdır canım ne ameliyatı bi sıkıntı mı oldu.Rabbim bebeğine şifa versin sizi en kısa zamanda kavuştursunEve çıkamadık canım anne uyum odasındayım kızımla birlikte buna da çok şükür ne zaman çıkacağımız belli değil hala tedavileri var onlar bitsin ameliyat olup olmayacağı ona bağlı onu bekliyorum
Gecmis olsun canim bir rahatsizligimi oldu bebisjnEve çıkamadık canım anne uyum odasındayım kızımla birlikte buna da çok şükür ne zaman çıkacağımız belli değil hala tedavileri var onlar bitsin ameliyat olup olmayacağı ona bağlı onu bekliyorum
Kullanilan iğneler ilaçlar engel oluyo eger negatif olursa kan testin doktorun ilacları bıraktırır sonrasında regl olursunKızlar transfer sonrasi regl nasil oluyor ? Yani normalde olmasi gereken tarihte mi oluyor veya bu kullanilan igneler regl e Engel mi?
Kalbindeki delik kapanmadı büyük olduğu içinde de eve gidemiyoruz son kez ilaç tedavisi uygulanıyor sonuca göre belli olacak inşallahHayırdır canım ne ameliyatı bi sıkıntı mı oldu.Rabbim bebeğine şifa versin sizi en kısa zamanda kavuştursun
Mimik kızım yerinde duramayıp 25 hafta da dünya geldi 95 gündür yoğun bakım kuvöz derken şimdi hastanede de olsa yanımda çok şükür:))Gecmis olsun canim bir rahatsizligimi oldu bebisjn
İnşallah ilaç tedavisi ile kapanır canımKalbindeki delik kapanmadı büyük olduğu içinde de eve gidemiyoruz son kez ilaç tedavisi uygulanıyor sonuca göre belli olacak inşallah
Çok şükür yanında sağlıklı sıhhatli bir ömür dilerim beraber ana kız oyunlar oynayıp koşacağınız mutlu günleriniz olsunMimik kızım yerinde duramayıp 25 hafta da dünya geldi 95 gündür yoğun bakım kuvöz derken şimdi hastanede de olsa yanımda çok şükür:))
Inşallah şimdi işe yarar ilaç tedavisi.Rabbim kuzucuğa şifa versin.Bu günleri unutucağınız güzel günleriniz olsun inşallahKalbindeki delik kapanmadı büyük olduğu içinde de eve gidemiyoruz son kez ilaç tedavisi uygulanıyor sonuca göre belli olacak inşallah
3 gun sonra tekrarlayin bence hic belli olmaz birden yukselebilir. Kacinci tedavinizdi, kac yasindasiniz?Selam Kızlar 11.gun ve betahgc 1,20.yani negativ. Bir seruven daha sona erdi benim icin. Yarin sosyal hizmetlerden randevu alip evlat edinmeye basvurmaya karar verdik. Rabbim sizlere annelik duygusunu yasatsin insallah. Ben cok uzgunum.
37 yasindayim 2.denememiz.doktor ilaclari birakin yukselmez dedi. Bilemedim simdi. Ilaclara devam mi edeyim3 gun sonra tekrarlayin bence hic belli olmaz birden yukselebilir. Kacinci tedavinizdi, kac yasindasiniz?
Benim son denememde 12. Gun 7.2 cikti doktor iki gun sonra tekrar et dedi testi. Yine kan verdim degerim dusmustu. Genel olarak 2 gun sonra tekrarladiktan sonra ilaclari birak deniyor sen bilirsin canim. Benim dondurulmuslarim var ve 4. Yu deniyecem umudunu yitirme.37 yasindayim 2.denememiz.doktor ilaclari birakin yukselmez dedi. Bilemedim simdi. Ilaclara devam mi edeyim
Dondurulmuslarin olmasi buyuk bir sans. Benim o da yok. Rabbim vermiyorsa bir bildigi vardir Elbet. Kolayliklar dilerim. Rabbim islerinizi kolaylastirsin insallahBenim son denememde 12. Gun 7.2 cikti doktor iki gun sonra tekrar et dedi testi. Yine kan verdim degerim dusmustu. Genel olarak 2 gun sonra tekrarladiktan sonra ilaclari birak deniyor sen bilirsin canim. Benim dondurulmuslarim var ve 4. Yu deniyecem umudunu yitirme.