2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Transferimin 8.gunu erken gebelik testi yaptim sonuc negativ. Tutunamadi benim bebeklerim moralim cok bozuk

Kızlar erken gebelik testinde cok silik ikinci bir cizgi varmis Ben simdi farkettim. Arkasinin yansimasi olabilir mi acaba cok belli belirsiz var isik tutunca belli oluyor

Hayırlı olsun gözün aydın canım.

Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun. Normal dogum mu yaptın?

Bana da ilk dogumumda soylemişlerdi yaptım ama hiç faydası olmadı. Gaz tamamen şans işi bence ne yaparsan yap olacaksa oluyor maalesef
Bunu duyduguma sevindim icimde kalacakti yoksa

EdilaH EdilaH canım nasılsın küçük minnoşun nasıl.Eve çıkabildiniz mi kuzucukla
Eve çıkamadık canım anne uyum odasındayım kızımla birlikte buna da çok şükür ne zaman çıkacağımız belli değil hala tedavileri var onlar bitsin ameliyat olup olmayacağı ona bağlı onu bekliyorum

Eve çıkamadık canım anne uyum odasındayım kızımla birlikte buna da çok şükür ne zaman çıkacağımız belli değil hala tedavileri var onlar bitsin ameliyat olup olmayacağı ona bağlı onu bekliyorum
Hayırdır canım ne ameliyatı bi sıkıntı mı oldu.Rabbim bebeğine şifa versin sizi en kısa zamanda kavuştursun

Kızlar transfer sonrasi regl nasil oluyor ? Yani normalde olmasi gereken tarihte mi oluyor veya bu kullanilan igneler regl e Engel mi?

Kızlar transfer sonrasi regl nasil oluyor ? Yani normalde olmasi gereken tarihte mi oluyor veya bu kullanilan igneler regl e Engel mi?
Kullanilan iğneler ilaçlar engel oluyo eger negatif olursa kan testin doktorun ilacları bıraktırır sonrasında regl olursun

Hayırdır canım ne ameliyatı bi sıkıntı mı oldu.Rabbim bebeğine şifa versin sizi en kısa zamanda kavuştursun
Kalbindeki delik kapanmadı büyük olduğu içinde de eve gidemiyoruz son kez ilaç tedavisi uygulanıyor sonuca göre belli olacak inşallah

Kalbindeki delik kapanmadı büyük olduğu içinde de eve gidemiyoruz son kez ilaç tedavisi uygulanıyor sonuca göre belli olacak inşallah
İnşallah ilaç tedavisi ile kapanır canım:dua: çok geçmiş olsun kuzunun evine gittiği günü heyecanla bekliyorum bizlere de haber ver olur mu?

Mimik kızım yerinde duramayıp 25 hafta da dünya geldi 95 gündür yoğun bakım kuvöz derken şimdi hastanede de olsa yanımda çok şükür:))
Çok şükür yanında sağlıklı sıhhatli bir ömür dilerim beraber ana kız oyunlar oynayıp koşacağınız mutlu günleriniz olsun:dua:

Inşallah şimdi işe yarar ilaç tedavisi.Rabbim kuzucuğa şifa versin.Bu günleri unutucağınız güzel günleriniz olsun inşallah

Selam Kızlar 11.gun ve betahgc 1,20.yani negativ. Bir seruven daha sona erdi benim icin. Yarin sosyal hizmetlerden randevu alip evlat edinmeye basvurmaya karar verdik. Rabbim sizlere annelik duygusunu yasatsin insallah. Ben cok uzgunum.

Selam Kızlar 11.gun ve betahgc 1,20.yani negativ. Bir seruven daha sona erdi benim icin. Yarin sosyal hizmetlerden randevu alip evlat edinmeye basvurmaya karar verdik. Rabbim sizlere annelik duygusunu yasatsin insallah. Ben cok uzgunum.
3 gun sonra tekrarlayin bence hic belli olmaz birden yukselebilir. Kacinci tedavinizdi, kac yasindasiniz?

37 yasindayim 2.denememiz.doktor ilaclari birakin yukselmez dedi. Bilemedim simdi. Ilaclara devam mi edeyim
Benim son denememde 12. Gun 7.2 cikti doktor iki gun sonra tekrar et dedi testi. Yine kan verdim degerim dusmustu. Genel olarak 2 gun sonra tekrarladiktan sonra ilaclari birak deniyor sen bilirsin canim. Benim dondurulmuslarim var ve 4. Yu deniyecem umudunu yitirme.

Benim son denememde 12. Gun 7.2 cikti doktor iki gun sonra tekrar et dedi testi. Yine kan verdim degerim dusmustu. Genel olarak 2 gun sonra tekrarladiktan sonra ilaclari birak deniyor sen bilirsin canim. Benim dondurulmuslarim var ve 4. Yu deniyecem umudunu yitirme.
Dondurulmuslarin olmasi buyuk bir sans. Benim o da yok. Rabbim vermiyorsa bir bildigi vardir Elbet. Kolayliklar dilerim. Rabbim islerinizi kolaylastirsin insallah

X