2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Dondurulmuslarin olmasi buyuk bir sans. Benim o da yok. Rabbim vermiyorsa bir bildigi vardir Elbet. Kolayliklar dilerim. Rabbim islerinizi kolaylastirsin insallah
Canım kendini üzme insanlar kaç defa deniyor pes etmiyor 45yaşında bebek sahibi olanlar var.Sosyal hizmetlere yine başvur ama vazgeçme dene daha çok gençsin tek bir yumurta kalana kadar şansın var.İlk tedavide tutan arkadaşlar çok şanslılar .Benim oğlum ilk tedavide oldu bu defa 2yıldır deniyordum.2kere ameliyat geçirdim.Histereskopi yaptır rahim dokusu çok önemli tutunma için.İstersen farklı bir DR git.Emin ol ki Rabbim can verecekse senden bir evlat dünyaya gelecekse ister tedaviyle isterse tedavisiz olacaktır.İnşallah rabbim annelik duygusunu en kısa zamanda yaşatır

Çok teşekkür ederiz teyzeleri yarın belli olur buraya da yazarım inşallah dualarınız eksik etmeyin kızımın üstünden ismi Sevde Asya ismiyle dua ederseniz çok minnettar olurum
Dualarımız minik kızınla Rabbim Şafi ismi ile şifasını versin inşallah

Insallah canim sendd bu sefer mucizene kavusursun sllah yardimcin olsun kolaylik verdin canim

arkadaslar merhaba hayırlı cumalar herkese Rabbım gönlumuzde olanları hayırlısıyla yaşamamızı nasıp etsın. bır sey sormak ıstıyorum pozitifi aldıktan sonra doktor degıstırdınz mı aynı doktorunuza devam mı ettınz? bn ıstanbulda tedavı gordum kendım samsunda oturuyorum zor olacak bnm ıcın ama degıstrmekte tedrgnlk uyandırıyor

Amin inşallah. Bnm de istanbulda yapıldı kirklarelinde oturuyorum dr için edirneye gidiyorum. İstanbula gel git çok zor hem yol açısından hemde maddi açıdan. Bnce tup bebek dr un uza ilaçlarınızi nezaman a kadar kullanmanız gerektiğini sorun öğrenin. Ve kendinize ordan iyi bir kadın doğumcu bulun derim. İlk başta bende tedirgin olmuştum ama dedigim gibi yaparsanız içiniz rahat olur.Allahın izniyle yavrularimiz ona emanet...

tesekkur ederm arkadaslar cevaplarınz ıcın sımdındoktor arastırıyorum bı kere gıdrcegm musaıt oldugumda ılacarımı soracagm burda devam edecegım ınsaallah samsundayım bende gıt gel cok zor

Canım seni topiğin birinden hatırlıyorum çok çok sevindim hamile olmana.
Rabbim sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ne faydalı bi bilgi gözümün önünde canlandıda ayy ne güzel
Rabbim yaşatmayı nasip etsin inşallah

Kızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.

Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?

İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı

Bence HCG yükselişte. Pazartesi netlik kazanır demekki seninki yerleşme kanamasıymış bana kalırsa hiç canını sıkma hatta sevin

Canım yeni yerleşiyor.Büyük ihtimal lekelenme sebebinde bebeğin yerleşmesidir.İnşallah yükselirSen bol bol dua et,beslenmene dikkat et,tedirginliği de üzerinden at .seninle

Herkese merhaba gecen pazar ikinci tup bebek denememin de negatifle sonuclandigini ogrendigim andan beri kendimi cok çaresiz isyankar ve yalniz hissediyorum. Tam bir haftadir depresyon yasiyorum. Nasil ayaga kalkacagim 37 yasindayim ucuncu denememde sansim olur mu? Bu umutsuzluktan kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…