- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
Canım kendini üzme insanlar kaç defa deniyor pes etmiyor 45yaşında bebek sahibi olanlar var.Sosyal hizmetlere yine başvur ama vazgeçme dene daha çok gençsin tek bir yumurta kalana kadar şansın var.İlk tedavide tutan arkadaşlar çok şanslılar .Benim oğlum ilk tedavide oldu bu defa 2yıldır deniyordum.2kere ameliyat geçirdim.Histereskopi yaptır rahim dokusu çok önemli tutunma için.İstersen farklı bir DR git.Emin ol ki Rabbim can verecekse senden bir evlat dünyaya gelecekse ister tedaviyle isterse tedavisiz olacaktır.İnşallah rabbim annelik duygusunu en kısa zamanda yaşatırDondurulmuslarin olmasi buyuk bir sans. Benim o da yok. Rabbim vermiyorsa bir bildigi vardir Elbet. Kolayliklar dilerim. Rabbim islerinizi kolaylastirsin insallah
Dualarımız minik kızınlaÇok teşekkür ederiz teyzeleri yarın belli olur buraya da yazarım inşallah dualarınız eksik etmeyin kızımın üstünden ismi Sevde Asya ismiyle dua ederseniz çok minnettar olurum
Insallah canim sendd bu sefer mucizene kavusursun sllah yardimcin olsun kolaylik verdin canimMerhaba kızlarr :) Beni hatırlarsınız ocak ayında beraber sonuç bekledik ve maalesef negatifi görmüştüm.. Maşallah bir çoğunuz sağlıklı şekilde bebişlerinizi kucağınıza almışsınızAllah bahtlarını hayırlı etsin inşallah yavrularınızın
9 ay sonra 1 tanecik dondurulmuşumu transfere hazırlanıyorum bana duacı olursanız sevinirimm
Allah razı olsun canım inşallah..Sen de sağ salim alırsın yavruyu kucağınaInsallah canim sendd bu sefer mucizene kavusursun sllah yardimcin olsun kolaylik verdin canim
Amin inşallah. Bnm de istanbulda yapıldı kirklarelinde oturuyorum dr için edirneye gidiyorum. İstanbula gel git çok zor hem yol açısından hemde maddi açıdan. Bnce tup bebek dr un uza ilaçlarınızi nezaman a kadar kullanmanız gerektiğini sorun öğrenin. Ve kendinize ordan iyi bir kadın doğumcu bulun derim. İlk başta bende tedirgin olmuştum ama dedigim gibi yaparsanız içiniz rahat olur.Allahın izniyle yavrularimiz ona emanet...arkadaslar merhaba hayırlı cumalar herkese Rabbım gönlumuzde olanları hayırlısıyla yaşamamızı nasıp etsın. bır sey sormak ıstıyorum pozitifi aldıktan sonra doktor degıstırdınz mı aynı doktorunuza devam mı ettınz? bn ıstanbulda tedavı gordum kendım samsunda oturuyorum zor olacak bnm ıcın ama degıstrmekte tedrgnlk uyandırıyor
Canım seni topiğin birinden hatırlıyorum çok çok sevindim hamile olmana.Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı sizlere: dondurulmuş 5.gün embriyosu transferinin gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bilen var mı? Taze transferinkini biliyorum ama dondurulmuşta değişiyor mu bilmiyorum. (Ben reglimin 21.günü transfer oldum örneğin..)
Ne faydalı bi bilgi gözümün önünde canlandıda ayy ne güzelCanım günaydınMaaşallah size ben 2gece kalıp ertesi gün çıkmıştım Aslında ilk 15gün kolik sancı olmaz ama istisnai durumlar var gibi o zaman.Ama sen rahat olmaya çalış bebek bizim tüm tedirginliğimizi hissedermiş.Ilık duş,su sesi,elektrik süpürgesi sesi,kurutma makinası sesi rahatlatır.Bide babasının göğsüne yatır böyle zamanlarda babada göğüs olmadığı için kalp seslerini daha net duyarmış.Anne karnındayken bizim kalp seslerini duyduğu gibi.Böylece kendini anne karnındaki gibi daha güvende hissedermiş
Prof iskender başer canim drun ismiCanım hiç mesaj gelmemiş gözükmüyor
Kızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.
Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?
İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı
İnşallah Rabbim Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinNe faydalı bi bilgi gözümün önünde canlandıda ayy ne güzel
Rabbim yaşatmayı nasip etsin inşallah
İnşallah inşallah dediğin gibidir Allah razı olsunBence HCG yükselişte. Pazartesi netlik kazanır demekki seninki yerleşme kanamasıymış bana kalırsa hiç canını sıkma hatta sevin
Cümlemizden inşallahİnşallah inşallah dediğin gibidir Allah razı olsun
Canım yeni yerleşiyor.Büyük ihtimal lekelenme sebebinde bebeğin yerleşmesidir.İnşallah yükselirKızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.
Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?
İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı
Çok teşekkür ederim amiiiinn inşallahCanım yeni yerleşiyor.Büyük ihtimal lekelenme sebebinde bebeğin yerleşmesidir.İnşallah yükselirSen bol bol dua et,beslenmene dikkat et,tedirginliği de üzerinden at . seninle
Amin canım inşallah inşallah cümlemizi sağ salim kavuştursun evlatlarınaİnşallah Rabbim Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin