- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
- 103
Ramazan etkiliyor galiba ben de işten geldim yeni oturdum.Yemek hazırla sofra hazırlaKizlar sesimiz solugumuz kesilmis ramszandanmidir aceba topikte bayagi geri sayfada kalmis.yeni hamisler gozunuz aydin coktandir bende girmedim kulube iyi iyi gunler herkeze
Bende iyiukm cnm oruc tutamiyorum zaten sen tutuyormusunRamazan etkiliyor galiba ben de işten geldim yeni oturdum.Yemek hazırla sofra hazırlaSen nasılsın
Hayırlı ramazanlar kızlar.Nasıl geçiyo ramazan.Oruç tutanlar kimler.Ben tutamıyorum malesef ama bende bebeğimde iyiz şükür
Maşallah.Allah bagışlasın canım.Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimizeBende tutamiyorum canim bizde dun gorustuk yavrularimla kesinlesti bu arada doktorda erkek dedi iyiler çok sukur
Amin canim bi 20 gun sonra ayrintili istedi sen girdinmi ayrintili ultrasyonaMaşallah.Allah bagışlasın canım.Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize
Benim cumartesi günü canım.Yaklaştıkca strese girdim resmen.Sıkıntı çıkanların yazılarinı okudukça korku bastı.İnşallah hic bi sorun çıkmaz da rahat bi nefes alırımAmin canim bi 20 gun sonra ayrintili istedi sen girdinmi ayrintili ultrasyona
Yakinmis canim bisey kalmamis sana ozeldemi yaptiriyon cumartesi gunuBenim cumartesi günü canım.Yaklaştıkca strese girdim resmen.Sıkıntı çıkanların yazılarinı okudukça korku bastı.İnşallah hic bi sorun çıkmaz da rahat bi nefes alırım
Evet canım özelde yaptırıcam.Burda sonomar var.Ordan aldım randevuyuYakinmis canim bisey kalmamis sana ozeldemi yaptiriyon cumartesi gunu
Insallah iyi sonuçlar cikar canim rabbim bebeklerimizi bize bagislasinEvet canım özelde yaptırıcam.Burda sonomar var.Ordan aldım randevuyu
Amin canım aminInsallah iyi sonuçlar cikar canim rabbim bebeklerimizi bize bagislasin
Hayırlı ramazanlar tatlım ben tutuyorum çok şükür yatarak uzanarak geçiyo günlerHayırlı ramazanlar kızlar.Nasıl geçiyo ramazan.Oruç tutanlar kimler.Ben tutamıyorum malesef ama bende bebeğimde iyiz şükür
Ben de tutamıyorum sabahları hala bulantım oluyor.Ama eşim tutuyor.Bende iyiukm cnm oruc tutamiyorum zaten sen tutuyormusun
İşten gelip hazırlık yapıp dinlenememek yoruyor biraz ama çok şükür idare ediyorumBen de tutamıyorum sabahları hala bulantım oluyor.Ama eşim tutuyor.
şahin zeteroğluna başladımBana Kalırsa Tüp Bebek Merkezine git derim yani hastane ortamı olsun . En fazla gördüğüm isimler Şahin Zeteroğlu-Osman Develioğlu-Suat Hazer- Murat Arslan-Gerçek Aydın
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavin güzel geçer ve pozitifle tamamlarsınşahin zeteroğluna başladım
amin inşallah Sendeki durum lar nedirHayırlısı olsun canım inşallah tedavin güzel geçer ve pozitifle tamamlarsın
Ben 2. negatifi de gördüm . Doktor bir süre dinlenelim dedi 2 ay sen dinlen 3 ayda seni göreyim iğneye başlıcam dedi 4. ayda transfer yaparız dedi yani eylül gibi sanırım.amin inşallah Sendeki durum lar nedir
Yastan dolayı aşılama yapıyorlar anladım ben bursadayım sizBen 2. negatifi de gördüm . Doktor bir süre dinlenelim dedi 2 ay sen dinlen 3 ayda seni göreyim iğneye başlıcam dedi 4. ayda transfer yaparız dedi yani eylül gibi sanırım.
Allahım 4 ay beklemeden o desin olsun inşallahhhBen 2. negatifi de gördüm . Doktor bir süre dinlenelim dedi 2 ay sen dinlen 3 ayda seni göreyim iğneye başlıcam dedi 4. ayda transfer yaparız dedi yani eylül gibi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?