Hayirli olsun cnm benimkide erkege benziyormis tahmini olarak soyledi 10 gun sonra ko trol bar bakalim netlesirMerhaba kızlar topiğimiz çok geride kalmışHemen öne çekelim Bu gün kızım olacağını öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedim Hepinize mutlu bol dualı hayırlı ramazanlar dilerim
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin canımCok şükür bende pozitifi gorunlerdenim
Sende bendensin demek.Hadi gözün aydın.Allah bağışlasınkızlar merhaba biz de pipiyi gördük cok sukurbu yıl erkek yili gerçekten. <3
Tansiyonum şükür hep normal.Ya 10 a 8 yada,11 e 8 çıkıyo.Bende ondan korktum açıkçası.Zaten gün içinde su içmeye çalışıyorum.Ama hareketsizim mecburen yatmam gerekiyo.İnşallah korktuğum gibi olmazCanım tansiyon kontrolü yaptır.ödem takibi de yap.idrarda protein+ödem+Tansiyon olursa gebelik zehirlenmesi denilen preeklemsi riski oluyor.Tuzdan kısıtlı ye böldü iç.çok hareketsiz de kalmamaya çalış.Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunBende ediyorum canım aklıma geldikçe.Tetenoz aşısının ilk dozunu bende bugün yaptırdım.Şimdiden agırmaya başladı kolum
Hadi hayırlısı2hafta once biri erkek biride yuzde 70 erkek dedi canim bu hafta baska bi dr bakacak
Hayırlı sağlıklı olsunlardaHayirli olsun cnm benimkide erkege benziyormis tahmini olarak soyledi 10 gun sonra ko trol bar bakalim netlesir
Allah esirgesin hiç bi şey olmaz sen içini ferah tutTansiyonum şükür hep normal.Ya 10 a 8 yada,11 e 8 çıkıyo.Bende ondan korktum açıkçası.Zaten gün içinde su içmeye çalışıyorum.Ama hareketsizim mecburen yatmam gerekiyo.İnşallah korktuğum gibi olmaz
Canım kaydının olduğu sağlık ocağına gidip sorsana.Beni de aramadılar dün gittim ekrana bakıp söyliyim dedi tetenoz yaptırman gerekiyo mu diye.Iki doz yaptırmam gerekiyomuş.İlkini dün yaptırdım diger doz için 1 ay sonra gel dedilermerhaba kızlar herkes iyidir umarım.. ikince gebelik olan kim vardı ? tetanoz aşısı ilkinde olduğumuz için ikinci kere istemiyorlar sanırım beni kimse aramadı aşı için..
Hayirlisi olsun cnm insallah 10 yildir bir bebegim olsun diye ugrastim erkek kiz farketmez hayirlisi olsunHadi hayırlısı
Hayırlı sağlıklı olsunlardaBenim ilk göz ağrım oğlum.Oğullar annelerine aşık olurlar tabi annelerde oğullarına
Sağlık ocağındaki hemşire ablam bana o söyledi gel diye normalde çocuk ve gebeler için arayıp haber veriyorlar diye biliyorummerhaba kızlar herkes iyidir umarım.. ikince gebelik olan kim vardı ? tetanoz aşısı ilkinde olduğumuz için ikinci kere istemiyorlar sanırım beni kimse aramadı aşı için..
Canım merhaba ilk gebeliğinde kaç doz aşı olmuştun?1doz anlık koruyor.2doz 1-3yıl arası koruyor.3doz 5yıla kadar koruyor.4doz 10yıla kadar koruyor.5doz yaptırırsan doğurganlık çağı boyunca korurmerhaba kızlar herkes iyidir umarım.. ikince gebelik olan kim vardı ? tetanoz aşısı ilkinde olduğumuz için ikinci kere istemiyorlar sanırım beni kimse aramadı aşı için..
Rabbim esirgesin aynen canım sağlıkla inşallahHayirlisi olsun cnm insallah 10 yildir bir bebegim olsun diye ugrastim erkek kiz farketmez hayirlisi olsun
Tabi gebelik boyunca 2doz yapılıyor diğer dozları Doğumdan sonra devam ettirebiliyorsunuzCanım merhaba ilk gebeliğinde kaç doz aşı olmuştun?1doz anlık koruyor.2doz 1-3yıl arası koruyor.3doz 5yıla kadar koruyor.4doz 10yıla kadar koruyor.5doz yaptırırsan doğurganlık çağı boyunca korur
Tansiyonum şükür hep normal.Ya 10 a 8 yada,11 e 8 çıkıyo.Bende ondan korktum açıkçası.Zaten gün içinde su içmeye çalışıyorum.Ama hareketsizim mecburen yatmam gerekiyo.İnşallah korktuğum gibi olmaz
Sağlık ocağındaki hemşire ablam bana o söyledi gel diye normalde çocuk ve gebeler için arayıp haber veriyorlar diye biliyorum
Alla alla genelde hamilelerde düşük oluyo demek ki.Ama ben bu kriterede uymuyorum :)Bnm tansiyonum hep düşük normali 10-7 idi. Son iki haftadır 7-4 veya 8-5 şeklindeydi doktora sordum korkulacak birşey yok bol sıvı tuzlu ayran vs önerdi inş bu günlerde geçecek kendimi alışverişe vereceğim
Silik çıktıysa vardır hayırlı uğurlu olsunKixlar bugun bnmde 9.gunum idrar yaptim silik cizgi cikti ins tutunmustur rabbim bu murek gunlerde yuzumuze bakmistir doktora dedim 12.gun kani bekle dedi bu bnm 3.transferimdi ilki kkmyasal oldu ikincisi hic olmadi bu ins umut olur yuzumuz guler sizce ilaclarin etkisinden filn bole cikmamistir dimi