2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Tansiyonum şükür hep normal.Ya 10 a 8 yada,11 e 8 çıkıyo.Bende ondan korktum açıkçası.Zaten gün içinde su içmeye çalışıyorum.Ama hareketsizim mecburen yatmam gerekiyo.İnşallah korktuğum gibi olmaz

Bende ediyorum canım aklıma geldikçe.Tetenoz aşısının ilk dozunu bende bugün yaptırdım.Şimdiden agırmaya başladı kolum
Geçmiş olsun
Bende dün tetenoz oldum ama korktuğum gibi olmadi ağrı yok şu anda ileride olir mu bilmiyorum ama insllah olmaz

2hafta once biri erkek biride yuzde 70 erkek dedi canim bu hafta baska bi dr bakacak
Hadi hayırlısı
Hayirli olsun cnm benimkide erkege benziyormis tahmini olarak soyledi 10 gun sonra ko trol bar bakalim netlesir
Hayırlı sağlıklı olsunlarda Benim ilk göz ağrım oğlum.Oğullar annelerine aşık olurlar tabi annelerde oğullarına

Allah esirgesin hiç bi şey olmaz sen içini ferah tut

merhaba kızlar herkes iyidir umarım.. ikince gebelik olan kim vardı ? tetanoz aşısı ilkinde olduğumuz için ikinci kere istemiyorlar sanırım beni kimse aramadı aşı için..

merhaba kızlar herkes iyidir umarım.. ikince gebelik olan kim vardı ? tetanoz aşısı ilkinde olduğumuz için ikinci kere istemiyorlar sanırım beni kimse aramadı aşı için..
Canım kaydının olduğu sağlık ocağına gidip sorsana.Beni de aramadılar dün gittim ekrana bakıp söyliyim dedi tetenoz yaptırman gerekiyo mu diye.Iki doz yaptırmam gerekiyomuş.İlkini dün yaptırdım diger doz için 1 ay sonra gel dediler

Sağlık ocağındaki hemşire ablam bana o söyledi gel diye normalde çocuk ve gebeler için arayıp haber veriyorlar diye biliyorum

Canım merhaba ilk gebeliğinde kaç doz aşı olmuştun?1doz anlık koruyor.2doz 1-3yıl arası koruyor.3doz 5yıla kadar koruyor.4doz 10yıla kadar koruyor.5doz yaptırırsan doğurganlık çağı boyunca korur

Canım merhaba ilk gebeliğinde kaç doz aşı olmuştun?1doz anlık koruyor.2doz 1-3yıl arası koruyor.3doz 5yıla kadar koruyor.4doz 10yıla kadar koruyor.5doz yaptırırsan doğurganlık çağı boyunca korur
Tabi gebelik boyunca 2doz yapılıyor diğer dozları Doğumdan sonra devam ettirebiliyorsunuz

Bnm tansiyonum hep düşük normali 10-7 idi. Son iki haftadır 7-4 veya 8-5 şeklindeydi doktora sordum korkulacak birşey yok bol sıvı tuzlu ayran vs önerdi inş bu günlerde geçecek kendimi alışverişe vereceğim

Alla alla genelde hamilelerde düşük oluyo demek ki.Ama ben bu kriterede uymuyorum :)

Kixlar bugun bnmde 9.gunum idrar yaptim silik cizgi cikti ins tutunmustur rabbim bu murek gunlerde yuzumuze bakmistir doktora dedim 12.gun kani bekle dedi bu bnm 3.transferimdi ilki kkmyasal oldu ikincisi hic olmadi bu ins umut olur yuzumuz guler sizce ilaclarin etkisinden filn bole cikmamistir dimi

Silik çıktıysa vardır hayırlı uğurlu olsun

Kizlar sesimiz solugumuz kesilmis ramszandanmidir aceba topikte bayagi geri sayfada kalmis.yeni hamisler gozunuz aydin coktandir bende girmedim kulube iyi iyi gunler herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…