- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Insallah canim hayirlisiAllahım 4 ay beklemeden o desin olsun inşallahhh
Merhaba cnm.Çatlak kreminde lierac kremi öneriyorlar.Ben ilk gebeliğimde güneş kremi kullanmıştım.Merhaba güzel anne adayları
Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. Malum hamilelik sürecinde olan bir cok anne ile aynı platformdayız.
Güneş kremi kullanıyor musunuz ?
Çatlaklar için herhangibir krem yağ vs kullanıyormusunz?
Önerilerilerimizi fikirlerimi paylaşalım istedim. Bu konuda biraz araştırma ve çevremden bazı öneriler ve fikirler var kafam cok karışık[/
Merhaba cnm.Çatlak kreminde lierac kremi öneriyorlar.Ben ilk gebeliğimde güneş kremi kullanmıştım.
Kızlar selam, nasılsınız :)
İyidir canım şükürler olsun sen nasılsınKızlar selam, nasılsınız :)
Ben de iyiyim canım çok şükür ikizleri büyütüyorum:) Senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım :)İyidir canım şükürler olsun sen nasılsın
Er hamilemi tutsunlar zaten gerci erkesin hur iradesi ama benimde hem sahurda hem sabahlari sarimsak cig soganli birsey yersem kotu oluyorum midemi tuhaf yspiyo kusuyorum.Ben de tutamıyorum sabahları hala bulantım oluyor.Ama eşim tutuyor.
Er hamilemi tutsunlar zaten gerci erkesin hur iradesi ama benimde hem sahurda hem sabahlari sarimsak cig soganli birsey yersem kotu oluyorum midemi tuhaf yspiyo kusuyorum.niye oksdar uzun tutuyorki benim dokgorBen de tutamıyorum sabahları hala bulantım oluyor.Ama eşim tutuyor.
Ben 2. negatifi de gördüm . Doktor bir süre dinlenelim dedi 2 ay sen dinlen 3 ayda seni göreyim iğneye başlıcam dedi 4. ayda transfer yaparız dedi yani eylül gibi sanırım.[ niye okadar ara veriyorki benim doktor hic ara vermeden uc tane deneme yapti sonuncuda tuttu yani rahim donlendirme diye biseye inanmiuorum ben.bu doktordan once baska doktora gitmistik iki denemede o yapti aralarinda vardi 5 ay nerdeyse ama olmadi .
Mrb coktandir girmiyorsun sitwye sanirim nasil gidiyor hamislikKızlar selam, nasılsınız :)
Bio oil kullaniyorum gunes kremi simdilik yokMerhaba güzel anne adayları
Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. Malum hamilelik sürecinde olan bir cok anne ile aynı platformdayız.
Önerilerilerimizi fikirlerimi paylaşalım istedim. Bu konuda biraz araştırma ve çevremden bazı öneriler ve fikirler var kafam cok karışık
Evet fırsat buldukca giriyorum çok şükür herşey yolunda senin nasıl gidiyor :)Mrb coktandir girmiyorsun sitwye sanirim nasil gidiyor hamislik
Benimde iyi gidiyor bulantilar haric allahoma bin sukr bu gunleri gosterdi bizeEvet fırsat buldukca giriyorum çok şükür herşey yolunda senin nasıl gidiyor :)
Afferim uslu uslu büyüsunler :) Eh bende malesef herşey yolunda diyemiycem.Genelde dinlenerek geçiriyorum zamanımı.Benim ki şimdiden annesini zorlamaya başladı.İnşallah doğumdan sonrası kolay olur.Sen ayrımtılı ultrasona falan girdin mi canımBen de iyiyim canım çok şükür ikizleri büyütüyorum:) Senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım :)
Canım bol bol dinlen onlar herşeyden kıymetliler. Bu dönemi atlatıp hayırlısıyla kucağına aldığında unutursun bugünleri:) Ben 21. haftamda girdim ayrıntılıya. Allah kısmet ederse 7 haftam kaldı doğuma :) Karnım aşırı büyüdü ben de gezmekte falan zorlanıyorum artık. Zor günler beni bekliyor :)Afferim uslu uslu büyüsunler :) Eh bende malesef herşey yolunda diyemiycem.Genelde dinlenerek geçiriyorum zamanımı.Benim ki şimdiden annesini zorlamaya başladı.İnşallah doğumdan sonrası kolay olur.Sen ayrımtılı ultrasona falan girdin mi canım
Çok şükür canım. Benim bulantılarım 14 te falan bitmişti.Benimde iyi gidiyor bulantilar haric allahoma bin sukr bu gunleri gosterdi bize
Canım bol bol dinlen onlar herşeyden kıymetliler. Bu dönemi atlatıp hayırlısıyla kucağına aldığında unutursun bugünleri:) Ben 21. haftamda girdim ayrıntılıya. Allah kısmet ederse 7 haftam kaldı doğuma :) Karnım aşırı büyüdü ben de gezmekte falan zorlanıyorum artık. Zor günler beni bekliyor :)
Merhaba güzel anne adayları
Önerilerilerimizi fikirlerimi paylaşalım istedim. Bu konuda biraz araştırma ve çevremden bazı öneriler ve fikirler var kafam cok karışık
Ben de iyiyim canım çok şükür ikizleri büyütüyorum:) Senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım :)
Aynen öyle dediğin gibi habire dinleniyorum.Şükür bu günlere geldik :) Bundan sonrası da inşallah bu şekilde çabucak geçer de sıkıntı çıkmaz.Allah yardımcın olsun millet tek hamilelikte zorlanıyo sen sonuçta çift can taşıyosun :) Doğuma da bişey kalmamış ne güzel darısı bana :)