Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım.Allah bağışlasın.Sana da hayırlı ramazanlar.Oruç falan tutuyomusun.Doktor bana yasakladı o yüzden tutamıycam.Normalde 4 gün öndeydi bebek son kontrolde günüyle aynı çıktı gelişimi gerilemiş o yüzden bişey demese bile tutamazdım heraldeMerhaba kızlar topiğimiz çok geride kalmışHemen öne çekelimBu gün kızım olacağını öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedimHepinize mutlu bol dualı hayırlı ramazanlar dilerim
Bitane daha kız geliyo yaşasın Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Cumartesi dr kontrolüm vardı bana oruç tutman sorun olmaz diye bende bugün tuttum orucu açtıktan sonra kötü oldum o ayrı. Herkese bereketli ramazanlar dilerimMerhaba kızlar topiğimiz çok geride kalmışHemen öne çekelimBu gün kızım olacağını öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedimHepinize mutlu bol dualı hayırlı ramazanlar dilerim
Allah kabul etsin canım tutabildiğine çok sevindim :) Malesef bana yasak.Keşke herşey yolunda olsaydı da tutsaydım.Oruç açarken bize de dua edermisin canım.Hayırlı ramazanlarBitane daha kız geliyo yaşasın Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Cumartesi dr kontrolüm vardı bana oruç tutman sorun olmaz diye bende bugün tuttum orucu açtıktan sonra kötü oldum o ayrı. Herkese bereketli ramazanlar dilerim
Masallah canim hayirli olsunMerhaba kızlar topiğimiz çok geride kalmışHemen öne çekelimBu gün kızım olacağını öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedimHepinize mutlu bol dualı hayırlı ramazanlar dilerim
Merhaba canım.Ben de tutamıyorum.Saglıkla doğuralım inşallah borcumuz baki.Sen düşünme Usgde Bazen oluyor öyle .Bir gebe var tanıdığım 2 gün ara ile başka DR gitti biri 20 hf demiş diğeri 22 hfÇok sevindim canım.Allah bağışlasın.Sana da hayırlı ramazanlar.Oruç falan tutuyomusun.Doktor bana yasakladı o yüzden tutamıycam.Normalde 4 gün öndeydi bebek son kontrolde günüyle aynı çıktı gelişimi gerilemiş o yüzden bişey demese bile tutamazdım heralde
Çok teşekkür ederim canım seninkilerin cinsiyeti belli miMasallah canim hayirli olsun
Ben de çok mutlu oldum.Sağlıklı olsunda farketmez diyordum ama kız old.duyunca mutluluktan ağladımBitane daha kız geliyo yaşasın Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Cumartesi dr kontrolüm vardı bana oruç tutman sorun olmaz diye bende bugün tuttum orucu açtıktan sonra kötü oldum o ayrı. Herkese bereketli ramazanlar dilerim
2hafta once biri erkek biride yuzde 70 erkek dedi canim bu hafta baska bi dr bakacakÇok teşekkür ederim canım seninkilerin cinsiyeti belli mi
Teşekkür ederim canım benim üzülme bebeğin sağlıklı olsunda sonra tutarsın tabiki dua ederim sizde beni unutmayın.Allah kabul etsin canım tutabildiğine çok sevindim :) Malesef bana yasak.Keşke herşey yolunda olsaydı da tutsaydım.Oruç açarken bize de dua edermisin canım.Hayırlı ramazanlar
Bende ediyorum canım aklıma geldikçe.Tetenoz aşısının ilk dozunu bende bugün yaptırdım.Şimdiden agırmaya başladı kolumTeşekkür ederim canım benim üzülme bebeğin sağlıklı olsunda sonra tutarsın tabiki dua ederim sizde beni unutmayın.
Tetanoz aşısı bende yaptırdım tatlım ertesi gün ağrı oluyor kolunda haberin olsun tahlil vermedim son zamanlarda o konuyu bilmiyorum
5+6 da kalp atışını gördük canim hayirli uğurlu olsunKızlar ben daha yeniyim 5+4 günlükken keseyi gördüm kalp atışını duyamadım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım yarın 6+3 günlük olacak acaba yarın gitsem kalp atışını duyar mıyım sizler ne zaman duydunuz kalp atışını
Canım tansiyon kontrolü yaptır.ödem takibi de yap.idrarda protein+ödem+Tansiyon olursa gebelik zehirlenmesi denilen preeklemsi riski oluyor.Tuzdan kısıtlı ye böldü iç.çok hareketsiz de kalmamaya çalış.Geçmiş olsun canımKızlar bugün tetenoz aşısı için gittiğimde idrara da baktırdim enfeksiyon var mı diye protein +1 yazıyodu.Görünce korktum gebelik zehirlenmesi falan deniyo ya o yüzden.Aslında hamilelerde olabiliyomuş ama bilemedim
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin paşakızlar merhaba biz de pipiyi gördük cok sukur bu yıl erkek yili gerçekten. <3
Bol su iç yazdım amaCanım tansiyon kontrolü yaptır.ödem takibi de yap.idrarda protein+ödem+Tansiyon olursa gebelik zehirlenmesi denilen preeklemsi riski oluyor.Tuzdan kısıtlı ye böldü iç.çok hareketsiz de kalmamaya çalış.Geçmiş olsun canım