2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Merhaba güzel anne adayları :anneadayı:

Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. Malum hamilelik sürecinde olan bir cok anne ile aynı platformdayız.

Güneş kremi kullanıyor musunuz ?
Çatlaklar için herhangibir krem yağ vs kullanıyormusunz?

Önerilerilerimizi fikirlerimi paylaşalım istedim. Bu konuda biraz araştırma ve çevremden bazı öneriler ve fikirler var kafam cok karışık :işsiz:

Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. Malum hamilelik sürecinde olan bir cok anne ile aynı platformdayız.

Önerilerilerimizi fikirlerimi paylaşalım istedim. Bu konuda biraz araştırma ve çevremden bazı öneriler ve fikirler var kafam cok karışık :işsiz:[/
Merhaba cnm.Çatlak kreminde lierac kremi öneriyorlar.Ben ilk gebeliğimde güneş kremi kullanmıştım.

Merhaba cnm.Çatlak kreminde lierac kremi öneriyorlar.Ben ilk gebeliğimde güneş kremi kullanmıştım.

Bnde şuan lierac ve bioil aldım kullanmaya başladım aslında inş faydasını görürüm.lierac günlük bioili banyo sonra tüm vücüdü yağlamak için kullanıyorum. Güneş kremi kullanmıyorum şuan ama kız bebekte anne de yüzünde daha cok lekelenme olabilir diye bir kaç arkadaş ve doktordan duydum o yüzden güneş kremi fikirleri alıyorum. şuan bulduğum solante pregna hamileler içinmiş bakalım araştırıyorum

Esl
Ben de tutamıyorum sabahları hala bulantım oluyor.Ama eşim tutuyor.
Er hamilemi tutsunlar zaten gerci erkesin hur iradesi ama benimde hem sahurda hem sabahlari sarimsak cig soganli birsey yersem kotu oluyorum midemi tuhaf yspiyo kusuyorum.niye oksdar uzun tutuyorki benim dokgor
Ben 2. negatifi de gördüm . Doktor bir süre dinlenelim dedi 2 ay sen dinlen 3 ayda seni göreyim iğneye başlıcam dedi 4. ayda transfer yaparız dedi yani eylül gibi sanırım.[ niye okadar ara veriyorki benim doktor hic ara vermeden uc tane deneme yapti sonuncuda tuttu yani rahim donlendirme diye biseye inanmiuorum ben.bu doktordan once baska doktora gitmistik iki denemede o yapti aralarinda vardi 5 ay nerdeyse ama olmadi .

Önerilerilerimizi fikirlerimi paylaşalım istedim. Bu konuda biraz araştırma ve çevremden bazı öneriler ve fikirler var kafam cok karışık :işsiz:
Bio oil kullaniyorum gunes kremi simdilik yok

Ben de iyiyim canım çok şükür ikizleri büyütüyorum:) Senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım :)
Afferim uslu uslu büyüsunler :) Eh bende malesef herşey yolunda diyemiycem.Genelde dinlenerek geçiriyorum zamanımı.Benim ki şimdiden annesini zorlamaya başladı.İnşallah doğumdan sonrası kolay olur.Sen ayrımtılı ultrasona falan girdin mi canım

Afferim uslu uslu büyüsunler :) Eh bende malesef herşey yolunda diyemiycem.Genelde dinlenerek geçiriyorum zamanımı.Benim ki şimdiden annesini zorlamaya başladı.İnşallah doğumdan sonrası kolay olur.Sen ayrımtılı ultrasona falan girdin mi canım
Canım bol bol dinlen onlar herşeyden kıymetliler. Bu dönemi atlatıp hayırlısıyla kucağına aldığında unutursun bugünleri:) Ben 21. haftamda girdim ayrıntılıya. Allah kısmet ederse 7 haftam kaldı doğuma :) Karnım aşırı büyüdü ben de gezmekte falan zorlanıyorum artık. Zor günler beni bekliyor :)

Canım bol bol dinlen onlar herşeyden kıymetliler. Bu dönemi atlatıp hayırlısıyla kucağına aldığında unutursun bugünleri:) Ben 21. haftamda girdim ayrıntılıya. Allah kısmet ederse 7 haftam kaldı doğuma :) Karnım aşırı büyüdü ben de gezmekte falan zorlanıyorum artık. Zor günler beni bekliyor :)

Aynen öyle dediğin gibi habire dinleniyorum.Şükür bu günlere geldik :) Bundan sonrası da inşallah bu şekilde çabucak geçer de sıkıntı çıkmaz.Allah yardımcın olsun millet tek hamilelikte zorlanıyo sen sonuçta çift can taşıyosun :) Doğuma da bişey kalmamış ne güzel darısı bana :)

canım çatlakların tamamen genetik bişey olduğuna inandım artık kiloyla falan hiç alakası yokmuş ben onun için özel bi krem almadım almıycam da evde olan vücut yağlarımı ve kremlerimi kullanıyorum ama ne kullanırsam kullanayım biliyorum ki yine de çatlıycam :KK70::KK70: Güneş kremi konusunda kullanmak taraftarıyım kışın bile olsa.. ben la roche kullanıyorum su bazlı yağlı değil ve ilk gebeliğimde çok şükür hiç lekelenmem olmadı...

Ben de iyiyim canım çok şükür ikizleri büyütüyorum:) Senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım :)

maaşallah :) nasıl miiklerin kilosu boyu kaçtı en son gittiğinde :):) cinsiyetleri neydi canım ??

Aynen öyle dediğin gibi habire dinleniyorum.Şükür bu günlere geldik :) Bundan sonrası da inşallah bu şekilde çabucak geçer de sıkıntı çıkmaz.Allah yardımcın olsun millet tek hamilelikte zorlanıyo sen sonuçta çift can taşıyosun :) Doğuma da bişey kalmamış ne güzel darısı bana :)

bundan sonrası çok zor geçecek canım hazır ol 6.aya göz açıp kapayana kadar geldik ama bundan sonraki 3 ay geçmek bilmiyor :KK43::KK43:

X