2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

canım çatlakların tamamen genetik bişey olduğuna inandım artık kiloyla falan hiç alakası yokmuş ben onun için özel bi krem almadım almıycam da evde olan vücut yağlarımı ve kremlerimi kullanıyorum ama ne kullanırsam kullanayım biliyorum ki yine de çatlıycam :KK70::KK70: Güneş kremi konusunda kullanmak taraftarıyım kışın bile olsa.. ben la roche kullanıyorum su bazlı yağlı değil ve ilk gebeliğimde çok şükür hiç lekelenmem olmadı...

maaşallah :) nasıl miiklerin kilosu boyu kaçtı en son gittiğinde :):) cinsiyetleri neydi canım ??

bundan sonrası çok zor geçecek canım hazır ol 6.aya göz açıp kapayana kadar geldik ama bundan sonraki 3 ay geçmek bilmiyor :KK43::KK43:
Valla benim için farkeden bişey yok.6 ayda çok kolay geçmedi ki zaten 6 aylık bile deilim şu an :) Bi şekilde geçicek artık yapıcak bişey yok.Allah yardımcımız olsun

lizz_1702 lizz_1702 En son kontrolüm salı günüydü bir kızım bir oglum olacak insallah çift yumurta ikizleri. Kızım 1306 gr oğlum 1309 gr. Boy 36 ve 37 cm civarıydı ikiz oldukları için tam boy vermiyorlar :)

Aynen öyle dediğin gibi habire dinleniyorum.Şükür bu günlere geldik :) Bundan sonrası da inşallah bu şekilde çabucak geçer de sıkıntı çıkmaz.Allah yardımcın olsun millet tek hamilelikte zorlanıyo sen sonuçta çift can taşıyosun :) Doğuma da bişey kalmamış ne güzel darısı bana :)
Öyle canım taşıması biraz zor sırtım falan agrıyor hayırlısıyla kucağıma alayım insallah :) Amin insallah zaman hemen geciyor daha dün gibi pozitif haberlerimizi vermistik burada hepimiz hayırlısıyla kavusalım :)

canım çatlakların tamamen genetik bişey olduğuna inandım artık kiloyla falan hiç alakası yokmuş ben onun için özel bi krem almadım almıycam da evde olan vücut yağlarımı ve kremlerimi kullanıyorum ama ne kullanırsam kullanayım biliyorum ki yine de çatlıycam :KK70::KK70: Güneş kremi konusunda kullanmak taraftarıyım kışın bile olsa.. ben la roche kullanıyorum su bazlı yağlı değil ve ilk gebeliğimde çok şükür hiç lekelenmem olmadı...

kesinlikle genetik inanıyorum annem cok çatlamış o yüzden daha cok korkuyorum elimden geleni yapim diyorum. şuan zayıfım aşırı kilo alan biri hiç olmadım o yüzden şuan çatlağım YÖK ama ilerleyen aylarda ne olur bilemem.

Bgn bnde solante pregna aldım gebelikte kullanıma uygun özel üretilmiş bir güneş kremimiymiş bakalım inş iyi gelir

kesinlikle genetik inanıyorum annem cok çatlamış o yüzden daha cok korkuyorum elimden geleni yapim diyorum. şuan zayıfım aşırı kilo alan biri hiç olmadım o yüzden şuan çatlağım YÖK ama ilerleyen aylarda ne olur bilemem.

Bgn bnde solante pregna aldım gebelikte kullanıma uygun özel üretilmiş bir güneş kremimiymiş bakalım inş iyi gelir

Selam kizlar bnde pozotifi hordum iii gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat hezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaymanxmlardaydim sofra kur kaldir eve grldim yatdim bel agriskndan sizlerdemi noyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiuarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey oucsk diye

Selam kizlar bnde pozotifi hordum iii gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat hezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaymanxmlardaydim sofra kur kaldir eve grldim yatdim bel agriskndan sizlerdemi noyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiuarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey oucsk diye
Hayırlı uğurlu olsun canım.İlk zamanlar daha dikkatli olup kendini yormamanı öneririm.Vücudun zaten dinlenmen gerektiğini dinliyor vücuduna kulak ver.Bol sıvı al.Tekrar hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhatlekucağına almanı dilerim:anneadayı::nazar::anne:

Hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim dinlen kendini çok yorma ben hala dinlenme ve uzanmaya devam ediyorum evden dışarı çıkmıyorum allah yardımcın olsun

Merhaba güzel anne adayları :anneadayı:

Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. Malum hamilelik sürecinde olan bir cok anne ile aynı platformdayız.

Güneş kremi kullanıyor musunuz ?
Çatlaklar için herhangibir krem yağ vs kullanıyormusunz?

Önerilerilerimizi fikirlerimi paylaşalım istedim. Bu konuda biraz araştırma ve çevremden bazı öneriler ve fikirler var kafam cok karışık :işsiz:
Bende evdeki kremleri kullanıyorum birde badem yağı ile fındık yağını karıştırıp pamukla karnıma sürüyorum çok güzel nemlendiriyor özellikle de banyodan sonra bunu da deneyebilirsin

Hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim dinlen kendini çok yorma ben hala dinlenme ve uzanmaya devam ediyorum evden dışarı çıkmıyorum allah yardımcın olsun

Peki sen ilk aylarda naptin cnm kslp atisini duydukdan snra filn yine hep evdemiydin ev islerini yemegini camasir idlerini filn halledebildinmi gunluk rutin isleri yaptinmi yoksa yatip dinlendinmi hep ilk uc ay onmli ya bn napmam gerek bu surecte yorma diyolar yorma derken neyi kasdediuolar bnm napmam gerek yardimci olursaniz ev islerimi filn yapamicakmiuim

Peki sen ilk aylarda naptin cnm kslp atisini duydukdan snra filn yine hep evdemiydin ev islerini yemegini camasir idlerini filn halledebildinmi gunluk rutin isleri yaptinmi yoksa yatip dinlendinmi hep ilk uc ay onmli ya bn napmam gerek bu surecte yorma diyolar yorma derken neyi kasdediuolar bnm napmam gerek yardimci olursaniz ev islerimi filn yapamicakmiuim
Tatlım benim düşük tehlikem vardı ondan çok hareketsiz kaldım hala risklerim devam ediyor O ayrı konu yemeğini yapabilirsin hareket muhakkak et ki kan dolaşımın hızlansın yorma derken ağır kaldırma yukarıya doğru uzanma bu gibi şeylerden kaçın mesela çamaşır yıkadın o sepeti eşin kaldırsın bunun gibi şeyler hafif ev işlerini yapabilirsin bence:super::super:

Tesekkur ederim canim ayrintili 5.aydami yapiliyor ultrason renklimi oluyor.4lu test te yaptirmismiydin sen.cok sevindim iyi cikmasina darisi bizim basimiza
23.haftaya kadar yapılıyomuş ayrıntılı.Evet hem ikili hem dörtlü test yaptırdım ikiside iyi çıktı şükür.İnşallah sende güzel haberler alırsın canım

23.haftaya kadar yapılıyomuş ayrıntılı.Evet hem ikili hem dörtlü test yaptırdım ikiside iyi çıktı şükür.İnşallah sende güzel haberler alırsın canım
Benim anlamadigim benimkisin ikiside kandan yapildi 4 lu ultrason ayri biseymi onu radyolojidemi yaptirdin

Benim anlamadigim benimkisin ikiside kandan yapildi 4 lu ultrason ayri biseymi onu radyolojidemi yaptirdin
Evet ikili,dörtlü test kandan bakılıyo.Ayrıntılı ultrason normal ultrason gibi karından bakılıyo canım.Ben özele gittim ayrıntılı için devlette gitmek için bi sıkıntı olması falan gerekiyomuş sanırım tam olarak bilmiyorum

Evet ikili,dörtlü test kandan bakılıyo.Ayrıntılı ultrason normal ultrason gibi karından bakılıyo canım.Ben özele gittim ayrıntılı için devlette gitmek için bi sıkıntı olması falan gerekiyomuş sanırım tam olarak bilmiyorum
Anladim cnm tesekkurler ayrintiliua var benim ozaman daha

X