2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İlk tedavim taze embriyoydu tuttu ama kimyasal gebelikmiş. Era yapılmamıştı. 2.denemem de dondurulmuş embriyo ile devam ettik rahme çizikte atıldı. Ama rahmimde kasılmalarım vardı hiç tutmadı. Kasılmam varken transfer yapması güvenimi sarstı bıraktım merkezi. Son tedavim bahçecide oldu dondurulmuş embriyo transferi oldu çizik atılmadı. Era testi ve cd56 testi yapıldı. Bu arada benim embriyolarım genetik araştırmadan da geçti. Sonuç pozitif. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yanlız ben bursada değilim. İstanbuldayım
Merhabalar bende bahçeciye gelmek istiyorum
da skandal haberden sonra emrio karışma çok urktum tavsiye edermisiniz nasıl ilgi alaka mustafa hoca mı girdi
size

Canım ben Mustafa hocada tedavi oldum ilgi alakasından da gayet memnundum ger işlemde adımı bilgilerimi beş kere tekrarlarttılar. Ben öyle bişey olduğunu düşünmüyorum çok başarılı merkez bence gidip görüş karar ver derim çünkü ön görüşmeler ücretsizdi

Merhaba ben 3 defa tüp bebek denemesi yaptım. İlk ikisi acıbadem maslakta Bülent Traş ta sonuncusu Bahçeci fulyada Mustafa Bahçeci de. İlk iki denemem olumsuzdu tuttu ama devam etmedi. Son denemem Bahçeci olumlu sonuç aldık çok şükür. 10 gün sonra kontrole gidiyoruz. İnşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağımıza alabiliriz. İyi araştırıp karar verin.
Hayirlii olsunnn cokk mutluu haber boyle yeni hamişler beni cok mutlu ediyor..

Canım ben Mustafa hocada tedavi oldum ilgi alakasından da gayet memnundum ger işlemde adımı bilgilerimi beş kere tekrarlarttılar. Ben öyle bişey olduğunu düşünmüyorum çok başarılı merkez bence gidip görüş karar ver derim çünkü ön görüşmeler ücretsizdi

Canım akaleli sen bana cok destek oldun bu surecte..kiziminn en birinnnci teyzesi sensin.. ben cok memnun kaldim hic aklimda suphe yok. Icim rahat Allah herkese yuregindeki guzellk gibi evlat versin. Zor surecler..

mustafa hoca herseferinde girdimi kontrollerinize kusura bakma bursadan geleceğim zahmetli bir süreç en iyi doktor olsun diyorum cok sevindim bebeğinize allah bizede nasip etsin

mustafa hoca herseferinde girdimi kontrollerinize kusura bakma bursadan geleceğim zahmetli bir süreç en iyi doktor olsun diyorum cok sevindim bebeğinize allah bizede nasip etsin
Canım ilk muayenemi opumu transferimi hoca yaptı o zaman Kübra hocamla çalışıyorlardı takip muayenelerimi Kübra hocam yaptı

Canım akaleli sen bana cok destek oldun bu surecte..kiziminn en birinnnci teyzesi sensin.. ben cok memnun kaldim hic aklimda suphe yok. Icim rahat Allah herkese yuregindeki guzellk gibi evlat versin. Zor surecler..
Canım kader ortağıyız biz tabiki destek olacağım sana o kadar seviniyorum ki Sen güzel haberler verince

Merhabalar bende bahçeciye gelmek istiyorum
da skandal haberden sonra emrio karışma çok urktum tavsiye edermisiniz nasıl ilgi alaka mustafa hoca mı girdi
size
Kan alırken,transfer esnasında isim soy isim baba adı tekrarlatıyorlar. Bende duydum haberi. Bir kere olmuş olabilir böyle bir hata tekrarlanacagını düşünmüyorum. Hatta ekstra özen göstereceklerine eminim tekrarlanmaması için İçini rahat tut. Benim ilk muayenemde mustafa hoca baktı. Daha donra kübra hanım ilgilendi. Kübra hanımda zaten doçent. Opum ve trabsferinde mustafa hoca vardı. Ben merkezden çok memnunum.

Kan alırken,transfer esnasında isim soy isim baba adı tekrarlatıyorlar. Bende duydum haberi. Bir kere olmuş olabilir böyle bir hata tekrarlanacagını düşünmüyorum. Hatta ekstra özen göstereceklerine eminim tekrarlanmaması için İçini rahat tut. Benim ilk muayenemde mustafa hoca baktı. Daha donra kübra hanım ilgilendi. Kübra hanımda zaten doçent. Opum ve trabsferinde mustafa hoca vardı. Ben merkezden çok memnunum.

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar.Seneye bu zamanlar inşallah bebişlerimizle ilk anneler günümüzü kutluycağız çok heycanlı :KK36: Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.Bize de o günleri göstersin inşallah :anne:

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar.Seneye bu zamanlar inşallah bebişlerimizle ilk anneler günümüzü kutluycağız çok heycanlı :KK36: Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.Bize de o günleri göstersin inşallah :anne:
Seninde ve tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun :KK68::KK68:

X