2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Merhaba kızlar topiğimiz çok geride kalmışHemen öne çekelimBu gün kızım olacağını öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedimHepinize mutlu bol dualı hayırlı ramazanlar dilerim
Çok sevindim canım.Allah bağışlasın.Sana da hayırlı ramazanlar.Oruç falan tutuyomusun.Doktor bana yasakladı o yüzden tutamıycam.Normalde 4 gün öndeydi bebek son kontrolde günüyle aynı çıktı gelişimi gerilemiş o yüzden bişey demese bile tutamazdım heralde

Merhaba kızlar topiğimiz çok geride kalmışHemen öne çekelimBu gün kızım olacağını öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedimHepinize mutlu bol dualı hayırlı ramazanlar dilerim
Bitane daha kız geliyo yaşasın Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Cumartesi dr kontrolüm vardı bana oruç tutman sorun olmaz diye bende bugün tuttum orucu açtıktan sonra kötü oldum o ayrı. Herkese bereketli ramazanlar dilerim

Allah kabul etsin canım tutabildiğine çok sevindim :) Malesef bana yasak.Keşke herşey yolunda olsaydı da tutsaydım.Oruç açarken bize de dua edermisin canım.Hayırlı ramazanlar

Merhaba canım.Ben de tutamıyorum.Saglıkla doğuralım inşallah borcumuz baki.Sen düşünme Usgde Bazen oluyor öyle .Bir gebe var tanıdığım 2 gün ara ile başka DR gitti biri 20 hf demiş diğeri 22 hf

Ben de çok mutlu oldum.Sağlıklı olsunda farketmez diyordum ama kız old.duyunca mutluluktan ağladım

Kızlar bugün tetenoz aşısı için gittiğimde idrara da baktırdim enfeksiyon var mı diye protein +1 yazıyodu.Görünce korktum gebelik zehirlenmesi falan deniyo ya o yüzden.Aslında hamilelerde olabiliyomuş ama bilemedim

Allah kabul etsin canım tutabildiğine çok sevindim :) Malesef bana yasak.Keşke herşey yolunda olsaydı da tutsaydım.Oruç açarken bize de dua edermisin canım.Hayırlı ramazanlar
Teşekkür ederim canım benim üzülme bebeğin sağlıklı olsunda sonra tutarsın tabiki dua ederim sizde beni unutmayın.
Tetanoz aşısı bende yaptırdım tatlım ertesi gün ağrı oluyor kolunda haberin olsun tahlil vermedim son zamanlarda o konuyu bilmiyorum

Bende ediyorum canım aklıma geldikçe.Tetenoz aşısının ilk dozunu bende bugün yaptırdım.Şimdiden agırmaya başladı kolum

Kızlar ben daha yeniyim 5+4 günlükken keseyi gördüm kalp atışını duyamadım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım yarın 6+3 günlük olacak acaba yarın gitsem kalp atışını duyar mıyım sizler ne zaman duydunuz kalp atışını

5+6 da kalp atışını gördük canim hayirli uğurlu olsun

Canım tansiyon kontrolü yaptır.ödem takibi de yap.idrarda protein+ödem+Tansiyon olursa gebelik zehirlenmesi denilen preeklemsi riski oluyor.Tuzdan kısıtlı ye böldü iç.çok hareketsiz de kalmamaya çalış.Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…