2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

merhaba kızlar, idrar yollarimda enfeksiyon çıktı. dun monurol sase içtim biraz evvel de kahverengi akıntım geldi. yasayan oldu mu boyle. doktorum enfeksiyondandir dedi ama endişelendim dogrusu
Canim bende dedim enfeksiyonum var gakiba yesil akintim geliyo baya diye fitil onermiyorum 20. Haftaya kadar dedi doktor acik renk degilmis korkmana gerek yok canim

Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun canim.Benim doktorum doç.doktor şahin zeterogluydu ilk denemede hamile kaldım çok şükür.Sana da tavsiye ederim
Gul mrb cnm nasilsin coktandir diger topikte yoksun merak ediyordum seni nasilsin simdi calisiyormusun

Gul mrb cnm nasilsin coktandir diger topikte yoksun merak ediyordum seni nasilsin simdi calisiyormusun
Yok canım çalışamıyorum evdeyim habire dinleniyorum.Yatar vaziyetteyim.Bugünüme şükür.Rabbim bu günlerimi aratmasın.Öyle böyle geçiriyorum günleri.Sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

canım senden de razı olsun.:dua: benim 3.transferimde tuttu 5.gün embriyosu 1.kalite 2 adetti ikiside tuttu. ilk 2 transferimde 3. gün emriyosuydu yine 1. kalite ve tutmadı. 3. transferim tuttu fakat 5.haftada düşük yaptım herşey yolunda giderken hemde birden oldu.yani şuan hamile değilim .kısmetse haftaya gidicem ve dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başlıycam. bu arada benim tedavimde arada Ali Rıza beyde giriyordu muayneme. transferimde de vardı. bizim 2 negatiften sonra genetik testini istediler yapıldı ve sorun çıkmadı bir sorunumuzda yok ben polikistik overim ama süreçte avantaj oldu benim için çok yumurtam gelişti ve 5.güne bekletebildiler. eşimde hiç bir sorun yok. rahim iyi kalınlık iyi hormonlar iyi. ama olmayınca olmuyor kısmet işte nasip. kromozom testini belkide yumurtan kaliteli ve iyi dölleniyor diye istememiş olabilirler daha önce ama yinede sor bence bunu gittiğinde. kaç adet yumurta toplandı cnm bu arada ve kaçı döllendi
cumartesi 2,5 randevu aldım serbuletle görüşesecim 5 tane toplandı hepsi döllendi 1 tane+1 tane ve 2 tane koyuldu 1 i imha edildi
eşim cok ısracı soranuse devam etmek konusunda
canım senden de razı olsun.:dua: benim 3.transferimde tuttu 5.gün embriyosu 1.kalite 2 adetti ikiside tuttu. ilk 2 transferimde 3. gün emriyosuydu yine 1. kalite ve tutmadı. 3. transferim tuttu fakat 5.haftada düşük yaptım herşey yolunda giderken hemde birden oldu.yani şuan hamile değilim .kısmetse haftaya gidicem ve dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başlıycam. bu arada benim tedavimde arada Ali Rıza beyde giriyordu muayneme. transferimde de vardı. bizim 2 negatiften sonra genetik testini istediler yapıldı ve sorun çıkmadı bir sorunumuzda yok ben polikistik overim ama süreçte avantaj oldu benim için çok yumurtam gelişti ve 5.güne bekletebildiler. eşimde hiç bir sorun yok. rahim iyi kalınlık iyi hormonlar iyi. ama olmayınca olmuyor kısmet işte nasip. kromozom testini belkide yumurtan kaliteli ve iyi dölleniyor diye istememiş olabilirler daha önce ama yinede sor bence bunu gittiğinde. kaç adet yumurta toplandı cnm bu arada ve kaçı döllendi[/QUOTE
merhaba günaydın ;
kROMOZOM TESTİ KAÇ GÜNDE ÇIKTI UCRET ALDILAR MI ? EXTRA

cumartesi 2,5 randevu aldım serbuletle görüşesecim 5 tane toplandı hepsi döllendi 1 tane+1 tane ve 2 tane koyuldu 1 i imha edildi
eşim cok ısracı soranuse devam etmek konusunda

günaydın cnm.
maşşallah toplanan yumurtaların hepsi döllenmiş çok iyi. eğer soranusa devam etmezsen fikir olarak söylüyorum art tüp bebk merkezi var OSMAN DEVELİOĞLU orayıda tercih edebilirsin benim ikinci tercihim orası olurdu kesinlikle bir araştır cnm istersen. bence kafan nasıl rahat etçekse öyle yap sonuçta inanmak güvenmek çok önemli bu süreçte.

Yok canım çalışamıyorum evdeyim habire dinleniyorum.Yatar vaziyetteyim.Bugünüme şükür.Rabbim bu günlerimi aratmasın.Öyle böyle geçiriyorum günleri.Sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
Cok sevindim iyi olmana canim dedigin gibi oyle boyle gecer gunler bebis iyi olsunda.Bende iyiyim cok sukur bi sıkintimiz yok sadece bi alerji sorunum var care bulamadim baska ikinci doktora gidecegim dermatologa . ikili testimiz temiz cikti bir sonraki muayene gununu bekliyoruz merakla

selam arkadaşlar
size bir sey soracagım
4. gün embrıyosu transfer edıldı bugun 9. gunum ve yarın test gunum
idrarda hız cızgı cıkmadı malum
belirti sayarsak çamasırım hep ıslak
birde crione jel kullanıyorum ıkı gundur sabahları kahverengi parça ve hafif pembelikli geri çıkıyor cubugun ustunde
acaba bu kahverengi parçalar tutunma kanaması hafıf olduda ıcerde kurudu onların parçaları mı
başına böle bısey gelıp hamıle oldugunu oğrenen oldu mu

selam arkadaşlar
size bir sey soracagım
4. gün embrıyosu transfer edıldı bugun 9. gunum ve yarın test gunum
idrarda hız cızgı cıkmadı malum
belirti sayarsak çamasırım hep ıslak
birde crione jel kullanıyorum ıkı gundur sabahları kahverengi parça ve hafif pembelikli geri çıkıyor cubugun ustunde
acaba bu kahverengi parçalar tutunma kanaması hafıf olduda ıcerde kurudu onların parçaları mı
başına böle bısey gelıp hamıle oldugunu oğrenen oldu mu
SLM Ben Bursadan katılıyorum benimde saydın belirtilerden ıslaklık vardı gögüsleimde sisme ve kramplar vardı testim 6. gün ikinci çizgi slik çıktı çaramba günü kan testim negatif cıktı moralini yüksek tut güzel sonuçların var ama kurma hersey kan testi allah sabır versin

SLM Ben Bursadan katılıyorum benimde saydın belirtilerden ıslaklık vardı gögüsleimde sisme ve kramplar vardı testim 6. gün ikinci çizgi slik çıktı çaramba günü kan testim negatif cıktı moralini yüksek tut güzel sonuçların var ama kurma hersey kan testi allah sabır versin

amin tatlım
herseyın başı dua ve sabır

Canim bende dedim enfeksiyonum var gakiba yesil akintim geliyo baya diye fitil onermiyorum 20. Haftaya kadar dedi doktor acik renk degilmis korkmana gerek yok canim
gebelikte cok yaşanıyormuş bu tur enfeksiyonlar cok da.rahatsiz edici inşallah bi an.önce geçer sana da geçmiş olsun canim

Arkadaşlar oncelikle hepinize hayirli olsun, bende istanbulda tup bebek merkezi ve doktoru arayisindayim. Sizler ne guzel başarılı bir tedavi sonucu hamile kalmışsınız. Tedavi olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bir çok yerde farklı bilgi var ama tedavileri başarımıyla sonuçlanmış sizlerden tavsiye alabilir miyim?
Merhaba ben 3 defa tüp bebek denemesi yaptım. İlk ikisi acıbadem maslakta Bülent Traş ta sonuncusu Bahçeci fulyada Mustafa Bahçeci de. İlk iki denemem olumsuzdu tuttu ama devam etmedi. Son denemem Bahçeci olumlu sonuç aldık çok şükür. 10 gün sonra kontrole gidiyoruz. İnşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağımıza alabiliriz. İyi araştırıp karar verin.

Merhaba ben 3 defa tüp bebek denemesi yaptım. İlk ikisi acıbadem maslakta Bülent Traş ta sonuncusu Bahçeci fulyada Mustafa Bahçeci de. İlk iki denemem olumsuzdu tuttu ama devam etmedi. Son denemem Bahçeci olumlu sonuç aldık çok şükür. 10 gün sonra kontrole gidiyoruz. İnşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağımıza alabiliriz. İyi araştırıp karar verin.

HEPSİ DONDULULMUŞ MU İDİ EMRİOLAR KAÇ GÜNLÜKTÜ RAHMİNE ÇİZİK ATTLARLMI ERA CEKTİLER Mİ
BENDE BURSADAYIM 3 DENEMEM BASARISI GECEN GÜN ÇIKTI SONUC COK UZGUNUM

HEPSİ DONDULULMUŞ MU İDİ EMRİOLAR KAÇ GÜNLÜKTÜ RAHMİNE ÇİZİK ATTLARLMI ERA CEKTİLER Mİ
BENDE BURSADAYIM 3 DENEMEM BASARISI GECEN GÜN ÇIKTI SONUC COK UZGUNUM
İlk tedavim taze embriyoydu tuttu ama kimyasal gebelikmiş. Era yapılmamıştı. 2.denemem de dondurulmuş embriyo ile devam ettik rahme çizikte atıldı. Ama rahmimde kasılmalarım vardı hiç tutmadı. Kasılmam varken transfer yapması güvenimi sarstı bıraktım merkezi. Son tedavim bahçecide oldu dondurulmuş embriyo transferi oldu çizik atılmadı. Era testi ve cd56 testi yapıldı. Bu arada benim embriyolarım genetik araştırmadan da geçti. Sonuç pozitif. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yanlız ben bursada değilim. İstanbuldayım

X