2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Arkadaşlar oncelikle hepinize hayirli olsun, bende istanbulda tup bebek merkezi ve doktoru arayisindayim. Sizler ne guzel başarılı bir tedavi sonucu hamile kalmışsınız. Tedavi olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bir çok yerde farklı bilgi var ama tedavileri başarımıyla sonuçlanmış sizlerden tavsiye alabilir miyim?

Arkadaşlar oncelikle hepinize hayirli olsun, bende istanbulda tup bebek merkezi ve doktoru arayisindayim. Sizler ne guzel başarılı bir tedavi sonucu hamile kalmışsınız. Tedavi olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bir çok yerde farklı bilgi var ama tedavileri başarımıyla sonuçlanmış sizlerden tavsiye alabilir miyim?
İstanbul da gitmedim tatlım hiçbir fikrim yok bi tanıdığım Bülent Traş’a gitti ve ilk denemede pozitif aldı oğlu şimdi 1yaşında

Canım ben şişli kolan hastanesinde kadir beye gittim ve hamileyim çok şükür

Merhaba KIZLAR bugun sonuç alacağım cok heyecanlıyım sorasus ALi rıza bey doktorum sabah kan tahlili verdim çok heyecanlıyım

Selam
Benim bugün transferimin 5.günü
Jel dün siyah bu sabah yeşil gelmiş normal mi acaba?
Birazdan kan tahlilleri için hastaneye gideceğim var mı 5.gün tsh,prolaktin,progesteron,e2 bakılan
Sonuçlar nasıldı pozitif olan arkadaşlar
Yardımcı olursanız sevinirim

Selam
Benim bugün transferimin 5.günü
Jel dün siyah bu sabah yeşil gelmiş normal mi acaba?
Birazdan kan tahlilleri için hastaneye gideceğim var mı 5.gün tsh,prolaktin,progesteron,e2 bakılan
Sonuçlar nasıldı pozitif olan arkadaşlar
Yardımcı olursanız sevinirim
Hastaneye gidiyorsan doktoruna muhakkak sor tatlım kırmızı gelmediği sürece fazla endişe etmene gerek yok siyah büyük ihtimal eski kandır ondan rengi öyle gelmiştir tahlil vermedim oyüzden konu hakkında bilgi sahibi değilim

Malesef kızlar 3. denemem 3. de negatif cumartrsi neden olmadığına dair görüşmeye gideceğim ama bir taraftan kromozom testi yapalım diyorlar
3. denemede bunu soruyorsa ? ?? tüp bebek tedavinsinde birinci tüp bebek basarısız oldu ise 2. denemede nedenleri arastırılarak yapılmalı dimi ben bunu hiç yaşamadım orada aynı tüm işlemler 3 kez devam etti

Malesef kızlar 3. denemem 3. de negatif cumartrsi neden olmadığına dair görüşmeye gideceğim ama bir taraftan kromozom testi yapalım diyorlar
3. denemede bunu soruyorsa ? ?? tüp bebek tedavinsinde birinci tüp bebek basarısız oldu ise 2. denemede nedenleri arastırılarak yapılmalı dimi ben bunu hiç yaşamadım orada aynı tüm işlemler 3 kez devam etti

Geçmiş olsun canım ne diyelim... Benim 2 negatif oldu ondan sonra genetik testler istendi ilkinden sonra bakılmadı olmayabilir dendi. Üçüncü de başka yere gittim testler yapıldı histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı transfer sonrası serum tedavisi uygulandı çok şükür pozitif oldu. Araştırmadan tekrar transfer yaptırma canım hem maddi hem manevi zarar çok zor süreçler Allah kolaylık versin.

Jelin koyu renk geri gelmesi sorun değilmiş
E2 288
Progesteron 58 çıktı
Aranızda 5.gün bu testleri yaptıran var mı sonuçları yazar mısınız?

Üzülme demek çok zor inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini dondurulmuş embriyon yoksa merkezi değiştirebilirsin histereskopi olmadıysan onu yaptırmanı öneririm eğer rahimde yapışıklık veya perde varsa tutunmamış olabilir araştırmadan tekrar tedaviye başlama

Üzülme demek çok zor inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini dondurulmuş embriyon yoksa merkezi değiştirebilirsin histereskopi olmadıysan onu yaptırmanı öneririm eğer rahimde yapışıklık veya perde varsa tutunmamış olabilir araştırmadan tekrar tedaviye başlama
teşekkür ederim onerilerini dikkate alacağım tecrübe çok onemli

X