- 14 Eylül 2014
- 259
- 413
İnşallah tatlım çıkmazÇok sevindim canım.Bende 17 mayısta giricem detaylıya inşallah bende de bi sorun çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tatlım çıkmazÇok sevindim canım.Bende 17 mayısta giricem detaylıya inşallah bende de bi sorun çıkmaz
Bende aynı tarihde gireceğimÇok sevindim canım.Bende 17 mayısta giricem detaylıya inşallah bende de bi sorun çıkmaz
Hadi bakalım arka arkaya ikimizde güzel haberler veririz inşallahBende aynı tarihde gireceğim
İnsallah bir sorun çıkmaz sağlıklıdır yavrularimiz
İstanbul da gitmedim tatlım hiçbir fikrim yok bi tanıdığım Bülent Traş’a gitti ve ilk denemede pozitif aldı oğlu şimdi 1yaşındaArkadaşlar oncelikle hepinize hayirli olsun, bende istanbulda tup bebek merkezi ve doktoru arayisindayim. Sizler ne guzel başarılı bir tedavi sonucu hamile kalmışsınız. Tedavi olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bir çok yerde farklı bilgi var ama tedavileri başarımıyla sonuçlanmış sizlerden tavsiye alabilir miyim?
Canım ben şişli kolan hastanesinde kadir beye gittim ve hamileyim çok şükürArkadaşlar oncelikle hepinize hayirli olsun, bende istanbulda tup bebek merkezi ve doktoru arayisindayim. Sizler ne guzel başarılı bir tedavi sonucu hamile kalmışsınız. Tedavi olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bir çok yerde farklı bilgi var ama tedavileri başarımıyla sonuçlanmış sizlerden tavsiye alabilir miyim?
BENİMDE DOKTORUM ALİRIZA BEY 3. TÜP BEBEK DENEMEM BUGUN ÖGLEDEN SONRA SONUC BEKLİYORUM BCHbende Bursa Soranus'da Ali Rıza beyde yaptırdım canım
güzel haberlerini bekliyoruz canımMerhaba KIZLAR bugun sonuç alacağım cok heyecanlıyım sorasus ALi rıza bey doktorum sabah kan tahlili verdim çok heyecanlıyım
Güzel haberlerini alırız inşallah canımMerhaba KIZLAR bugun sonuç alacağım cok heyecanlıyım sorasus ALi rıza bey doktorum sabah kan tahlili verdim çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun inşallah pozitif göreceğizBENİMDE DOKTORUM ALİRIZA BEY 3. TÜP BEBEK DENEMEM BUGUN ÖGLEDEN SONRA SONUC BEKLİYORUM BCH
Hastaneye gidiyorsan doktoruna muhakkak sor tatlım kırmızı gelmediği sürece fazla endişe etmene gerek yok siyah büyük ihtimal eski kandır ondan rengi öyle gelmiştir tahlil vermedim oyüzden konu hakkında bilgi sahibi değilimSelam
Benim bugün transferimin 5.günü
Jel dün siyah bu sabah yeşil gelmiş normal mi acaba?
Birazdan kan tahlilleri için hastaneye gideceğim var mı 5.gün tsh,prolaktin,progesteron,e2 bakılan
Sonuçlar nasıldı pozitif olan arkadaşlar
Yardımcı olursanız sevinirim
Sonuç nedir güzel haberler duyarız inşallahMerhaba KIZLAR bugun sonuç alacağım cok heyecanlıyım sorasus ALi rıza bey doktorum sabah kan tahlili verdim çok heyecanlıyım
Malesef kızlar 3. denemem 3. de negatif cumartrsi neden olmadığına dair görüşmeye gideceğim ama bir taraftan kromozom testi yapalım diyorlar
3. denemede bunu soruyorsa ? ?? tüp bebek tedavinsinde birinci tüp bebek basarısız oldu ise 2. denemede nedenleri arastırılarak yapılmalı dimi ben bunu hiç yaşamadım orada aynı tüm işlemler 3 kez devam etti
Üzülme demek çok zor inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini dondurulmuş embriyon yoksa merkezi değiştirebilirsin histereskopi olmadıysan onu yaptırmanı öneririm eğer rahimde yapışıklık veya perde varsa tutunmamış olabilir araştırmadan tekrar tedaviye başlamaMalesef kızlar 3. denemem 3. de negatif cumartrsi neden olmadığına dair görüşmeye gideceğim ama bir taraftan kromozom testi yapalım diyorlar
3. denemede bunu soruyorsa ? ?? tüp bebek tedavinsinde birinci tüp bebek basarısız oldu ise 2. denemede nedenleri arastırılarak yapılmalı dimi ben bunu hiç yaşamadım orada aynı tüm işlemler 3 kez devam etti
teşekkür ederim onerilerini dikkate alacağım tecrübe çok onemliÜzülme demek çok zor inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini dondurulmuş embriyon yoksa merkezi değiştirebilirsin histereskopi olmadıysan onu yaptırmanı öneririm eğer rahimde yapışıklık veya perde varsa tutunmamış olabilir araştırmadan tekrar tedaviye başlama