Merhaba kızlar SESİMİ DUYAN olursa cok memnun olurum yeni katıldım aranıza yorumlar belirtiler hisler tecrübelere dayalı bilgi almak istiyorum Bursa sonanus tüp bebek merkezinde mikro enjeksion yöntemi ile 5 emrio sorunsuz döllendi
1+1+2 kez transref oldu 1 i Öldü emrionun .SONUÇ NEGATİF hepsinde aynı yöntem düz ara koyuludu .TUTSA İYİ TUTMASA KÖTÜ demiyorum burasını ama biraz ilgi neden olmadıgı arastırlsa 1. de yada 2. de gam yemicem .3. emrio transferinde 5 gün evde yıllık ıznımı kullandım aman kasıklarımda agrı gögüslerimde sisme 6. gün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı aman ALLAHIM öLÜYORUM MUTLULUKTAN ertesi gün yaptim çizgi felan yok yıne umidimi kesmedim kan tahlilini bekledim doktorumu aradım çok heyecanlıyım dedim gel 11. gün bakalım dedi. Gittim muayneye aldı gun sabah beni rahmin düzene girmeye başlamış öglen olumlu sonuçlarını alırız insallah dedi .AKSAMA KADAR heyecandan ne çalıştığımı bildim yerimde duaramdım 17:45 te aradılar benimde umidim kalmadı herhalde iş yerinde moralım bozlmasın diye bu saate bıraktılar diye düşündüm ve hislerim dogru çıktı gram tutmamış nasip değil ama üzerinde durmaya devam velasım . Kan testi çıkmadan benim gibi havalara girmeyin
Bursa da popiler değildi bu işi düzgün yapan tecrübeli arkasların yorumlarını ve tecrübelerini almak istiyorum tabi nasip kısmet bu işler cok şükür uztumden yuk kalktı tevekkeltü ALALLAH