2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Cnm peki kaç haftaya kadar etrofeme devam? Benim gittiğim dr estrofemi bırak dedi kafam karıştı.
Tüp bebek doktorumla sonucumu öğrendiğim gün konuştum ilaçlara devam dedi..kadin dogumcumda 12. Haftaya kadar bu ilaçlar kullanılır ama merkezin doktoruyla konuşursun dedi..Simdi pazartesi kalp atışı dinlemeye gidecegiz sonrasinda doktorumu arayıp soracağım yine..

Kizlar moralim çok bozuk.Desteginize ihtiyacım var.Gecen gün yoğun kanamayla uyandim.Dra gittim tek kese gördü. Proluton iğne verdi.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun..
Sizin de tüp bebekti değil mi? Prolutonu normalde de kullanmıyormuydunuz peki? Ben transfrden sonra her hafta kullanıyorum..Allah yardımcinız olsun, kötü düşünceleri getirmeyin aklınıza..Kalacak insallah bebişin seninle

Herkese merhaba kızlar.. Umarım hepimiz sağ salim kuzularımızı kucağımıza alırız. Estrofem bendede kafa karışıklığı yaptı.. Şimdilik kullanıyorum..bakalım haftaya dr kontrolü var.. Bazı drlar kalp atışını duyunca bazılarıda 12.haftada kesiyor

Kızlar merhaba 1-2 gündür yoğun şeffaf uzayan akıntım var sizlerede oldu mu acaba ? Nette arastırdım değişen hormonlardan dolayı yazmışlar ama bilemedim

Kızlar dondurulmuş transferi sonrası pozitif olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Estrofemi size bıraktırdımı dr Yada kaç hafta kullanacaksınız dedi?
ben yumurtalarım toplandığı gün günde 3 kere olacak şekilde başlamıştım 6. hafta kontrolümde keseyi görünce bırakabilirsin dedi doktor progestan vajinal günde 3 kere ve pruluton depot iğne 3 günde 1 devam ve birde vitamin ben şu sağlık ocaklarının ücretsiz verdiği decaviti alıyorum

Cnm peki kaç haftaya kadar etrofeme devam? Benim gittiğim dr estrofemi bırak dedi kafam karıştı.

Herkese merhaba kızlar.. Umarım hepimiz sağ salim kuzularımızı kucağımıza alırız. Estrofem bendede kafa karışıklığı yaptı.. Şimdilik kullanıyorum..bakalım haftaya dr kontrolü var.. Bazı drlar kalp atışını duyunca bazılarıda 12.haftada kesiyor

Estrofem hakkında ne duymak istiyorsunuz ?

Estrofem hakkında ne duymak istiyorsunuz ?
Estofer mi kaçıncı haftaya kadar kullanamız gerekiyor.doktorların görüşleri değişiyor sanırım.bu kişiye göre değişen bir uygulama mı yoksa belli bir kullanım süresi mi var??

Estofer mi kaçıncı haftaya kadar kullanamız gerekiyor.doktorların görüşleri değişiyor sanırım.bu kişiye göre değişen bir uygulama mı yoksa belli bir kullanım süresi mi var??

üyenin 5 tane üyeliği olup (3 tanesini şimdilik aktif kullanmıyor) aynı soruyu sorunca rahatsız oldum.

Yani özetle ; M masalim61 ve D Dxdxdx sanırım aynı kişiler hatta ( G gamzemm , K karsuu ve R ruyamsin ) gibi eski üyeliklerinden bahsetmiyorum bile.

Sizin de tüp bebekti değil mi? Prolutonu normalde de kullanmıyormuydunuz peki? Ben transfrden sonra her hafta kullanıyorum..Allah yardımcinız olsun, kötü düşünceleri getirmeyin aklınıza..Kalacak insallah bebişin seninle
İnşallah canım..İğneyi daha önce kullanmadım. Kanamam olunca drum verdi.Evet tüp bebek canm.

benim bildiğim ve doktorlarımın söylediği estrofem'i bebeğin kalp atışını duyduktan sonra bırakmak gerekiyormuş...

Kızlar salı günü ilk kontrolüm var. son adet tarihimze göre baz alınca bugün 5+4 kontrol günüde 6+1 olmuş oluyoruz.
Keseyi görür müyüz ?

Kizlar moralim çok bozuk.Desteginize ihtiyacım var.Gecen gün yoğun kanamayla uyandim.Dra gittim tek kese gördü. Proluton iğne verdi.Bugün yine kırmızı kan gördüm. Allah yardımcımız olsun..
Canım çok üzüldüm.İnşallah bebeğin seninle kalır.Sırt üstü yat.Bol bol dinlen.Düşük tehlikesinin en etkili tedavisi ilaçla beraber bol bol dinlenmek.İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntılı durumdan kurtulursun

Kızlar transferden sonra oksapar 4000 hazır enjektör kullandınız mı ((bunun yanında
ecopirin100gr günde 1 defa
crınone jel günde 2 defa
climara forte bant haftada 1
estrofem günde 3defa
4günde 1proluton depot ampul 500gr ))

X