2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Transfere göre hesapladım güya. Tekrar bir hesap yapmayı deneyeyim
Ben araştırdım herkes bana son adet tarihine göre hesap yapıcaksın dediler canım bende öyle yaptım doğrumu yanlışmı onuda bilmiyorum. herkes öyle diyince öyle yaptım. benim son adet 12 şubat. öyle hesap yapınca bugün 6+0 cıkıyor

Kızlar 5+5 te kalp atışını duyan oldu mu ltf cvp verin meraktan çatlıyorum. Yarın ilk kontrolüm var 5+5 oluyorum fena heyecanlıyım :KK17:
bizde duyamamıştık sadece keseyi gördük
Ben araştırdım herkes bana son adet tarihine göre hesap yapıcaksın dediler canım bende öyle yaptım doğrumu yanlışmı onuda bilmiyorum. herkes öyle diyince öyle yaptım. benim son adet 12 şubat. öyle hesap yapınca bugün 6+0 cıkıyor
benimde 12 şubat :anneadayı:

O şekilde yaparsam 4+5 çıkıyor benim son adet 21 Şubat. Yumurtalar benim erken büyüdüğü için opu erkene alındı olması gerekenden 5 gün önce yani

Hiç kafanı bulandirma takma yarın zaten ölçümü yapar doktor o sana söyler sen ondan sonra hesaplamani yaparsın. USG daha önemli bu hesaplarda

Merak işte napim heyecandan duramıyorum :)))

Öyle yaparsam yanlış olmaz mı çünkü benim ovulasyon günüme 1 gün kala transferim oldu. Çünkü yumurta gelişimim hızlı oldu ve hemen opu oldum.
Onu tam bılmıyorum canım yanlış yonlendırmeyım senı

Günaydın arkadaşlar.

Kimler çalışıyor? Benim şuana kadar çok şükür bir kanamam olmadı bir sıkıntım yok ama heyet raporu almıştım. Bu hafta bitiyor ve ise başlamam gerek. Öğretmenim, lise de olduğum için çok ayakta kalmak zorunda değilim ama işe arabayla gidip geleceğim ve ister istemez lavabo için merdiven çıkacağım. Heyet raporu tekrar almak çok zor, napacagim bilemiyorum.

X