- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 39
ay canım sen beni güldürdün rabbımde seni güldürdü inşallah duyarsın
Amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım sen beni güldürdün rabbımde seni güldürdü inşallah duyarsın
Bende yarın gidiyorum ilk kontrole 6+1 ben duyarmıyım kalp atışını kızlar
son adet tarihine göremi aldın canımCanım bizim transferin arasında 1 gün var nasıl böyle çıkıyor benim yarın 5+5 gözüküyor. Ne karışık bu hesap işleri
son adet tarihine göremi aldın canım
Ben araştırdım herkes bana son adet tarihine göre hesap yapıcaksın dediler canım bende öyle yaptım doğrumu yanlışmı onuda bilmiyorum. herkes öyle diyince öyle yaptım. benim son adet 12 şubat. öyle hesap yapınca bugün 6+0 cıkıyorTransfere göre hesapladım güya. Tekrar bir hesap yapmayı deneyeyim
bizde duyamamıştık sadece keseyi gördükKızlar 5+5 te kalp atışını duyan oldu mu ltf cvp verin meraktan çatlıyorum. Yarın ilk kontrolüm var 5+5 oluyorum fena heyecanlıyım
bizde duyamamıştık sadece keseyi gördükKızlar 5+5 te kalp atışını duyan oldu mu ltf cvp verin meraktan çatlıyorum. Yarın ilk kontrolüm var 5+5 oluyorum fena heyecanlıyım
benimde 12 şubatBen araştırdım herkes bana son adet tarihine göre hesap yapıcaksın dediler canım bende öyle yaptım doğrumu yanlışmı onuda bilmiyorum. herkes öyle diyince öyle yaptım. benim son adet 12 şubat. öyle hesap yapınca bugün 6+0 cıkıyor
Hiç kafanı bulandirma takma yarın zaten ölçümü yapar doktor o sana söyler sen ondan sonra hesaplamani yaparsın. USG daha önemli bu hesaplardaTransfere göre hesapladım güya. Tekrar bir hesap yapmayı deneyeyim
Ben araştırdım herkes bana son adet tarihine göre hesap yapıcaksın dediler canım bende öyle yaptım doğrumu yanlışmı onuda bilmiyorum. herkes öyle diyince öyle yaptım. benim son adet 12 şubat. öyle hesap yapınca bugün 6+0 cıkıyor
Hiç kafanı bulandirma takma yarın zaten ölçümü yapar doktor o sana söyler sen ondan sonra hesaplamani yaparsın. USG daha önemli bu hesaplarda
Son adet tarihine göre hesaplıyosun canım her uygulamada oyleTransfere göre hesapladım güya. Tekrar bir hesap yapmayı deneyeyim
Son adet tarihine göre hesaplıyosun canım her uygulamada oyle
Onu tam bılmıyorum canım yanlış yonlendırmeyım senıÖyle yaparsam yanlış olmaz mı çünkü benim ovulasyon günüme 1 gün kala transferim oldu. Çünkü yumurta gelişimim hızlı oldu ve hemen opu oldum.
Onu tam bılmıyorum canım yanlış yonlendırmeyım senı
canım benim doktorum çatlatma iğnesinden 11 gün öncesini baz alıyoruz demiştiÖyle yaparsam yanlış olmaz mı çünkü benim ovulasyon günüme 1 gün kala transferim oldu. Çünkü yumurta gelişimim hızlı oldu ve hemen opu oldum.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninleKızlarrr bugün ilk kontrolüm var 11.00de dua edin