Cnm cok sevindim senin adina bende kalp atislarini duydum minigimin.7 haftalik olmusuz. ama bisey hissetmiyorum sanki yok gibi allahima sukurler olsun insallah kucagimiza almakta nasip olurKızlar bugün kontrolüm vardı bebişim şükür gayet iymiş.Normalde 12+6 dayım 13+4 gözüküyo dedi.Gelişimi 4 gün ilerdeymiş.Ayrıca rapor aldım.Heyet raporu da vericek doktorum.Bende gelişmeler böyle sizden de güzel haberler bekliyorum canlar ❤
Amin canım inşallah.Çok sevindim bi sorun olmamasına.Başlarda öyle oluyo sanki hamile değilmişsin gibi olur.Nerdeyse 3 buçuk aylık hamileyim ben bile henüz hiç bişey hissedemiyorum.Sadece mide bulantısı ve belirginleşmeye başlayan karnımla hamile olduğumu hatirlıyorumCnm cok sevindim senin adina bende kalp atislarini duydum minigimin.7 haftalik olmusuz. ama bisey hissetmiyorum sanki yok gibi allahima sukurler olsun insallah kucagimiza almakta nasip olur
Canım toz zencefille balı karıştır sabah ve gece yatmadan bi tatlı kaşığı tüket.Bana çok iyi geliyo bogaz ağrısı ve öksürüğe iyi geliyo deneyebilirsinKizlar birde geceleri oksuruk ve boğazimda aci oluyor yutkunurken .bitkisel ne kullanabilirim
Tesekkur ederim deneyecegim yarinCanım toz zencefille balı karıştır sabah ve gece yatmadan bi tatlı kaşığı tüket.Bana çok iyi geliyo bogaz ağrısı ve öksürüğe iyi geliyo deneyebilirsin
Saolasın canım inşallah 31ıne gıdecem bende Allah izin verırseAmin canım.Sizden de güzel haberler bekliyorum
Günaydın kızlar evet zencefil Boğaz ağrısına çok iyi geliyor bende kullanıyordum annem kullanma demişti onun adet söktürücü özelliği olduğunu söylemişti düşük olabilir diye hasta olduğumda bile kullanmadım E emn523452 haberin olsun çok az kallanımında hamilelerde yan etki yapmadığını da nette okumuştumCanım toz zencefille balı karıştır sabah ve gece yatmadan bi tatlı kaşığı tüket.Bana çok iyi geliyo bogaz ağrısı ve öksürüğe iyi geliyo deneyebilirsin
Tmm cnm bende baktjm internetten az icince bir sey yapmiyormusGünaydın kızlar evet zencefil Boğaz ağrısına çok iyi geliyor bende kullanıyordum annem kullanma demişti onun adet söktürücü özelliği olduğunu söylemişti düşük olabilir diye hasta olduğumda bile kullanmadım E emn523452 haberin olsun çok az kallanımında hamilelerde yan etki yapmadığını
olmuyormusokumuştum
Canlar ben kullandım şükür hiç bi sıkıntı olmadı hatta mide bulantısına da iyi geliyomuş zencefil burda bi kaç arkadaş mide bulantısı için kullanmıştı.Herşeyin fazlası zararlı olduğu gibi tabi zencefilin fazlası da zarardırGünaydın kızlar evet zencefil Boğaz ağrısına çok iyi geliyor bende kullanıyordum annem kullanma demişti onun adet söktürücü özelliği olduğunu söylemişti düşük olabilir diye hasta olduğumda bile kullanmadım E emn523452 haberin olsun çok az kallanımında hamilelerde yan etki yapmadığını da nette okumuştum
Hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini duyarız. Estrofem ilacını rahim kalınlaşsın diye veriyorlar büyük ihtimal senin rahim kalınlığı normal olduğu için vermemiştir sıkıntı etmeMerhaba kizlar Allah hepinizin bebegini kucaginiza almayida nasip etsin insallah benimde transferimin 2.gunu birsey soracagim sizlere aranizda transferden sonra estrofem KULLANMAYAN oldumu genelde veriyor doktorlar bana doktorum vermedi kullanmayipta bebegi tutanlar oldumu tesekkur ederim simdiden
Sagol canim cevap verdigin icin asiri takiyordum ya sonucta doktorun bir bildigi vardir diyip takintimi birakmak istiyorum :)Hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini duyarız. Estrofem ilacını rahim kalınlaşsın diye veriyorlar büyük ihtimal senin rahim kalınlığı normal olduğu için vermemiştir sıkıntı etme
Duyulmayabılır canım çok küçük oluyo kese görmeye cagırmıstırKızlar 5+5 te kalp atışını duyan oldu mu ltf cvp verin meraktan çatlıyorum. Yarın ilk kontrolüm var 5+5 oluyorum fena heyecanlıyım
Duyulmayabılır canım çok küçük oluyo kese görmeye cagırmıstır
Tam bilemiyorum kuzum rahimden duyulur galiba bende duyulmamıstı 6+1dı galibaDuyulma ihtimali var ama değil mi?
Tam bilemiyorum kuzum rahimden duyulur galiba bende duyulmamıstı 6+1dı galiba
Ben ilk gebeligimde tam 5+5 te duymustumKızlar 5+5 te kalp atışını duyan oldu mu ltf cvp verin meraktan çatlıyorum. Yarın ilk kontrolüm var 5+5 oluyorum fena heyecanlıyım
Ben ilk gebeligimde tam 5+5 te duymustum
Yaaaay ümitlendim bak şimdi.