2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Cnm cok sevindim senin adina bende kalp atislarini duydum minigimin.7 haftalik olmusuz. ama bisey hissetmiyorum sanki yok gibi allahima sukurler olsun insallah kucagimiza almakta nasip olur

Kizlar birde geceleri oksuruk ve boğazimda aci oluyor yutkunurken .bitkisel ne kullanabilirim

Cnm cok sevindim senin adina bende kalp atislarini duydum minigimin.7 haftalik olmusuz. ama bisey hissetmiyorum sanki yok gibi allahima sukurler olsun insallah kucagimiza almakta nasip olur
Amin canım inşallah.Çok sevindim bi sorun olmamasına.Başlarda öyle oluyo sanki hamile değilmişsin gibi olur.Nerdeyse 3 buçuk aylık hamileyim ben bile henüz hiç bişey hissedemiyorum.Sadece mide bulantısı ve belirginleşmeye başlayan karnımla hamile olduğumu hatirlıyorum

Kizlar birde geceleri oksuruk ve boğazimda aci oluyor yutkunurken .bitkisel ne kullanabilirim
Canım toz zencefille balı karıştır sabah ve gece yatmadan bi tatlı kaşığı tüket.Bana çok iyi geliyo bogaz ağrısı ve öksürüğe iyi geliyo deneyebilirsin

Canım toz zencefille balı karıştır sabah ve gece yatmadan bi tatlı kaşığı tüket.Bana çok iyi geliyo bogaz ağrısı ve öksürüğe iyi geliyo deneyebilirsin
Günaydın kızlar evet zencefil Boğaz ağrısına çok iyi geliyor bende kullanıyordum annem kullanma demişti onun adet söktürücü özelliği olduğunu söylemişti düşük olabilir diye hasta olduğumda bile kullanmadım E emn523452 haberin olsun çok az kallanımında hamilelerde yan etki yapmadığını da nette okumuştum

Tmm cnm bende baktjm internetten az icince bir sey yapmiyormus

Canlar ben kullandım şükür hiç bi sıkıntı olmadı hatta mide bulantısına da iyi geliyomuş zencefil burda bi kaç arkadaş mide bulantısı için kullanmıştı.Herşeyin fazlası zararlı olduğu gibi tabi zencefilin fazlası da zarardır

Merhaba kizlar Allah hepinizin bebegini kucaginiza almayida nasip etsin insallah benimde transferimin 2.gunu birsey soracagim sizlere aranizda transferden sonra estrofem KULLANMAYAN oldumu genelde veriyor doktorlar bana doktorum vermedi kullanmayipta bebegi tutanlar oldumu tesekkur ederim simdiden

Hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini duyarız. Estrofem ilacını rahim kalınlaşsın diye veriyorlar büyük ihtimal senin rahim kalınlığı normal olduğu için vermemiştir sıkıntı etme

Sagol canim cevap verdigin icin asiri takiyordum ya sonucta doktorun bir bildigi vardir diyip takintimi birakmak istiyorum :)

Kızlar 5+5 te kalp atışını duyan oldu mu ltf cvp verin meraktan çatlıyorum. Yarın ilk kontrolüm var 5+5 oluyorum fena heyecanlıyım

Kızlar 5+5 te kalp atışını duyan oldu mu ltf cvp verin meraktan çatlıyorum. Yarın ilk kontrolüm var 5+5 oluyorum fena heyecanlıyım
Duyulmayabılır canım çok küçük oluyo kese görmeye cagırmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…