Hayırlısı olsun canım benim, prenses geliyor desene :) dikkat et kendine, dinlen mutlaka.Kızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
İnşallah canım allah razı olsun darısı tüm dileyip isteyenlere olsun inşallahMaşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah..
Kızlar adetimin 11.günü rahim kalınlığım 14.5 eski konulara baktım benim biraz fazla gibi geldi perşembe günü dondurulmuş transferim olacak
HaaaaaahaaaaaO seninkinin 3uz olması gerekiyor kuzum bu değere göre evet degısıyoda olabılır
Sagol canım Amin insallah hepimize nasip eder rabbimMaaşallah canim sana.Benim 14.gün 3900 çıktı ama tek kese görüldü. Galiba degerle de pek anlaşılmıyor. Sağlıklı olsunlar Allahın izni ileKardesimin ikizleri var cokkk tatlilar süper birsey
Canım akşam saatleri daha iyiymiş zaten sen nasıl başladıktan öyle devam et.İnşallah sağlıcakla kavuşursun kuzuna
Cok sağol canm amin hepimize ins5 10 dakkadan sorun çıkmaz canım.Allah kolaylıklar versin
Evet canım bi prenses geliyo inşallah.Bol bol dinleniyorum canım.Şimdilik iyi bakalim inşallah hep böyle gider.Başka sorun olmaz.Sen nasilsın canım.Kusmalarin azalmıştır umarımHayırlısı olsun canım benim, prenses geliyor desene :) dikkat et kendine, dinlen mutlaka.
Kullanıyorum canım estrofem 2mg günde 3 tane çok katın ağrım var doktorum çok güzel ilerliyoruz diyor ama baktım benim ki biraz fazla gibi geldiİlaç kullanıyor musun peki bnm ortalama o kalınlıkta transferim olmuştu
Öyle tabıkı canım rabbim sağ sağlık kucağımıza almayı nasip etsınHaaaaaahaaaaabende değeri görünce ikiz dir diye düşünmüştüm. Çok sukur sağlıklı olsun da tek olsun.
ALLAH izin ederse evet dondurulmuş transferi olacak heyecanlıyım seninde mi dondurulmuştuBnde o ilacı kullanmıştım dondurulmuş mu transfer olacak peki
aynen öyleBıde doğumu başka hastanede yaptırdıktan sonra pek anlamı yokmuş gibi geliyor canım keşke yaptırabılsem 10 lira gıdıyo zaten 10 da kontrol doğum tutar mırasda düşmeyecek uzun bu zaman bildiğim
Senınkı 2 bıne yaptırıyosa iyiymiş canım benimki koru hastanesi var anakarada orda yaptırıyomus 6 bıneaynen öyledoğum yaptıracağı hastanede 60-70 lira muayene ücreti doğumda 2 bin diye duydum oranın doktoruna gidersem
ALLAH izin ederse evet dondurulmuş transferi olacak heyecanlıyım seninde mi dondurulmuştu
benim dediğimde bursada doruk hastanesi tüp bebek merkezi orada 5-6 arasına yaptırıyoruz dedi ama ben ordaki baska doktora gidip o doktorla girersem doğuma 2 bin falanmış aynı hastane yaniSenınkı 2 bıne yaptırıyosa iyiymiş canım benimki koru hastanesi var anakarada orda yaptırıyomus 6 bıne
Ne kadar güzel herkes er ya da geç pozitifi görür inşallahDondurulmuştu ama negatifle sonuçlandı.sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım.
Sende bursadasın sanirım canim.Bende hem bütçemizi sarsmıycak hemde iyi bi hastane arayısındayım.Buranin yabancısıyım napıcam bilmiyorumbenim dediğimde bursada doruk hastanesi tüp bebek merkezi orada 5-6 arasına yaptırıyoruz dedi ama ben ordaki baska doktora gidip o doktorla girersem doğuma 2 bin falanmış aynı hastane yani
Sende bursadasın sanirım canim.Bende hem bütçemizi sarsmıycak hemde iyi bi hastane arayısındayım.Buranin yabancısıyım napıcam bilmiyorumBen memurum emekli sandığıyla anlaşmalı bi hastane bulmak istiyorum.Tavsiyen var mı ben bide sezeryan fiyatlarını merak ediyorum senin dediğin hastane normal doğum için heralde dimi
İyiymiş kuzum 2bınebenim dediğimde bursada doruk hastanesi tüp bebek merkezi orada 5-6 arasına yaptırıyoruz dedi ama ben ordaki baska doktora gidip o doktorla girersem doğuma 2 bin falanmış aynı hastane yani