2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
Hayırlısı olsun canım benim, prenses geliyor desene :) dikkat et kendine, dinlen mutlaka.

Kızlar adetimin 11.günü rahim kalınlığım 14.5 eski konulara baktım benim biraz fazla gibi geldi perşembe günü dondurulmuş transferim olacak

Sagol canım Amin insallah hepimize nasip eder rabbim

Hayırlısı olsun canım benim, prenses geliyor desene :) dikkat et kendine, dinlen mutlaka.
Evet canım bi prenses geliyo inşallah.Bol bol dinleniyorum canım.Şimdilik iyi bakalim inşallah hep böyle gider.Başka sorun olmaz.Sen nasilsın canım.Kusmalarin azalmıştır umarım

Bıde doğumu başka hastanede yaptırdıktan sonra pek anlamı yokmuş gibi geliyor canım keşke yaptırabılsem 10 lira gıdıyo zaten 10 da kontrol doğum tutar mırasda düşmeyecek uzun bu zaman bildiğim
aynen öyle doğum yaptıracağı hastanede 60-70 lira muayene ücreti doğumda 2 bin diye duydum oranın doktoruna gidersem

aynen öyle doğum yaptıracağı hastanede 60-70 lira muayene ücreti doğumda 2 bin diye duydum oranın doktoruna gidersem
Senınkı 2 bıne yaptırıyosa iyiymiş canım benimki koru hastanesi var anakarada orda yaptırıyomus 6 bıne

Senınkı 2 bıne yaptırıyosa iyiymiş canım benimki koru hastanesi var anakarada orda yaptırıyomus 6 bıne
benim dediğimde bursada doruk hastanesi tüp bebek merkezi orada 5-6 arasına yaptırıyoruz dedi ama ben ordaki baska doktora gidip o doktorla girersem doğuma 2 bin falanmış aynı hastane yani

benim dediğimde bursada doruk hastanesi tüp bebek merkezi orada 5-6 arasına yaptırıyoruz dedi ama ben ordaki baska doktora gidip o doktorla girersem doğuma 2 bin falanmış aynı hastane yani
Sende bursadasın sanirım canim.Bende hem bütçemizi sarsmıycak hemde iyi bi hastane arayısındayım.Buranin yabancısıyım napıcam bilmiyorum Ben memurum emekli sandığıyla anlaşmalı bi hastane bulmak istiyorum.Tavsiyen var mı ben bide sezeryan fiyatlarını merak ediyorum senin dediğin hastane normal doğum için heralde dimi

jimer 4500 civarı istiyormuş yeni dogan ünitesi de varmış. medical park 3000 civarı diye biliyorum. medicana 3200. pembe mavi 6 bin sezaryen 10 bin normal bursa sağlık sektöründe cok pahalı bi il ben de yabancisiyim ben de memurum ama burda hastanelerde de sendika falan anlaşması da görmedim bi dorukta var diye biliyorum. kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…