2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Cidden çok uçuk fiyatlar.Bu yazdığin fiyatlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı canım.Acaba erzuruma gidip orda mı doğum yapsam diyorum bende kayınvaldem orda

Cidden çok uçuk fiyatlar.Bu yazdığin fiyatlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı canım.Acaba erzuruma gidip orda mı doğum yapsam diyorum bende kayınvaldem orda
normal mi sezaryen mi bi fikrim yok bu sadece etrafta buralarda doğum yapan kişilerin söyledikleri. dedigin gibi cok uçuk fiyatlar ben de konyaya gitmeyi planliyorum

Gemlik'te Yalçın Beye sordun mu canım ?
Yok canım hiç konuşmadım bu konuyu.Acibadem tip merkezi diye geçiyo burda sezeryan doğum yapılmıyodur diye düşündüm.Acaba anlaştığı bi hastanesi varmıdır.Keşke yaptırıyo olsa benim için daha kolay olur bi daha bursaya gitmem gerekiyo her ay muane için

Başka hastane de yapıyor canım yarın bir arkadaş doğuma girecek isterseniz öğrenebilirim nerede yaptığını ve ne kadar olduğunu?
Ay canım bi sorsana ya.Valla daha var ama muallakta kalmak yoruyo beni.Normal doğum mi sezeryan mi olucak arkadaşın canim

Ay canım bi sorsana ya.Valla daha var ama muallakta kalmak yoruyo beni.Normal doğum mi sezeryan mi olucak arkadaşın canim
Canım şimdi öğrendim Zeytin Tıpta anlaşması varmış sezeryan için 2.000 tl istemiş eğer o hastaneden başka bir doktora giderseniz 1.000 tl

Canım şimdi öğrendim Zeytin Tıpta anlaşması varmış sezeryan için 2.000 tl istemiş eğer o hastaneden başka bir doktora giderseniz 1.000 tl
Aa gayet iymiş.Ben yalçın beyle devam ediyim o zaman.Çok saol.Allah razı olsun canım.Beni büyük bi dertten kurtardın İnşallah o günleri görelimde

kendin için mi soruyorsun canım ?? tüp bebek tedavisiyle hamile kalan kadınlar normal doğum yapabiliyor bir sıkıntıları yoksa ama biraz da ne olur ne olmaz mantığıyla bakıyor doktorlar ve genelde sezeryan öneriyorlar..

Aa gayet iymiş.Ben yalçın beyle devam ediyim o zaman.Çok saol.Allah razı olsun canım.Beni büyük bi dertten kurtardın İnşallah o günleri görelimde
Ne demek canım benim yardımcı olmak ,destek olmak için varız . En azından burada devam etmiş olursun daha çok ilgi gösterir . Zeytin Tıp ta yakın zaten hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar gebelik haftamızı nasıl hesaplayacağız yaa bir türlü bulamadım doğrusunu

Aynen canım kendim için soruyorum.Tüp bebekle hamile kaldım.Yarım rahimliyim bi de çocuk büyük ihtimalle dönemiycek o yüzden hiç riske atmak istemiyorum.Sezeryan istiyorum bakalım illa normal doğur diye tutturmaz heralde

Ne demek canım benim yardımcı olmak ,destek olmak için varız . En azından burada devam etmiş olursun daha çok ilgi gösterir . Zeytin Tıp ta yakın zaten hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Aynen canım yakın olması çok iyi olucak.Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…