Cidden çok uçuk fiyatlar.Bu yazdığin fiyatlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı canım.Acaba erzuruma gidip orda mı doğum yapsam diyorum bende kayınvaldem ordajimer 4500 civarı istiyormuş yeni dogan ünitesi de varmış. medical park 3000 civarı diye biliyorum. medicana 3200. pembe mavi 6 bin sezaryen 10 bin normal bursa sağlık sektöründe cok pahalı bi il ben de yabancisiyim ben de memurum ama burda hastanelerde de sendika falan anlaşması da görmedim bi dorukta var diye biliyorum. kafamda deli sorular
Gemlik'te Yalçın Beye sordun mu canım ?Cidden çok uçuk fiyatlar.Bu yazdığin fiyatlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı canım.Acaba erzuruma gidip orda mı doğum yapsam diyorum bende kayınvaldem orda
normal mi sezaryen mi bi fikrim yok bu sadece etrafta buralarda doğum yapan kişilerin söyledikleri. dedigin gibi cok uçuk fiyatlar ben de konyaya gitmeyi planliyorumCidden çok uçuk fiyatlar.Bu yazdığin fiyatlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı canım.Acaba erzuruma gidip orda mı doğum yapsam diyorum bende kayınvaldem orda
gemlikte acibademdr doğumhane yok diye biliyorumGemlik'te Yalçın Beye sordun mu canım ?
Başka hastane de yapıyor canım yarın bir arkadaş doğuma girecek isterseniz öğrenebilirim nerede yaptığını ve ne kadar olduğunu?gemlikte acibademdr doğumhane yok diye biliyorum
Yok canım hiç konuşmadım bu konuyu.Acibadem tip merkezi diye geçiyo burda sezeryan doğum yapılmıyodur diye düşündüm.Acaba anlaştığı bi hastanesi varmıdır.Keşke yaptırıyo olsa benim için daha kolay olur bi daha bursaya gitmem gerekiyo her ay muane içinGemlik'te Yalçın Beye sordun mu canım ?
cok iyi olur canimBaşka hastane de yapıyor canım yarın bir arkadaş doğuma girecek isterseniz öğrenebilirim nerede yaptığını ve ne kadar olduğunu?
Ay canım bi sorsana ya.Valla daha var ama muallakta kalmak yoruyo beni.Normal doğum mi sezeryan mi olucak arkadaşın canimBaşka hastane de yapıyor canım yarın bir arkadaş doğuma girecek isterseniz öğrenebilirim nerede yaptığını ve ne kadar olduğunu?
Canım şimdi öğrendim Zeytin Tıpta anlaşması varmış sezeryan için 2.000 tl istemiş eğer o hastaneden başka bir doktora giderseniz 1.000 tlAy canım bi sorsana ya.Valla daha var ama muallakta kalmak yoruyo beni.Normal doğum mi sezeryan mi olucak arkadaşın canim
Aa gayet iymiş.Ben yalçın beyle devam ediyim o zaman.Çok saol.Allah razı olsun canım.Beni büyük bi dertten kurtardınCanım şimdi öğrendim Zeytin Tıpta anlaşması varmış sezeryan için 2.000 tl istemiş eğer o hastaneden başka bir doktora giderseniz 1.000 tl
Ay canım bi sorsana ya.Valla daha var ama muallakta kalmak yoruyo beni.Normal doğum mi sezeryan mi olucak arkadaşın canim
Ne demek canım benim yardımcı olmak ,destek olmak için varız . En azından burada devam etmiş olursun daha çok ilgi gösterir . Zeytin Tıp ta yakın zaten hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Aa gayet iymiş.Ben yalçın beyle devam ediyim o zaman.Çok saol.Allah razı olsun canım.Beni büyük bi dertten kurtardınİnşallah o günleri görelimde
Aynen canım kendim için soruyorum.Tüp bebekle hamile kaldım.Yarım rahimliyim bi de çocuk büyük ihtimalle dönemiycek o yüzden hiç riske atmak istemiyorum.Sezeryan istiyorum bakalım illa normal doğur diye tutturmaz heraldekendin için mi soruyorsun canım ?? tüp bebek tedavisiyle hamile kalan kadınlar normal doğum yapabiliyor bir sıkıntıları yoksa ama biraz da ne olur ne olmaz mantığıyla bakıyor doktorlar ve genelde sezeryan öneriyorlar..
Ben dün öğrendim canım kız dedi doktor.Sen oğrenebildin mibu arada bebeklerin cinsiyetlerini öğrenen var mı arkadaşlar ??
canım sen de mi gemlikten?Ne demek canım benim yardımcı olmak ,destek olmak için varız . En azından burada devam etmiş olursun daha çok ilgi gösterir . Zeytin Tıp ta yakın zaten hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Aynen canım yakın olması çok iyi olucak.Amin inşallahNe demek canım benim yardımcı olmak ,destek olmak için varız . En azından burada devam etmiş olursun daha çok ilgi gösterir . Zeytin Tıp ta yakın zaten hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Benim ailem gemlikte ben evlenince bursaya yerleştim ama gemlikte çalışıyorum canımcanım sen de mi gemlikten?
Son adet tarihini girecen canımKızlar gebelik haftamızı nasıl hesaplayacağız yaa bir türlü bulamadım doğrusunu