- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
Amin inşallah çok saol canım ❤Çok sevindim canım.
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çok saol canım ❤Çok sevindim canım.
Sağlıkla gelsin kuzucuk
27 mart salı günü hayatımKeseye ne zaman gıdeceksın kuzum
İnşallah ıkızdır yüksek çunku27 mart salı günü hayatım
Benim gönlüm tekten yana açıkçası ama Allah bilir tabi kuzum hayırlısıİnşallah ıkızdır yüksek çunku
Ben bu 6+4 de gittim kese gördük duyulmadı 7+3 de gittim de biri duyuldu biri duyulmadı alt ultrasyonla dıgerınıde duydu şükür niye canım ilk gebelıgın degılmıBenim gönlüm tekten yana açıkçası ama Allah bilir tabi kuzum hayırlısı
Aynı gün kalp atışıda duyulurmu acaba
Evet canım ilk gebeliğim. Zor olur gibime geliyor kuzum ya ilk ya bide hiçbirşey bilmiyorum tecrübesizim falan ondanBen bu 6+4 de gittim kese gördük duyulmadı 7+3 de gittim de biri duyuldu biri duyulmadı alt ultrasyonla dıgerınıde duydu şükür niye canım ilk gebelıgın degılmı
Hayirlisi olsun canim hakkinda ama cok sevindim kiz cocuk bambaska (erkegi bilmiyorum taabi o da baskadir eminim) benim bir kizim var simdi ikinciye hamileyim... gelir gider sırnaşır sevdirir kendini nazlanir durur evin nesesi... kiz baska cok baska... saglicakla al kucagina insallahAmin canım.Allah razı olsun.Ben şu an 12+1 deyim.Sen tam olarak kaçıncı haftadasın.İkili test yaptırdın mı
Amin canım saolasın.Bencede kız çocuğu daha sevimli bizde bütün kızlar once kız doğuruyo heralde bende bu geleneği bozmuycamHayirlisi olsun canim hakkinda ama cok sevindim kiz cocuk bambaska (erkegi bilmiyorum taabi o da baskadir eminim) benim bir kizim var simdi ikinciye hamileyim... gelir gider sırnaşır sevdirir kendini nazlanir durur evin nesesi... kiz baska cok baska... saglicakla al kucagina insallah
Evet canım ilk gebeliğim. Zor olur gibime geliyor kuzum ya ilk ya bide hiçbirşey bilmiyorum tecrübesizim falan ondan
Bana da 7 7.30 arası demişti hep aynı saatlere vur canım ona çok dikkat etMerhaba kizlar birsey soracam ben cumartesi gunu tup bebek tedavisine basladim ve karindan igne verdi doktor bana 2 ile 7 arasi vurulmam gerektigini soyledi ben ancak 7 yi 10 geceye yetisebildim ve her gun ayni saatte diye bu sekilde devam ediyorum sizce bir sey olurmu
5 10 dakkadan sorun çıkmaz canım.Allah kolaylıklar versinKizlar bilgi verirseniz sevinirim
Canım daaha ne olsun maşallah Tüp bebek yaptırmadan mı başladınız bunlara 6 ay baya iyi kullanmışsın canım yoksa dondurulmuş mu ondan mı uzadı transfer
27 mart salı günü hayatım
Yok canım istemediler bendendoğal yolla deniyorduk biz o yüzden bu kadar dikkat ettik. tüp bebeğe aniden karar verdik. bahçecide güvenç beye gidiyordum elektrik alamadım kendisinden tedaviye başlamadım. bunca şeyi kullanıyoruz eşime bir sperm testi yaptıralım dedik tesadüfen gittiğimiz hastanede tesadüfen tüp bebek yapıldığını öğrendik asansörle çıkarken :)) hemen sordum çok ilgilendiler hemen muayene ayarladılar ücretsiz doktorla bir görüştük bayıldım :)) odadan çıktık hemen histereskopi randevusu aldık ve başladık sonuç güzel oldu çok şükür :)
senden ikinci testi istemediler mi cnm hemşire benden tekrar test istedi ondan sonra 10 gün sonraya randevu vercem dedi her şeyi görürüz
Maaşallah canim sana.Benim 14.gün 3900 çıktı ama tek kese görüldü. Galiba degerle de pek anlaşılmıyor. Sağlıklı olsunlar Allahın izni ileKardesimin ikizleri var cokkk tatlilar süper birseyAmin canım benim 10.gün 345 ti 12.gün 852ydı 14.günde 1725 ti ikizim var çok sukur
Canım akşam saatleri daha iyiymiş zaten sen nasıl başladıktan öyle devam et.İnşallah sağlıcakla kavuşursun kuzunaMerhaba kizlar birsey soracam ben cumartesi gunu tup bebek tedavisine basladim ve karindan igne verdi doktor bana 2 ile 7 arasi vurulmam gerektigini soyledi ben ancak 7 yi 10 geceye yetisebildim ve her gun ayni saatte diye bu sekilde devam ediyorum sizce bir sey olurmu
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah..Amin canım benim 10.gün 345 ti 12.gün 852ydı 14.günde 1725 ti ikizim var çok sukur
Çok teşekkür ederim canım rabbim senin de yavrunu ikizse yavrularını sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum pozitif alan Bademellaa hayat_gun Busgok0606 Dykdyk hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin unuttuklarım varsa hakkını helal etsin..
O seninkinin 3uz olması gerekiyor kuzum bu değere göre evet degısıyoda olabılırMaaşallah canim sana.Benim 14.gün 3900 çıktı ama tek kese görüldü. Galiba degerle de pek anlaşılmıyor. Sağlıklı olsunlar Allahın izni ileKardesimin ikizleri var cokkk tatlilar süper birsey
Canım akşam saatleri daha iyiymiş zaten sen nasıl başladıktan öyle devam et.İnşallah sağlıcakla kavuşursun kuzuna