2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Benim gönlüm tekten yana açıkçası ama Allah bilir tabi kuzum hayırlısı
Aynı gün kalp atışıda duyulurmu acaba
Ben bu 6+4 de gittim kese gördük duyulmadı 7+3 de gittim de biri duyuldu biri duyulmadı alt ultrasyonla dıgerınıde duydu şükür niye canım ilk gebelıgın degılmı

Ben bu 6+4 de gittim kese gördük duyulmadı 7+3 de gittim de biri duyuldu biri duyulmadı alt ultrasyonla dıgerınıde duydu şükür niye canım ilk gebelıgın degılmı
Evet canım ilk gebeliğim. Zor olur gibime geliyor kuzum ya ilk ya bide hiçbirşey bilmiyorum tecrübesizim falan ondan

Amin canım.Allah razı olsun.Ben şu an 12+1 deyim.Sen tam olarak kaçıncı haftadasın.İkili test yaptırdın mı
Hayirlisi olsun canim hakkinda ama cok sevindim kiz cocuk bambaska (erkegi bilmiyorum taabi o da baskadir eminim) benim bir kizim var simdi ikinciye hamileyim... gelir gider sırnaşır sevdirir kendini nazlanir durur evin nesesi... kiz baska cok baska... saglicakla al kucagina insallah

Amin canım saolasın.Bencede kız çocuğu daha sevimli bizde bütün kızlar once kız doğuruyo heralde bende bu geleneği bozmuycam

Merhaba kizlar birsey soracam ben cumartesi gunu tup bebek tedavisine basladim ve karindan igne verdi doktor bana 2 ile 7 arasi vurulmam gerektigini soyledi ben ancak 7 yi 10 geceye yetisebildim ve her gun ayni saatte diye bu sekilde devam ediyorum sizce bir sey olurmu

Benimde ilk gebelıgım canım eşim hep ikiz ıstıyodu bana sürpriz oldu kaynanam var annem var buyur giderler diye düşünüyorum
Evet canım ilk gebeliğim. Zor olur gibime geliyor kuzum ya ilk ya bide hiçbirşey bilmiyorum tecrübesizim falan ondan

Bana da 7 7.30 arası demişti hep aynı saatlere vur canım ona çok dikkat et

Canım daaha ne olsun maşallah Tüp bebek yaptırmadan mı başladınız bunlara 6 ay baya iyi kullanmışsın canım yoksa dondurulmuş mu ondan mı uzadı transfer

doğal yolla deniyorduk biz o yüzden bu kadar dikkat ettik. tüp bebeğe aniden karar verdik. bahçecide güvenç beye gidiyordum elektrik alamadım kendisinden tedaviye başlamadım. bunca şeyi kullanıyoruz eşime bir sperm testi yaptıralım dedik tesadüfen gittiğimiz hastanede tesadüfen tüp bebek yapıldığını öğrendik asansörle çıkarken :)) hemen sordum çok ilgilendiler hemen muayene ayarladılar ücretsiz doktorla bir görüştük bayıldım :)) odadan çıktık hemen histereskopi randevusu aldık ve başladık sonuç güzel oldu çok şükür :)

27 mart salı günü hayatım

senden ikinci testi istemediler mi cnm hemşire benden tekrar test istedi ondan sonra 10 gün sonraya randevu vercem dedi her şeyi görürüz

Yok canım istemediler benden

Amin canım benim 10.gün 345 ti 12.gün 852ydı 14.günde 1725 ti ikizim var çok sukur
Maaşallah canim sana.Benim 14.gün 3900 çıktı ama tek kese görüldü. Galiba degerle de pek anlaşılmıyor. Sağlıklı olsunlar Allahın izni ileKardesimin ikizleri var cokkk tatlilar süper birsey
Canım akşam saatleri daha iyiymiş zaten sen nasıl başladıktan öyle devam et.İnşallah sağlıcakla kavuşursun kuzuna

O seninkinin 3uz olması gerekiyor kuzum bu değere göre evet degısıyoda olabılır

2 adet orgalutran ihtiyacım var elinde kalmış ücretsiz hayrına vericek varmı izmirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…