2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben 9.gun dayanamayip internetten camasir suyu testi yaptim idrar testi yapmaya korktum dayanamam diye keske cumartesiye gelseydi acillerde 1.5 saate cikiyo ben klinikde verdim 9 da 4 e yakin aradilar cok stresli oluyo sonu guzel olur insallah
Ben yapmadan dayanabilecek miyim bakalim.
Ben o kadar beklersem kalpten giderim. Tüp bebek yaptirdigimiz hastaneye gidip yaptiracagiz testi. Insallah hemen sonuc cikiyordur. Gerci pozitif olsun da beklemeye raziyim.

Ben yapmadan dayanabilecek miyim bakalim.
Ben o kadar beklersem kalpten giderim. Tüp bebek yaptirdigimiz hastaneye gidip yaptiracagiz testi. Insallah hemen sonuc cikiyordur. Gerci pozitif olsun da beklemeye raziyim.
Bizde orda yaptırdık geç çıkıyor ısde kuzum inşallah sızınkınde erken çıkar rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldursun

Kızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
Ayy süper bir haber canım yaaa çok sevindim bugün aklımdaydın yazacaktım nasıl oldun diye hayırlısı olsun meleğin

Ayy süper bir haber canım yaaa çok sevindim bugün aklımdaydın yazacaktım nasıl oldun diye hayırlısı olsun meleğin
Saol canım.Rabbim en kısa zamanda sana da tattırsın hala inanamiyorum bu günlere gelebildiğimize.İnşallah kucağıma aldığım günleri de görürüm

Kızlar ben de bugün adet oldum tedaviye başlıyoruz allahın izniyle. 41 adet hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
Bende okudum canim allah yardimcin olsun

ya ne güzel cok sevindim ilk ikisi neden olmamış canım 3. de extra bişey mi yaptınız pgt ngs falan dondurulmuş muydu :) ne çok sordum dimi yaaaaa

Sebebi belli değil canım. Bunda merkezi değiştirdim transfer öncesi histereskopi oldum nadaslama yaptı doktor rahime çizik atma. Transfer sonrası hemen serum takıldı yarın da takılacak bundan sonra ki her hafta takılacak 12. haftaya kadar. İstediğin kadar sorabilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…