- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
Ben yapmadan dayanabilecek miyim bakalim.Ben 9.gun dayanamayip internetten camasir suyu testi yaptim idrar testi yapmaya korktum dayanamam diye keske cumartesiye gelseydi acillerde 1.5 saate cikiyo ben klinikde verdim 9 da 4 e yakin aradilar cok stresli oluyo sonu guzel olur insallah
Canm 10.gün 750,12.gün hemşire arayıp değerin çok güzel katlamiş dedi.Heyecandan soramadım. :)İnşallah ikizdir tabi öncelikle hayırlısı olsun..Sadece 12gunmu yaptin beta hcg yuksek cikmis benimkiler gibi ikiz olabilir
Tamam canım benim çok teşekkür ederim..Yok canim yavas hareket et egilecen tabi ama surekli egilme oku surekli kendine
Bizde orda yaptırdık geç çıkıyor ısde kuzum inşallah sızınkınde erken çıkar rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldursunBen yapmadan dayanabilecek miyim bakalim.
Ben o kadar beklersem kalpten giderim. Tüp bebek yaptirdigimiz hastaneye gidip yaptiracagiz testi. Insallah hemen sonuc cikiyordur. Gerci pozitif olsun da beklemeye raziyim.
maşallah canım büyük ihtimal ikizCanm 10.gün 750,12.gün hemşire arayıp değerin çok güzel katlamiş dedi.Heyecandan soramadım. :)İnşallah ikizdir tabi öncelikle hayırlısı olsun..
İnşallah bir sıkıntı olmicaksa ikiz olsun isterim canm.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah..Ooo
maşallah canım büyük ihtimal ikiz
Ayy süper bir haber canım yaaa çok sevindim bugün aklımdaydın yazacaktım nasıl oldun diye hayırlısı olsun meleğinKızlar selam.Bugün kontrole gittim bebeğimin cinsiyeti kızmış bakalım değişir mi degişmez mi ilerde bilmiyorum.Şükür herşey yolundaymış.Bebeğim rahimden ayrılmasi da biraz düzelmiş
Saol canım.Rabbim en kısa zamanda sana da tattırsın hala inanamiyorum bu günlere gelebildiğimize.İnşallah kucağıma aldığım günleri de görürümAyy süper bir haber canım yaaa çok sevindim bugün aklımdaydın yazacaktım nasıl oldun diye hayırlısı olsun meleğin
Amin canım inşallahSaol canım.Rabbim en kısa zamanda sana da tattırsın hala inanamiyorum bu günlere gelebildiğimize.İnşallah kucağıma aldığım günleri de görürüm
Amin canim inşallahhhBizde orda yaptırdık geç çıkıyor ısde kuzum inşallah sızınkınde erken çıkar rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldursun
Amin canım benim 10.gün 345 ti 12.gün 852ydı 14.günde 1725 ti ikizim var çok sukurİnşallah bir sıkıntı olmicaksa ikiz olsun isterim canm.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah..
Bende okudum canim allah yardimcin olsunKızlar ben de bugün adet oldum tedaviye başlıyoruz allahın izniyle. 41 adet hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
canım hayırlı olsunnnnn :) kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi neydi acaba ilk denenmemi bide :) ????????????Slm kızlar benim değerim de 878 ikiz olma ihtimali var değil mi :)
canım hayırlı olsunnnnn :) kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi neydi acaba ilk denenmemi bide :) ????????????
ya ne güzel cok sevindim ilk ikisi neden olmamış canım 3. de extra bişey mi yaptınız pgt ngs falan dondurulmuş muydu :) ne çok sordum dimi yaaaaaÇok teşekkür ederim canım :) 4. gün embriyosu 2 tane 1. kalite transfer edildi. Bu 3. denemeydi çok şükür pozitifi gördük.
ya ne güzel cok sevindim ilk ikisi neden olmamış canım 3. de extra bişey mi yaptınız pgt ngs falan dondurulmuş muydu :) ne çok sordum dimi yaaaaa